2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

selam kızlar.mısraacım geçmiş olsun ben de fena grip oldum bugün işe gidemedim :( yarın da evi yerleştiricez diye zaten 2 gün izin aldım.asıl işim yarın.düğünde gelinliğin üzerine mi ne takalım diyorsunuz,ben sadece inci kolye takmayı düşünüyorum.bu arada takı demişken,kız tarafı olarak ne takacaksınız?yani damada ve geline kız tarafı genellikle ne takar,damada saat geline de set falan heralde.ama bizimkilerin pek durumu yok o yüzden ben destek olucam ama tabi benimde durmum malum olduğundan makul bişeyler bakmam lazım fikri olan var mı?
bir sorum daha var,geçenlerde vücut sobasından bahsetmiştiniz ben hayatımda ilk kez duydum ve nette biraz araştırdım poşet gibi bişeyler çıktı.gelinliğin neresine takabiliriz ve baya ısıtıyomu rahatsızlık verirmi?dün nişanlıma bahsettim o da bilmiyomuş ama kullanışlı bişeyse alalım tak sende üşümezsin daha iyi dedi.bu konuda bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)

Kittyciğim seninde ev resimlerini bekliyoruz.çok yorma kendini ve bol bol vitamiin al havalar çok dengesiz tam hasta etme havası.Damada saat yada künye takabilirsiniz.yada para takın en azından sizede getirisi olsun.
ve inci kolye gelinliğin üzerinde çok hoş duruyor en azından stüdyo resimlerinde boğazın boş kalmıyor ama düğünde takı takılırken set takacaklarsa inci kolyeni çıkarmanı tavsiye ederim ikisi bir arada güzel durmuyor çünkü.

Merhaba arkadaşlar biz damada bişey takmayacağız.Künye hayatta takmaz,saatide çok.Şartlar elvermiyorsa hiç zorlamayın kitty cim.Vücud sobası aynen o gördüklerinden ben çamaşırın içine takmayı düşünüyorum bakalım.

Gelinlik takısı olarakta inci çok hoş olur.Bakalım ben ne alacağım.

Yarın çok işim var çokkkk.
Davetiye,ayakkabı,takı,nikah şekeri....vs.Allahtan 3 gün izinliyim

Nasıl gitsin akraba ziyaretlerini yapmaya başladık daha sadece görümceme ve annelere gittik daha kendi annemi bile yemeğe alamadım.Bütün ziyaretleri bitirip bana gelinip evimde oturmak istiyorum artık evimin sefasını süremedim gibi geliyor halbıki daha 12 günlük evliyim ama herşey olsun bitsin istiyorum biran önce belirsizlikler beni deli ediyor.Bu yüzden de sanırım benim söz ve düğün arası 7 ay gibi kısa bir dönem oldu:)))

Bugün akşam eve gidicem karnabahar ve makarna yapcam evi topluycam.yeni halı olduğu için hep toz kalkıyor üstünden sanki 10 gündür evi süpürmemişim gibi.

Evet ya dilekcim yeni halıların tozundan çok tüyü öldürüyor beni,tüylerden erken kurtulmak için salondakini şimdiden kullanıyorum iki günde birde süpürüyorum.

Mısracığım o halı tüylerine ben halı yıkama fırçaları varya onlardan aldım eşimin eline veriyorum akşamları silermiş gibi yapıyor tüm tüyler çıkıyor:)) Biraz olsun azalttım ama halı inceldi artıkdelikafadulden))

Kittyciğim seninde ev resimlerini bekliyoruz.çok yorma kendini ve bol bol vitamiin al havalar çok dengesiz tam hasta etme havası.Damada saat yada künye takabilirsiniz.yada para takın en azından sizede getirisi olsun.
ve inci kolye gelinliğin üzerinde çok hoş duruyor en azından stüdyo resimlerinde boğazın boş kalmıyor ama düğünde takı takılırken set takacaklarsa inci kolyeni çıkarmanı tavsiye ederim ikisi bir arada güzel durmuyor çünkü.

dilekdilekcim tavsiyelerin için çok tşk.evet bi ark ımda inci kolye takmıştı sonra anneleri set takınca bir tuhaf göründü :1closedeyes: olmazsa set takılırsa çıkarırım inciyi.çünkü gelinlikte inciyi çok yakıştırıyorum açıkçası.saat fiyatlarına bakıcam mısraacım ve dilekdilekcim,eğer çok çok fazlaysa zorlamaya gerek yok gerçekten de.ev resimlerini çekicem çekicem unutuyorumşirketteki kızlarda bekliyo.halbuki bugün izinliydim tüm gün ordaydık mutfak eşyalarını yıkayıp yerleştirdik.ay yıka yıka bitmedi ne zormuş.:1shok: yarın da yatak odasını halledicez.yrn çekerim resimleri yerimseniben ya bi türlü iyileşemiyorum :sm_confused: acaba heyecandan falan midememi vurdu anlamadım.senağlama kızlar sizde de tuhaf psikolojik durumlar var mı sürekli ağlama halsizlik isteksizlik vs. :sm_confused: vakit de geçmiyo sanki. Ocak ayı bitsin artıııııııııııııııııkkkkkkkk :sm_cool::teytey:sırnaşık şey

