2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Mrb arkadaşlar,birazdan birçok işimizi halletmek için çarşıya çıkacağıznişanlımla.Davetiye,nikah şekeri,ayakkabı vs.Umarım sizin keyifler yerindedir.

Dilekcimbir süre sonra ev hayatın düzene girer merak etme.Biz çalışan kadınların işi zor vallahi.Hep diyorum EVLİLİK ERKEK İÇİNN SULTANLIK :(((

selam kızlaaar.mısraacım evet biraz geç kalmışsın sanki.:1closedeyes: ama kısmet böyleymiş sıkma canını,davetiye zaten bahane aslında herkese bi şekilde duyuruyo insan nikah tarihini yerini saatini vs. aman inş hızlı şekilde basarlar da dağıtırsın bir an evvel. :1rolleyes:

dilekdilekcim valla kesin ben senden beter olurum kesinnnnnnn.tembelin en önde gideniyim.kaydirigubbakcemile3 annemin evinde hiçbişeye elimi sürmem.odam dandini :utangac: hafta sonları bazen derler toplarım temizlerim o daküçücük oda yani.şimdi koskoca ev bana bakıcak :1no2: napıcam been.nişanlım da var ya titizki hem de nasıl.aynı annesi gibi.yerleri bal dök yala yani evleri öyle her daim.benden de bekliceklerdir biliyorum :çok üzgünüm: beni en çok düşündüren yemek ve temizlik olayı. bakalım bi şekilde alışıcaz zaman herrrşeyin ilacıdır diyereeeeeekkk sıyrılıcaaazz hihoyyyt

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar biz bugin halı işini de tamamladık yarın çeyizim yerleştirilecek bikaç gündür toplıycaz diyr belimiz koptu valla hadi hepimize kolay gelsin

Canlarım davetiyeyi bir aile dostumuz yapacak,çok büyük bir yer mutlaka birşey beğeniriz.Hemen ertesi gün verebilecekleri için çok önemsemedik zamanı.Ama asıl mesele,biz davetiye için sıradışı birşey düşünüyoruz şayet olabilirse.Bugün hiç bakamadık bu işe.Hava çok kötüydü birde nişanlımın işi çoktu geç gittik çarşıya.
Nikah şekerine baktık hiçiçime sinen birşey olmadı :((((Üstelik pahalı 2 tl.Kendim yapayım diye düşünmekteyim.Yarın bir malzemeci tarif ettiler oraya bakacağız.

Kitty cim yemek ve temizlik çok önemli,nişanlıyken biraz yemek yapmayı öğrenseydin iyi olurdu.Eşin anlayışılı biri ise işin kolay yapa yapa öğrenirsin cnm

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar biz bugin halı işini de tamamladık yarın çeyizim yerleştirilecek bikaç gündür toplıycaz diyr belimiz koptu valla hadi hepimize kolay gelsin

katrecim tesadüfe bak bizde bugün halı işini hallettik siz kaça aldınız ve rengi deseni vs. alalım detaylarıııı hihoyyyt

Ben yemek yapabiliyosam herkes yapar:))Önemli olan malzeme, zaman ve tarif olsun yeter.Bide birileri akıl versin bir sonraki gün ne yapacağımıza dair:))

Günaydın güzeller a.s.

bu sabah her yerim ağrıyarak kalktım dayak yemiş gibi mirmirmirmir 2 gündür ev mahvetti bizi.ama az kaldı hatta bitti sayılır. :bbo: bu akşam düğün yerine gidip süslemeleri müzik işini falan konuşucaz çok titiz olmaları gerek bizim için hayatımızda 1 kere olacak bişey ama mekan sahipleri için sadece iş anlamına geliyo biz de nişanlımla çok sinirleniyoruz kötükedihüso o yüzden akşam gidip baskı yapmayı düşünüyoruz bakalımmmm yasakkelime

bu akşam da dün aldıımız halıları teslim edecekler.halı ve perde gelince ev eve benzicek sanırım delikafadulden

herkese kolaylar gelsinnnnn ve hepimizin düğün günü hava bugünkü gibi değil de dün sabah istanbuldaki gibi günlük güneşlik olsunnnnnn :teytey::dance:hihoyyyt

Kittyciğim ne güzel bitiriyosun evi yavaş yavaş hadi gözün aydın halılar ve perdelerde gelsin bak göreceksin çoook güzel olcak.Darısı tüm bekarların başına

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
12-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
13-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
14-şeker-leblebi ? ? ?

Mrb canlar bugün davetiye işini halettik çok cici bişey beğendik.

Gelinlik provasına gittim,herkes düğün aşamasında zayıfar ben şişmanlamışım üst taraf dar geldi :)))))

Salon için masa örtüsü ve runder diktirmiştik onuda aldık.

