2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

mısraacım keşke reglini ayarlamak için hap fln alsaydın.geciktirici falan alsan mı acaba?bu sefer de dengenmi şaşar?ben denk gelmesin diye doğum kontrol hapı aldım ara kanamam fln oldu ama şu an tamamen söktü 2-3 güne biter,ağdamı falan rahat yaptırabilirim kınaya kadar inşallah.düğün gününe denk gelmesi en çok,saçın tutmaması,gergin olma,ve de gelinlikle zırt-pırt wc ye gitme sorunu nedeniyle kabus olur.onun için iyi düşün cnm bir eczaneye gidip ya da dr a sorabilirsin bence,benim nacizane fikrim.bu arada gerçekten de çok çok az kaldı darısı burdaki her kızın başına :) benim daha 2 hafta var diye çok heyecan basmadı henüz.ama mısraa duygu ve düşüncelerini anlaaaaat clyfth sendeeee :)

Bende evliliğimde birkaç şey analatayım haızrlıklar bitti evliliği anlatıyorum şaka gibi geliyor bazen:))Dün eşimin d.günüydü görümcemi eltimi ve onların kuzenleri ile kardeşim ve sözlüsü, kuzenim ve sevgilisini çağırdım.Öylesine bir oturmaymış gibi biliyordu eşim içeriye pastayla girdiğimde surat ifadesini çok merak ettim ama benim hödük kocam hiç tepki vermedi yaakötükedihüso:oklava: Biliyomuydun dedim yooo dedi hiç aklına gelmedi mi dedim belki olabilir ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim dedi .ama yok hevesimi kursağımda bıraktı insan yalandan da olsa ayy canım benim ne zahmet etmiştin felan der ama nerdeeeeeeeeeeekötükedihüso
Neler yaptığımıda söleyim marifetlerimi görünkaydirigubbakcemile3 elmalı turta, milföy hamurundan börek, pohaça, patates salatası, kurabiye bide pasta vardı daha fazla yapacaktım ama atılır dediler ki dedikleri gibide oldu çok fazla yenmedi tabakların hiç biri dolu gelmedi ama 2.tabağı istemedilerkötükedihüso
Akşamda halamlar,amcamlar ve annemler geldiler çay içmeye ordan geçiyolarmışda uğramışlar çok yoruldum dün çooooooooooooooook.A

Oyyy dilekcim evlenmiş de misafirlerine mamalar yaparmış delikafadulden darısı başıma beceriksiz ben laelaelaelaelae ya boşver bütün erkekler öyle benim nişanlım da hiç farklı değil.:1no2: kendi doum gününü önemsemediği gibi, benimkini de önemsemez :çok üzgünüm: hediye fln alır ama insan coşkulu bişeler bekliyo ama yok.ben alıştım 5 senedir çıkıyoruz :bbo: evlenince de aynı olur eminim amaan boşver güzelim bak keyfine evinde rahat rahaaat takma sakın böyle şeyleri a.s.

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn kış ve bahar gelinleri a.s.

günaydınn arkadaşlr.dilekcim ya boşver sıkma canını benim nişanlımda doğum günlerine pek önem vermezdi söyleye söyleye yola getirmeye çalıştım:) ya kızlar 1 şubatta düğünüm var günüm geldi ama hala regl olmadım.bu bende stres yapmaya başladı gelinlikle olmak istemiyorum....

günaydınn arkadaşlr.dilekcim ya boşver sıkma canını benim nişanlımda doğum günlerine pek önem vermezdi söyleye söyleye yola getirmeye çalıştım:) ya kızlar 1 şubatta düğünüm var günüm geldi ama hala regl olmadım.bu bende stres yapmaya başladı gelinlikle olmak istemiyorum....

Katrecim, primolut diye bir hap var 2-3 gün alıp bırakıyosun regl oluyorsun tatlım ama senin vaktin kalmamış..:1no2: primolutu alıp balayından dönene kadar içebilirsin o da reglini tutar ne zaman olmasını istiyosan o zaman bırakırsın.. biraz şişkinlik yapıyor kanama olmadığı için..ama bilip bilmeden kullanmamak gerek neticede ben de doktor değilim tabi,sadece daha evvel kullanan arkadaşlarımdan ve doktor arkadaşlarımdan duyduğumu sana aktarıyorum...yanlış yönlendirmek istemem canım.yerimseniben şimdiden mutluluklar dilerim. gerçi o zamana kadar yazarsın heralde kaydirigubbakcemile5

