2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

artık hiçbir şey almak yok diyor, kahvaltılığıda gereksiz buluyor. zaten paramda kalmıyor almıyor.

iyi akşamlar

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
15-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
15-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

yarın ebediz ve kitty_n 'nin düğünleri var
herşey gönlünüzce olsun kızlar a.s.
ptesi sizin isimlerinizin yanınada MUTLULUKLAR yazacağım :lepi:

ertelenmeseydi benim düğünümde yarındı :çok üzgünüm:
demekki bunda da var bir hayır

şekerleblebicim çok ama çok tşk ederim güzel dileklerin için :) canım benim, senin için de günler su gibi aksın inşallah, tüm işlerin takılmadan hayırlısıyla hallolsun. :)

Merhaba arkadaşlar umarım herşey yolundadır.
Ben evliliği garipsedim sanırımalışmam süre alacak.

Ayyy canım sorma benim eksiklerin hepsini yazıyımda düşte bayıl bi :d
buzdolabı,mutfakk masa sandalyesi,yatak :d:d:d halaa yatağımız yok yatak odası halıları,koridor halıları kaldı birde salon takımının içine örtüler kaldı

Inşallah hallolur evi yerleştirdim ben temizlik falan hepsi bitti işte acil olarak yatakla buzdolabını alsaydık diyorum ama para bitti 5 kuruş kalmadı bi benim gelinlik parası bide kına elbisesi parası kaldı çok bunaldık ya bu arada balayı o benimde kafamı karıştırıyor martta denizede girilmez kayakta yapılmaz hem diyorumki evimiz yeni ya o heyecanla otururuz 1 hafta evimizde haziran temmuz gibi tadını çıkara çıkara gideriz diyorum sen ne diyosun

Ben de öyle istiyordum da o ne öyle dediler şehir dışından misafirler gelicek biz olamıyacak mıyız dediler bende senin gibi bir hafta öncesi düşünüyordum ama aile büyükleri malumm bence iyisini yaparsın buarada düğünden sonra kendini sıcak tutman gerekiyormuş kapadokyada üşütürsün oralar bide rüzgarlı oluyor sen bilirsin :d

Ben geldimmmmm sanıyorum yine kimse yok.Evlenen arkadaşlar uykudalar mı acep?Hadi artık uyanın kalkın,sizi bekliyorum kaç gündür:)))))))))))

Back
X