- Konu Sahibi PembeBeyaz
mısra dkkat et kendine dügün arifesinde hastalanma yaa geçmiş olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.mısraacım geçmiş olsun ben de fena grip oldum bugün işe gidemedimyarın da evi yerleştiricez diye zaten 2 gün izin aldım.asıl işim yarın.düğünde gelinliğin üzerine mi ne takalım diyorsunuz,ben sadece inci kolye takmayı düşünüyorum.bu arada takı demişken,kız tarafı olarak ne takacaksınız?yani damada ve geline kız tarafı genellikle ne takar,damada saat geline de set falan heralde.ama bizimkilerin pek durumu yok o yüzden ben destek olucam ama tabi benimde durmum malum olduğundan makul bişeyler bakmam lazım fikri olan var mı?
bir sorum daha var,geçenlerde vücut sobasından bahsetmiştiniz ben hayatımda ilk kez duydum ve nette biraz araştırdım poşet gibi bişeyler çıktı.gelinliğin neresine takabiliriz ve baya ısıtıyomu rahatsızlık verirmi?dün nişanlıma bahsettim o da bilmiyomuş ama kullanışlı bişeyse alalım tak sende üşümezsin daha iyi dedi.bu konuda bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)
Kittyciğim seninde ev resimlerini bekliyoruz.çok yorma kendini ve bol bol vitamiin al havalar çok dengesiz tam hasta etme havası.Damada saat yada künye takabilirsiniz.yada para takın en azından sizede getirisi olsun.
ve inci kolye gelinliğin üzerinde çok hoş duruyor en azından stüdyo resimlerinde boğazın boş kalmıyor ama düğünde takı takılırken set takacaklarsa inci kolyeni çıkarmanı tavsiye ederim ikisi bir arada güzel durmuyor çünkü.
Çok utanıyorum ama bişey itiraf edicem ben daha bugün yatağımı bilem toplamadım veeee 2 günlük çıkardığım kıyafetlerim ortada![]()
Yok sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor dün ailesi memleketlerine gittiği için çok üzgündü onun için fazla ellemedim onu :))Kaynananmda memlekete gideceği için no problem.Kocacım artık tamamen bana kalcakkaydirigubbakcemile3:delphin:
evet çıkartmayın tepenize siz onların tepesine çıkın :jeyyar:evet yaa eşleri baştan yola getirmek lazım. alışmasınlar sonra tepemize çıkarlar
Valla mısracığım girmek zorunda yoksa 1 ay sonra dul kalırım adam beni boşar:))-tatlicadiarzu-Mrb arkadaşlar,birazdan birçok işimizi halletmek için çarşıya çıkacağıznişanlımla.Davetiye,nikah şekeri,ayakkabı vs.Umarım sizin keyifler yerindedir.
Canım bildiğim kadarıyla senin az kaldı davetiye ve nikah şekeri için biraz geç kalmadın mı hemen hazırlayabilecekler mi çünkü bir hafta kala davetiyeleri dağıtman lazım
Dilekcimbir süre sonra ev hayatın düzene girer merak etme.Biz çalışan kadınların işi zor vallahi.Hep diyorum EVLİLİK ERKEK İÇİNN SULTANLIK((