2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

günaydın kıslar
tubiS tşk ederim canım inşallah gönlümüze göre bir ev bulabiliriz
mısraaacım herşey gönlünce olsun canım benim
son 1 gün :lepi:

Son düzenleme:
Mısraacım canım bakalım bu gece uyku tutacak mı? bütün arkadaşlarım diyorki önceki gece hiç uyku tutmaz falan.ama insan uyumayınca da kötü olur ertesi günü.valla inan senin yerine heyecanlanıyorum burda. :)

Bir düğün sabahı ve herkes uyuyorken pc başına gelen KAÇAK GELİN.:))

Dün çok yoruldum,birgün önce yaptığım pastaları evimi görmeye gelen akrabalarıma ve arkadaşlarıma ikram ettim.

Düğünüm için Ankaradan gelen can dostum bayılacak gibi duruyorsun deyince,Akşam 23:30 gibi uyuyayım dedim ne mümkün.Üst kattakilersağolsunlar evin içinde hoparlörle konuşuyorlar maşallah.Biraz uyudum ama çok kalktım.

Nihayet Mısra gelininizde bugün itibariyle heyecanlandı şaka gibi görünen herşeyin gerçekliğini bugün gördüm:))))))

Birazdan duş alıp ablamların evinde kalan annem-babam-teyzelerim..vs yanına gideceğiz arkadaşımla.

Yarın görüşürüz bye

günaydınn kızlarr
mısra canım o büyük gün geldi bugün evleniyosun.

mutluluklar umarım herşey gönlünce olur :)

getattachmenton9.jpg

mısraaaacım mutluluklar arkadaşım
umarım herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursun
Allaha emanet ol a.s.

Evet Mısraacım mutluluklar dileriz hepimiz sana :) herşey gönlünce olsun inşallah . dönüşte havadisleri bekliyoruz :))

canım bildiğim kadarıyla sende bu haftasonu evleniyosun:)
var mı heyecan bişiler:)

canımcım bizimki 7 şubatta ama bana daha aylar varmış gibi geliyo,sonra birden olamaz 1 hafta kaldı diyorum kalbim gümgüm ediyo :utangac: hem biran evvel o gün gelsin evleneyim hemen istiyorum,bir yandanda annemden ayrılacağımı düşününce duygulanıyorum içimi sıkıntı basıyor... senağlama

bu arada Mısraa nın Nikahı olmuştur dimi bu saatlerde düğün yemeğine geçmişlerdir delikafadulden çok sonra okur yazdıklarımzı ama burdan mutlulukla sağlıkla bir ömür birliktelik dileyelim hepberaber hihoyyyt darısı hepimizin başına canlar a.s.

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
15-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
15-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

bugün kınagecesi ama ben çok mutsuzum ve çok sinirliyim kırıldıgım insanlarda cabası..............allahım bir an önce pazartesi olsun lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
:(

canım sıkma canını benim de dün kına gecem oldu çok güzeldi.hiçbişeyi kafana takma herşey çok güzel olur inş

Back
X