Kitty cim evin resimleri konusunda bende aynen senin gibiyim gerçi benim durumum daha komik çünkü bu evde yaşıyorum.:)))

İnsan biraz garip oluyor evet cnm tarih yaklaştıkça.Çok kolaymış gibi görünen bazı unsurları değerlendiriyorsun birde benim gibi uzun yıllardır yalnız yaşayan biri için evlilik epeyce değişik olacak.

Günaydın gelin adayları nasıl gidiyor hazırlıklar hadi yaaa birileri resim eklesin artık şuraya meraktan çatlıcam.
Benim ev işleri ile geçiyor zamanım bu aralar hiç bişey yapamıyorum ama işten yorgun geliyorum yemek yap bulaşığı yıka gece 11 oluyoır hadi yatalım diyene kadar 12-1.Sabahda haliyle yataktan kalkamıyoruz.Bide akraba ziyaretleri var onları halletmeye çalışıyoruz bazı akşamlar e haliyle evide bilmemne götürüyor.Sinir oluyorum ama elden ne gelir.Heleki bu sabah eğer eve hırsız girrse korkar kaçar savaş mı çıkmış diye burda.Bakalım bugün ve yarın bişeyler yapıcam artık.

günaydın kış gelinleri, cumanız mübarek olsun
dilekcim allah yardımcın olsun, senin anlattıklarına bakınca kendi geleceğimi gördüm :roflol:

cuma2sw9tv4.jpg

Çok utanıyorum ama bişey itiraf edicem ben daha bugün yatağımı bilem toplamadım veeee 2 günlük çıkardığım kıyafetlerim ortada:utangac::utangac:

Çok utanıyorum ama bişey itiraf edicem ben daha bugün yatağımı bilem toplamadım veeee 2 günlük çıkardığım kıyafetlerim ortada:utangac::utangac:

amaniii pasaklı gelin kaynanan görmesin :roflol:
şaka bir tarafa eşine söyle yardım etsin alışmasın tembelliğe
o çalışıyorsa sende çalışıyorsun hayat müşterek kötükedihüso

Yok sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor dün ailesi memleketlerine gittiği için çok üzgündü onun için fazla ellemedim onu :))Kaynananmda memlekete gideceği için no problem.Kocacım artık tamamen bana kalcakkaydirigubbakcemile3:delphin:

Yok sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor dün ailesi memleketlerine gittiği için çok üzgündü onun için fazla ellemedim onu :))Kaynananmda memlekete gideceği için no problem.Kocacım artık tamamen bana kalcakkaydirigubbakcemile3:delphin:

hain gelin, gelinlerin yüz karası :roflol:

evet yaa eşleri baştan yola getirmek lazım. alışmasınlar sonra tepemize çıkarlar
evet çıkartmayın tepenize siz onların tepesine çıkın :jeyyar:
acımayın kocalara, her işi yaptırın
benimkine diyorum işleri beraber yapıcaz diye tamam yardım ederim ama başkası varken yanında asla yapmam diyo
erkekliğe laf getirmeyecek allahımın çakma kazak erkeği
sırnaşık şey sırnaşık şey

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar,birazdan birçok işimizi halletmek için çarşıya çıkacağıznişanlımla.Davetiye,nikah şekeri,ayakkabı vs.Umarım sizin keyifler yerindedir.

Dilekcimbir süre sonra ev hayatın düzene girer merak etme.Biz çalışan kadınların işi zor vallahi.Hep diyorum EVLİLİK ERKEK İÇİNN SULTANLIK :(((

Mrb arkadaşlar,birazdan birçok işimizi halletmek için çarşıya çıkacağıznişanlımla.Davetiye,nikah şekeri,ayakkabı vs.Umarım sizin keyifler yerindedir.

Canım bildiğim kadarıyla senin az kaldı davetiye ve nikah şekeri için biraz geç kalmadın mı hemen hazırlayabilecekler mi çünkü bir hafta kala davetiyeleri dağıtman lazım

Dilekcimbir süre sonra ev hayatın düzene girer merak etme.Biz çalışan kadınların işi zor vallahi.Hep diyorum EVLİLİK ERKEK İÇİNN SULTANLIK :(((
Valla mısracığım girmek zorunda yoksa 1 ay sonra dul kalırım adam beni boşar:))-tatlicadiarzu-

Back
X