2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Bende yemek yapmayı severim sofra hazırlamayı , yaptığım şeylerin beğenilerek yenmesini severimde ne biliyim hani derler ya erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş diye kocama hep değişik yemekler hazırlamak isterim.Deneyimlerimizi paylaşıcaz artık burdan

dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi
SarıMelek 11Ocak 2009 Pazar
mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
katre 1 Şubat 2009 Pazar
clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
şeker-leblebi 7 Şubat 2009 Cumartesi (kesin değil)
ancil 15 Şubat 2009 Pazar
pınartuncay 29 Mart 2009 Pazar

Son düzenleme:
Sarı Melek senle 1 hafta aramız varmış senin hazırlıklar ne alemde peki kına gecesi kıyafetini felan aldın mı ne giyicen?

Evet canım 1 hafta var aramızda.Hazırlıklar bitti şükür.Sadece evim döşenecek onuda haftaya düşünüyoruz.Benim nişan ve kınam düğünden bir gün önce cumartesi olucak nişanlık kiraladık.Senin hazırlıkların ne alemde?

Evet canım 1 hafta var aramızda.Hazırlıklar bitti şükür.Sadece evim döşenecek onuda haftaya düşünüyoruz.Benim nişan ve kınam düğünden bir gün önce cumartesi olucak nişanlık kiraladık.Senin hazırlıkların ne alemde?

Benim evimde bu hafta döşenmişti hazırlıklar bitti sayılır.Kına gecesi kıyafeti siyah bir abiye aldım cd doldurdum kına gecesi günü yapılacak yere gidilip ses tesisatı felan konulacak maalesef benim perşembe halamlarda kızlar toplanılacak eğlence yapılacak Cuma sabah kalkıp hamama gidilecek kızlarla beraber sonra da kuaför ve kına gecesi yapılacak.Cumarteside düğün.Bu kargaşada çok yorulucam ama bizimkiler adetleri devam ettirmek istiyolar o yüzden perşembeden başlıycak gibi bizim eğlenceler.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım.
Hava burda çok soğuk buzzzzzz gibi biz bu havada hangi akla hizmet evleniyoruz yaaa donucaz valla donucaz

Günaydınnnnn arkadaşlar.Burasıda çok soğuk.Düşünün Antalya gibi bir yerin ilçesine dün kar yağmış.Vallahi doncaz nikahta :(

merhaba bu soğukta evlenecek akıllı !!! gelinler :sm_cool:
hava buz buz düğün günü incecik bir gelinlik + heyecandan tir tir titreyeceğiz dişlerimiz birbirine vuracak
ooooofffffffffff oooooffffffffffffff allahım sen bize akıl fikir ver :Saruboceq:

Ne derdimizeydi anlamıyorum ki
Kızlar yaa bugün ben pek bir buruğum evleneceğim için ben annemi şimdiden özledim yaaasenağlamasenağlama halbuki anneme çok yakın tuttuğumuz ev bir sokak altında ama ben yine de üzülüyorumsenağlama

kızlar bana akıl verin ben ne yapmalıyım :sm_confused:
Şİmdi bizim oturacağımız ev, nişanlımın kendi evleri ve tadilat yapılıyor
ama karar değiştirmiş burayı kiraya verip bizim için başka bir eve bakacakmış
bu ev 2+1 ve fazlaca bakıma ihtiyaç var
bir ev varmış, evde kendi ailesine çok yakın bir yerde açıkçası bende çok yakın oturmak istemiyorum
o da bizim için iyi olur ilerde bebek olunca bakarlar falan diyor
bende düşünmem lazım dedim
sizce ???
:uhm:

Cnm,eşya kadar evde önemli.Çünkü eşyayı gösteren biraz da ev.Kiralık olan ev daha bakımlıysa ve kayınvalidenle anlaşıyorsanız tutun derim.

canım bilmiyorum hala kararsızım
evi henüz görmedim nişanlım sen tamam dersen gidip bakarız diyor
kayınvalimlede bir sorunum olmadı zaten 2 aylık nişanlıyız ama çok iyi biri şimdilik inşallahta hep öyle gider tabiki herşey karşılıklı diye düşünüyorum istisnalar hariç
zaten ben çalışıyorum her gün görüşecek değilim o yüzden de asla olmaz demiyorum
kafam karıştı

Bence kendi evinizi tadilat yaptırın en azından kendi istediğin gibi olsun tabi iki anneyede çok uzak değilse.En azından eşyaları alırken kendi evine göre almış olursun taşınma derdin olmaz.Ama evler uzaksa ilerde bebeğe baktıracak birine bakarsanız iki aileden birinin evine yakın bir ev tutun derim ben

kızlar benim gelinlikçi taaaaa cumartesi provaya çagıracaktı hala aramadı ve bende inat ettim aramıyacagım bu ne sorumsuzluk ya..ilk gün gittigimizde gösterdigi ilgiyle kıyaslayınca pehhh.....

Back
X