2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Ebediz cim iyi ki hatırlattın o ısıtıcalardan ablam 1 yıl önce regl dönemim için bana almıştı,kullanmamıştım.Acep nereye koydum?Bu akşam arayayım bakalım...

gelinlerimizi gördükçe heyecanımız artıyor.Mısracığım Maddi olaylarına üzüldüm.Ama hala gülümseyebilmen çok güzel.Ben de benzer durumdayım ve işin kötüsü Nişanlımın haberi yok.Söyleyemedim bir türlü...Artık söylemek için de çok geç.

ben dün eczaneye sordum 4 tl dedi.fiyatı iyi.Bir kına için birde nikah için aldım mı tamamdır.Sonra aşkım ısıtır beni artık:)

Üzülme cnm,ben üzülmüyorum neticede o eşyaları biz beğendik,sürekli alınacak şeyler olmadığı içinde epeyce özendik kaliteli olanları almaya çalıştık.Borçları,öderiz biter önemli olan kocişle huzurla yaşamamız.Bunun bir kısmıda eve girince gönlümüze göre olmasından kaynaklanan huzura ait.

Ben düğünümde çok üşüdüm ellerim felan buz tuttu.Özellikle düğün salonundan çıkarken ben çok üşüdüğüm için ilkönce bizi çıkardılar uğurladılar misafirlerimiz bizden sonra çıktılar:)))Bide düğün çıkışında ben çok ağladım fazla ağlamama kıyamadılar hemen apar topar çıkardılar evim aileme çok yakın olduğu halde başka bir yere gitmek inanın çok koyuyor arkadaşlar.
Bu arada güzel yorumlarınız için çok tşk ederim.

Bide arkadaşlar kafanıza hiçbişey takmamaya çalışın evlilikte keramet vardır Allah evlenene yardımcı oluyor bizimde çooook borcumuz var ama Allah'ıma şükür herşeyi öle güzel rast getiriyor ki hiç sıkıntı çekmiyoruz.Yüce Rabbim tüm evlenenlerin yanında olsun:

dilekdilekcim hoş geldin Allah mesut etsin bir yastıkta kocayın. Çok güzel olmuşsun, etolünde çok hoşmuş. Borçlarınızı sıkıntı çekmeden ödemeniz dileklerimle mutluluklar
Darısı başımıza :teytey:

amamn aman taze gelinimizde gelmiş dilekcim hoş geldin ay duygularını çok merak ediyorum nasıl gidiyo alışabildin mi daha çok erken ama ayy canım ya yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın emi:)

ayy dilekdilek canıımm çook ama çoook güzel olmuşsun tatlımm,fotolarını bizimle paylaştığın için tşk ederiz.gelinliğin çok güzel,etolün de çok şık durmuş.kıyamam ya çok mu üşüdün :( biz de yandık desene. bu arada gerçekten eşinle inanılmazz benziyosunuz :) bakışlar gözler burun ifade herşey :) Allah mesut etsin bir yastıkta kocayın,her zaman mutlu olun hiç sıkıntı çekmeyin inşallah :) ve bizler adına dilediklerin için de çok teşekkür ederiz.

dilekcim Rabbim bir yastıkta kocatsın gerçekten çok tatlı bir çift olmuşsunuz ne güzel ya evlendim bir ömür böle yüzün güler inş.
ya kızlar bişey soracam ben kınada ve nikahta nişandaki bileziklerimi takılarımı vs takmak istemiyorum pek hoşuma gitmiyo öncesinde takı takmak takmasam olur dimi.yengem takmamıştı pek de garip karşılamadık ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Ben hiçbirşey takmayacağım katrecim.İmitasyon modern bir set takabilirim sadece onada bakmadım

Günaydın şekerleblecim.
İki gündür pek keyfim yok işin aslı.Bel fıtığım var birde boyun fıtığım çıktı sanırsam.Ağrılar epeyce rahatsız ediyor cnm.

