2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Şimdilik bu kadar yeter mi yarında geri kalanları yüklerim biraz fazla dantel var ama yeni gelin evi işte o ünitedekilerin hepsi kalkcak

YETMEZZZZ LÜTFEN YÜKLE PEK SEVİNDİRİK OLDUM BİRDEN.Yeni bir ev görmek beni çok mutlu ediyor,mobilya cicilerinin kokusu buraya kadar geldi valla :)))))Salonun güzelmişşşşşş cnm güle güle oturursun inşallah.En çok halını beğendim markası neydi acep?Benim halılarda bugün geldi :))))))

dilekdilekcim iyi günlerde oturursun inşallah.çok güzel olmuş evin.bizimkinide yerleştirmeyi nasip etsin allah.

Günaydın, güzel olmuş salonun mutlulukla oturursun inşallah. Halıyı bende çok beğendim. Kalan yerleride bekliyoruz.

Günaydın arkadaşlar geri kalan resimlerle devam ediyorum
Bu arada halımın marksı Gümüşsuyu idi galiba hatırlamıyorum hepsini değişik yerlerden aldığımız için

Misafir Odasında Konsolun içini de çektim tencerelerime mutfakta yer kalmadı buraya koyduk tıkış tıkış olmasın diye

Son düzenleme:
Valla mısracığım eve gidince bakayım markasını sölim sana Gümüşsuyu satan bir mağazadan aldık ama belki farklı bir malıda kakalamış olabilirler bize

Tatlım herşeyin çok cici,Allah sağlıkla mutlulukla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.Antre halılarında güzel bu arada :)))))

Back
X