2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Tşk ederim arkadaşlar tüm dantellerimi canım annem ördü elleri dert görmesin örme dedikçe ördü bilmem kaç takım ördü hatta ama hiçbirini kullanmıycam ben danteli çok sevmiyorum.Herşeyin en sadesine kaçmaya çalıştım abartıyı sevmiyorum.Allah herkese dilediğinin en güzelini nasip etsin inş.

dilekdilek evin çok şirin yeni eşyalar kendini nasılda belli ediyor
rabbim ağzınızın tadını bozmasın evinizden huzur, sağlık, neşe, mutluluk birde bebiş sesleri eksik olmasın
mutluluklar canım

kızlar hepinizin vlenmesine çok az bir zaman kalmış :) hazırlıklarınız aşağı yukarı tamamlanmış

dilekdilek evin çok güzel allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin:)

azazmv1.jpg

Arkadaşlar bana kına gecesi için müzik laızm bana akıl verin cd doldurdum ama popa yakın oynak müzikler istiyorum bana bir kaç alternatif söyler misiniz

Kına gecesiz olmaz kiiii herşey hazır gibiydi ama elbisem uzun geldi:((( onu terziye vericem offf offfff daha saç modelime karar veremedim zaten hava soğuk içimden bişey yapmak gelmiyor soğukta aman bee kim dedi kış vakti evlen diye sıksaydım dişimide nisan gibi evlenseydim

dilekdilekcim hayırlı uğurlu olsun evinde güle güle otur :) valla senin evini görünce gözüm korktu yaa nasıl da düzenli herşeyin var :)) benim bu kadar çeyizim yok valla üstelik o kadar da düzenli olurmu evim bilmiyorum kim yerleştirdi ellerine sağlık :) biz de yarın gelinliğimi teslim alıcaz,davetiye siparişi vericez kozadan,önümüzdeki cmts de temizlik olacak inşallah.çok heyecanlıyıııııııııımmm hem zaman çabuk geçsin istiyorum hem de istemiyorum annemin evinde el bebek gül bebek yan gel yat pozisyonu daha da rahat gelmeye başladı :( şimdi işten gel eve yemek yap bulaşık çamaşır ütü... ühüüüüü :(( kızlar ne zorumuz vardı yaaaaaaaa :))))))))

tşk ederim Kitty-N ama ben yerleşme düzenini fazla beğenmedim sanki heryer heryerde gibi geliyor bana.Evlendikten sonra kendi düzenime göre yapıcam.Seninde gelinlik felan hallolmuş Kitty-N Hayırlı olsun canım.
Oyy kaldı bende 7 gün heyecandan ölmek üzereyim

günaydın kıslar
dilekdilek ne ölmesi bacım, ölmek yok
evlenip mutlu olmak var
düğünden sonrada gelip bize tüyolar vermek var

ya evet yaa dilekdilek hepimiz sana özeniyoruz :)) 7 gün kalsa heralde ben de geceleri uyuyamam heyecandan.benim hemen uykularımı etkiliyo çünkü.bi de biz bu aralar sıksık kavga ediyoruz :( uzak durmaya mümkün olduunca az görüşmeye çalışıyorum.ama tabi nereye kadar.ya kızlar şimdi temizlik yapılacak eşyalar gelmeden yaptıralım dedik,ama eşyalar geldiğinde de bi sürü pislik olacak.sizce napayım?sonrasını ben temizlerim dedim ama kafam karıştı şimdide.anneler de akıl veremiyor onlarda benden şaşkın :( nişanlım zaten herşeyden bi haber.yaaaaaaa çok daraldım beeeeeeeeeeen :((

Kitty cim sıkıntılar yaşanabiliyor ama bazı şeyleri tolere etmek lazım,neticede bir ev kuruluyor ve yeni bir hayata adım atıyorsunuz.
Eşyalar geldiğinde evet ev pisleniyor bunu engellemekte mümkün değil.Sen kabataslak temizlersin düğünden öncede bir kadın tutarsın cam-kapı dip köşe temizler.Bende böyle yapacağım cnm

evet aynısını düşündüm en azından heryer boşken dip-köşe temzilik yapılsın,artık adamlar ayakkabıyla falan girecekler mecbur,eşya taşırken çıkarıverin diyecek halim yok :( artık arkasını silerim ne yapayım :)
davetiye siparişini dün verdik.ama şekeri henüz veremedik.şekeri sipariş edince 20-30 gün sürüyomuş gelmesi haberiniz olsun.ben ilk defa duydum şok yaşadım.davetiyelerde4-5 gün sonra elimizde olacak inşallah.yılbaşından sonrası iyicene hızlanacak galiba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi.açıkçası ben manevi olarak daha çok etkilendim.daha doğrusu maddi olarak da etkilendim ama manevi kısmı daha çok etkiledi.nedense psikolojim çok bozuk :(

Biz daha davetiye ve şekere bakmadık.Şekerin hazırlanması neden öyle uzun sürüyormuş,başka şehirden mi geliyor?
Kitty canını sıkma demekte ısrar edeceğim.Maddi sorunlar birşekilde çözülür ödenir gider.Bizimde epey borcumuz var ama ellerimizi ve yüreğimizi sımsıkı tuttuk hiçbirşey moralimizi bozamıyor.

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-şeker-leblebi 7 Şubat 2009 Cumartesi (kesin değil)
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
11-pınartuncay 29 Mart 2009 Pazar
12-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

Son düzenleme:
Back
X