yaaa mısraaaa anlatsana nasıl duygular içindesin? heyecan yok diyorsun ama başka başka nasıl??sadece 3 gün var ya,,,

katrecim mısracım stres yapmayın ya gecikme sebebi büyük ihtimal ile strese dayalıdır...tadını çıkarın son günlerin off offf :) ben çok karışıgım bir yanda hayatımı adayacagım adam diger yanda ailem sizi çoooooooooooooooooooooooook seviyorum ya:(

günaydııııınnn soğuk mevsimin sıcak gelinleri :)

sevgili Katre ve Mısraa canlar bence olucaksınız ve düğün gününe de bişey kalmicak sıkmayın kendinizi :)

ayy çok heyecanlıı
3 gelinimiz oluyor bu haftasonu :))))

stres yapmayın kızlar o yüzden hala olmadınız. boşverin keyfini çıkarın:)

günaydın güzel gelinler ve gelin adayları
ptesi 3 kişiye birden ''MUTLULUKLAR'' yazacağım
bizde dün ev bakmaya gittik 2 eve baktık
evler tek kelimeyle dökülüyor aman yarabbi
emlakçının söylediği söz şu ev bakımlı sadece temizleyip oturacaksınız
halbuki ev boya istiyor tavan akmış pul pul dökülmüş halada diyorki ev bakımlı
dedim ki bakımlı ev böyleyse bakımsızı nasıl acaba

günaydın güzel gelinler ve gelin adayları
ptesi 3 kişiye birden ''MUTLULUKLAR'' yazacağım
bizde dün ev bakmaya gittik 2 eve baktık
evler tek kelimeyle dökülüyor aman yarabbi
emlakçının söylediği söz şu ev bakımlı sadece temizleyip oturacaksınız
halbuki ev boya istiyor tavan akmış pul pul dökülmüş halada diyorki ev bakımlı
dedim ki bakımlı ev böyleyse bakımsızı nasıl acaba

emlakçılar hep öyle değil mi sözde göz boyuyorlar

şekerleblebicim Allah'tan hayırlısını diliyorum senin için, inşallah gönlüne göre bir ev bulursun. biz tam 1,5 sene ev baktık.nişanlım çok kararsızdır.artık gına gelmişti hatta bir emlakçı da çalışacak kadar bilgi sahibi olmuştum :)) bilirim o günleri. Allah yardımcın olsun.

çok tşk ederim kitty_n
inşallah fazla aramadan hayırlısıyla bir ev buluruz
daha dün başladık bu maratona

Merhaba kızlar,

listemizi güncelledim
benim düğün tarihimde büyük ihtimal 29 Mart olacak
inşallah bir aksilik çıkmaz
kış geliniyim derken bahar gelini olacağım

Düğün günün hayırlı olsun şekercim, listenin sonunda ben kaldım.

kızlar bişe sorucam bu avrupa yakasında perdeciler çarşısı varmış sizce ordan yaptırmak daha mı ucuza gelir yoksa her yerde olan perdecilerle aynı fiyata mı gelir??

Zeytinburnundaki perdeciler en uygun yer canım oraya bakmanı tavsiye ederim.

çok tşk ederim kitty_n
inşallah fazla aramadan hayırlısıyla bir ev buluruz
daha dün başladık bu maratona

şekercim biz sanırım 3 haftadır ev bakıyoruz. Nişanlım hep bir bahane buluyor. Bende sabırla bekliyorum bakalımsonumuz ne olacak sabrım ne zaman taşacak. umarım kavga etmeyiz artık sinir olmaya başladım. Emlakçılarda çok fazla ev var ama bir kira parası istiyorlar çok fazla zaten zar zor yetiyor birde havadan para verme fikri dokunuyor bana o yüzden sahibinden olan evleri bulmaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda sende bende istediğimiz gibi bir ev buluruz.

Merhaba arkadaşlar umarum herkes iyidir.Bizde son 2 günüm bekliyoruz,evdeyimpasta börek yapıyorum.Yarın şehirdışından misafirlerimiz geliyor.Hepinizi kocaman öptüm

Tatlım azcık geldi heyecan :))))))Ama az önce cnm sıkıldı,düğün günüburada havaçok kötü,bugünde öyle fırtınalı ve yağmurlu

Back
X