Son klima geldı-monte edildi,su sebili ve mikrodalda geldi.Nihayet mutfak tamamlandı.

Bu akşamda düğün eğlencesi için bir bar la konuşmaya gideceğiz. Cumartesi olduğu için biraz fazla para istiyorlar.Bizim adımıza bir arkadaş konuştu barın sahibiyle fiyatını biraz daha düşürebiir miyiz umuduyla birde biz gideceğiz.

Hepinizi öpt

Kittyciğim ne güzel bitiriyosun evi yavaş yavaş hadi gözün aydın halılar ve perdelerde gelsin bak göreceksin çoook güzel olcak.Darısı tüm bekarların başına

canımmm çok saol dilekdilekcim.a.s. az kaldıkça heyecan dorukta.mısraa cım sıra sende haydi gözün aydın davetiyen için gelinliğin ve diğer biten herşeyin için.valla inan ben de kilo alıyorum herkes iştahtan kesilir ben de de iştah maşallah yani cokacimcoook

dimples evet haklısın biz hala yer falan da ayırtmadık nişanlıma söylüyorum ya kış ayı yer mi bulamicaz illa buluruz hele bitsin şu telaşe diyor ama bilmiyorum zaten kışın kısıtlı seçenekler. abant olabilir belki, uludağ fln ben kaymayı bilmiyorum gitsem de sadece manzara izlerim heralde. şile ye gitsek sıkılırız diyoruz.mısraa en şanslı sensin galiba antalyada olunca bi sürü yer var tabi yerimseniben

Antalya da olmamız balayı için şans değil ne yazık ki zaten ev var bir otele gitmekte anlamsız.Bugün nişanlımla nikahtan sonra eğlence yapmakla ilgili kritik yaptık,o paraya baayına gitsek daha iyi olur bence dedi.Bilmiyorum karar veremedim siz ne dersiniz?

Şimdi Termal otellerin fiyatlarına baktım arkadaşlar Bolu da yarım pansiyonlar ortalama 120 ytl .Afyon a bakıyorum şimdi,bilginiz var ise ltf paylaşın canlar

Son düzenleme:
Dilekcim sende Abant a tatile gitmiş ve çok beğenmişsin.Tam pansiyon mu kaldınız birde fiyatı hakkında bilgilendirirsen sevinirim

Antalya da olmamız balayı için şans değil ne yazık ki zaten ev var bir otele gitmekte anlamsız.Bugün nişanlımla nikahtan sonra eğlence yapmakla ilgili kritik yaptık,o paraya baayına gitsek daha iyi olur bence dedi.Bilmiyorum karar veremedim siz ne dersiniz?

tatlım eğer imkan yoksa,nikahtan sonra bir eğlence mekanı bakın bar gibi fln.isteyen parasını verip gelsin.nişanlımda önce öyle diodu snr ben kimseye paranızı verin gelin diyemem dedi.o zaman yapmayalım dedim,biraz parası vardı biraz da annesi destek olunca ben de benim için hava hoş dedim.nikahtan snr 55-60 kişilik yemek vericez kişi başı 50 ytl.e fazla oldu tabi bana kalsa o parayla beyaz eşyamızı tamamlardık.neyse konuyu daatmiyim mısraacım eğer çekinmezseniz genç arkadaşlarınızdan rica edebilirsiniz,bi yer ayarladık kişi başı ... ytl fln die.eğer aile büyükleri gelicekse onları sadece karşılarsınız.benim öyle yapan arkadaşlarım vardı.ama sade nikahta olabilir kriz zamanında kimse gücenmez bence.:1rolleyes:
dilekdilek canım sen abanttamı kaldın ben orasını kaçırmışım. :1shok: nasıldı?memnun kaldınız mı ve fiyatlar hk bilgi ltf cnm. :kahve: nişanlım da acaba termal falan hamamlı saunalı masajlı bi yeremi gitsek,hem dinlenir rahatlarız dedi kaydirigubbakcemile3 şimdide öyle yerleri araştırıcam.bugün yrn araştırma yapıcam bilgileri sizlerede aktarırım kızlaaaaaaaaaaarrr a.s.

