- Konu Sahibi PembeBeyaz
darısı tüm bekar arkadaşlara inşallah sizin dekalbınıze göre olsun herşey dostlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evliliğimde birkaç şey analatayım haızrlıklar bitti evliliği anlatıyorum şaka gibi geliyor bazen:))Dün eşimin d.günüydü görümcemi eltimi ve onların kuzenleri ile kardeşim ve sözlüsü, kuzenim ve sevgilisini çağırdım.Öylesine bir oturmaymış gibi biliyordu eşim içeriye pastayla girdiğimde surat ifadesini çok merak ettim ama benim hödük kocam hiç tepki vermedi yaakötükedihüsoklava: Biliyomuydun dedim yooo dedi hiç aklına gelmedi mi dedim belki olabilir ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim dedi .ama yok hevesimi kursağımda bıraktı insan yalandan da olsa ayy canım benim ne zahmet etmiştin felan der ama nerdeeeeeeeeeeekötükedihüso
Neler yaptığımıda söleyim marifetlerimi görünkaydirigubbakcemile3 elmalı turta, milföy hamurundan börek, pohaça, patates salatası, kurabiye bide pasta vardı daha fazla yapacaktım ama atılır dediler ki dedikleri gibide oldu çok fazla yenmedi tabakların hiç biri dolu gelmedi ama 2.tabağı istemedilerkötükedihüso
Akşamda halamlar,amcamlar ve annemler geldiler çay içmeye ordan geçiyolarmışda uğramışlar çok yoruldum dün çooooooooooooooook.A
günaydınn arkadaşlr.dilekcim ya boşver sıkma canını benim nişanlımda doğum günlerine pek önem vermezdi söyleye söyleye yola getirmeye çalıştım:) ya kızlar 1 şubatta düğünüm var günüm geldi ama hala regl olmadım.bu bende stres yapmaya başladı gelinlikle olmak istemiyorum....
günaydın güzel gelinler ve gelin adayları
ptesi 3 kişiye birden ''MUTLULUKLAR'' yazacağım
bizde dün ev bakmaya gittik 2 eve baktık
evler tek kelimeyle dökülüyor aman yarabbi
emlakçının söylediği söz şu ev bakımlı sadece temizleyip oturacaksınız
halbuki ev boya istiyor tavan akmış pul pul dökülmüş halada diyorki ev bakımlı
dedim ki bakımlı ev böyleyse bakımsızı nasıl acaba
listemizi güncelledim
benim düğün tarihimde büyük ihtimal 29 Mart olacak
inşallah bir aksilik çıkmaz
kış geliniyim derken bahar gelini olacağım
kızlar bişe sorucam bu avrupa yakasında perdeciler çarşısı varmış sizce ordan yaptırmak daha mı ucuza gelir yoksa her yerde olan perdecilerle aynı fiyata mı gelir??
çok tşk ederim kitty_n
inşallah fazla aramadan hayırlısıyla bir ev buluruz
daha dün başladık bu maratona