- Konu Sahibi PembeBeyaz
Günaydın,
İyi haftalar.
İyi haftalar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mısraacım ve dilekdilekcim :)ben de ikinizin msjını okurken gözlerim doldu çok duygulandım ve inanınki çok ihtiyacım olan bir dönemde bunları okumak bana çok iyi geldi..ne kadar güzelki hiçbirşey moralimizi bozamıyor diyorsunuz.bizimde bunu öğrenmemiz gerek galiba.nişanlım zaten karamsarın tekidir,ben de bir o kadar iyimserimdir ama inadım tuttumu fena tutar,o öyle karamsar oldukça ben de körükle gidiyorum ikimizde karalar bağlamış şekilde oturuyoruz :)) evleniyormuyuz dayakmı yiyoruz belli değil.diyeceksinizki belki,yuvayı dişi kuş yapar sen niye destek olmuyorsun diye ama,tam 5 senelik birlikteliğimiz sonunda artık ben de tükendim arkadaşlar sürekli destek olup moral vermekten ben de moral kalmadı.ama silkinip artık mısraacım ve diledilekcim gibi ben de olumlu düşünücem :) sonuçta borca bile giremeyip evlenemeyen sevdiğine kavuşamayan bir sürü kişi var.halimize şükretmeli,Allah'ımıza sürekli dua etmeliyiz en kısa sürede sıkıntılarımız bitsin diye..