Günaydın arkadaşlar;

Hadi göüzn aydın mısarcığım işin zor kısımlarını bitirdin sende.
Bence kitty dediği gibi nikahtan sonra eğlence yerine gidin ve herkes kendi parasını versin eğlenmek için gidiyosunuz ve evlenirken size kimse ayıplayıp kınayamaz.neden millleti eğlendirmek için o kadar para vereyim ki.Benim arkadaşlarımın çoğu öle yaptı isteyen gitti istemeyen gitmedi e zaten kuzen felan derken merak etme en azından 25-30 kişi oluyosun.Bende hep öle isterdim ama benim kocacığım tutturdu düğünde düğün diye milleti eğlendirmek için 2.000 ytl para verdik salona ama bide şöle bişey var düğünün getirisi daha fazla. Neyse konuyu ben yine dağıtttım karman çorman ettim:)

Ben balayı için abanta gittim 5 yıldızlı bir otel zaten 2 tane otel var orda gölün kenarında ikiside 5 yıldızlı.Biz Büyükabantotelini (Abant Palas) tercih ettik.İyikide orası olmuş diyorum.Personeli otel yemekleri ve manzarası mükemmel.Termal işi bana biraz yaşlıların gittiği yer gibi geliyor burda çok genç vardı gerçi onlarla ilgilenmiyorsunuz ama olsun ortamın genç insanlardan oluşması bile ortamı neşelendiriyor bence:)
Göl tarafı ve orman tarafı diye ikiye ayrılıyor.eğer google büyükabant oteli yazarsanız sitesine girip ordan fiyatları görebilirsiniz.Ama verdiğiniz paraya değiyor inanın.Sabah kahvaltısı açık büfe öğle yemeği yok ama gölün kenarında rest.var orda çokda uyguna bişeyler yiyebiliyosunuz mesela (alabalık 12 ytl).5 çayı var yanında börek kurabiye felan veriyolar .Akşam yemeği yine açık büfe ve çok lezzetli yiyecekler birde gece çorbası var.Gölün kenarında yürümek ve hasret olduğumuz karda gezinmek herşeye değer.Biz evlilik yıldönümüzde de maddi durumumuz elverirse yine oraya gidicez.(bunu leşimin patronu yollamıştı)
İşte böyle arkadaşlar :))))

Kityy cm bizde Termal Otel düşünüyoruz dün akşamdan bu yana araştırma yaptım netten fiyatlar 120-150 ytl civarı hemde yarım pansiyon çok pahalı geldi bana.Tam pansiyon olsa hadi neyse .Nikahtan sonra eğlence mi yoksa o parayla balayı mı ,bugün karar vermemiz lazım kesin olarak çünkü yarın davetiyeler basılacak.Yardımmmm

Dilekcim ben dün netten bakmıştım Büyük Abant oteline güzel görünüyor.Termal Otel konusunuda ben düşündüm,kemiklerimle ilgili epey rahatsızlığım var,son iki haftadırda ağrılardan ölüyorum.Balayında otelde gençlerin olması çok cazibeli görünmüyor bence cnm,nitekim kociş ve ben birbirimizle ilgileneceğiz.Yaz ayı olsa gençlerle bir sürü şey yapılabilir hem otel içinde hemde dışında.

Yook Gençlerden kastım genelde balayı için gelen çiftlerdi:))
Ama kemiklerle ilgili rahatsızlığın varsa termal olması daha ii .Afyon Oruçoğlu tesislerinde çok iyi diyolar yada bursada kaplıcalar var onlarıda araştırabilirsin canım.Bu arada çok çok geçmiş olsun

Dilekcim teşekkür ederim. Oruçoğlu-İkbal..vs birçok yere baktım fiyatlar çokkk pahalıııı :((((((

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar.
Bir kaç gündür yoktum bugün kaldığım yerden devam ettim.
Halılarınız ve perdeleriniz hayırlı olsun.
Dilekcim ev işleride bir süre sonra düzene giriyormuş arkidişlerimin söyledikleri öyle.
Mısracım davetiyen nasıl farklı bir şey olsun istemişsin merak ettim. resim koyarsan sevinirim. Ayrıca balayımı eğlencemi konusunda bence eğlence (ben ve nişanlım oyanamayı pek seviyoruz), balayı niyetine yazında tatile gidebilirsiniz gerçi yazın senin oraya tatile geliyorlar o da ayrı ama tatile Allah izin verirse eşinle daha çok gidersin düğün eğlencesi ise bir kez olucak bir şey siz bilirsiniz tabi yinede benim nacizane fikrim böyle.
Benim düğün nisanda olacağı için 3-4 günlük Kapadokya turlarına gitmeyi planlıyoruz kesin karar vermedik.
Bu akşamda bir kaç ev bakıcaz ay sonuna kadar ev işini halledip mobilyalara karar vermemiz gerekiyor.
Çok kararsızım mobilya renkleri konusunda, bakalım nasıl yapıcaz şimdi sakin sakin duruyoruz vakit yaklaşıyor bizde daha hiç bir şey yok evde çeyizleri topluyoruz annişimle büyük şeyler bekliyor. Düşündükçe bazen olmayacakmış, yetişemiyecekmişiz gibi geliyor. En büyük sorun ev inşallah bu akşam ki olur, kira verme fikri çok zor geliyor. Allah evi olmayanlara ve bana inşallah en kısa zaman bir ev nasip eder.

Hepinzie sevgiler ve kolaylıklar...

Back
X