Onun dışındada garip bir huzursuzluk var.:((

Sen nasılsın?

Günaydın arkadaşlar.Tüm güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için tşk ederim.
Dün bende bohça götürmeye görümcemlere gittim akşam geç saate kadar orda oturduk evi haliyle toparlayamadım ama sıkıntı yaptım sanki heryer heryerde gibi bugünde bişey yapamaıycam arkadaşım ve annem kahve içmeye geleceklermiş kocacığımda bu yüzden dışarıda yemek yicek yaşasııın yine yemekten kurtuldum:))) bu hafta sürekli dışarıdayız yemekte bohça götürme bahanesiyle yemeğe kalıyoruz:)) Ama pazar günü sabah kahvaltısına bana gelecekler bilerek sabah kahvaltısı istedim ki fazla yemek yapmaym çok beceremiyorum zaten.Evlilik nasıl diye merak ediyosunuz dimi aslında güzel ama yorucu eş çok önemli derlerdi ya doğruymuş benim eşim Allah'a şükür çook anlayışlı birisi ( tabi şimdilik öle gözüküyor:))
Mısracığım geçmiş olsun sana aman dikkat et düğün arifesinde nolur hastalanma hemen doktora görün ağır hareketler yapmamaya çalış.
Katre bende takmıycaktım ama takılırmış bide ben nişanda salak gibi bileziklerimi çıkarmıştım kimse görememişti klumda o yüüzdende kınada takmak zorunda kaldım.

mısracım geçmiş olsun aman dikkat yorgunluğun belirtileri kendi göstermeye başlıyor galiba ee bütün ev senin elinden geçti
düğün arifesi çok daha dikkat et kendine

dilekcim sende hg günaydın
yemek benimde kafama takılıyor çok fazla bilmem yemek yapmayı ama iş başa düşünce yapacağız kaçış yok

Dilekcim ve şekerleblebicim,yemek yapımını hiç takmayın kafanıza yapa yapa neler öğrenirsiniz,usta bilem olursunuz :)))) Bende tüm mutfak işlerinde çok iyiyim ama nişanlım çokkk yemek seçiyor,neyseki huysuz bir adam değil.Kendine istediğini yap bana bir yumurta kır olur biter diyor hep.Kendisi bir yumurtakoliktirde :))))))

Şekerleblecim,evet evin tümünü ben kendi başıma yerleştirdiğim için aklınızın almayacağı kadar yoruldum.Herşey gönlüme göre oldu bu bakımdan iiii sadece.Ama halen tamamlanmadı evimiz salon sandalyelerinin koltuk renginde olan kılıfları dikiliyor,tv ünitesinin rafı yapılıyor bu hafta gelecek inşallah.Birde dip köşe temizlenecek (kapı-cam) yardımcı bir bayan alacağım nikahtan 3-4 gün önce .

selam kızlar.mısraacım geçmiş olsun ben de fena grip oldum bugün işe gidemedim :( yarın da evi yerleştiricez diye zaten 2 gün izin aldım.asıl işim yarın.düğünde gelinliğin üzerine mi ne takalım diyorsunuz,ben sadece inci kolye takmayı düşünüyorum.bu arada takı demişken,kız tarafı olarak ne takacaksınız?yani damada ve geline kız tarafı genellikle ne takar,damada saat geline de set falan heralde.ama bizimkilerin pek durumu yok o yüzden ben destek olucam ama tabi benimde durmum malum olduğundan makul bişeyler bakmam lazım fikri olan var mı?
bir sorum daha var,geçenlerde vücut sobasından bahsetmiştiniz ben hayatımda ilk kez duydum ve nette biraz araştırdım poşet gibi bişeyler çıktı.gelinliğin neresine takabiliriz ve baya ısıtıyomu rahatsızlık verirmi?dün nişanlıma bahsettim o da bilmiyomuş ama kullanışlı bişeyse alalım tak sende üşümezsin daha iyi dedi.bu konuda bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)

Back
X