2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

evet artık finalegeldim arkadaşlar bugun kına oldu gayet güzeldi herşey herşey olmasada ben ve bitanem çok güzeldik ve saatler sonra düğünümüzde olacak hayırlısı allahımmmmmmmmmmmmmm:)

Ctlfth,tatlım böyle günlerde ister istemez geriliyor insan.
EN RAHAT GELİN İLAN ADİLEN MISRA BİLE GERİLDİ düşün artık.Sonrasında kocaman gülümseyeceksin inan.
Hiçbirşeyi kafana takma bugün bir daha yaşanmayacak iyice döktür kimseyide kaale alma.Mutluluklar
Katrecim sendende güzel haberlerini bekliyoruz,sanada kocaman mutluluklar dilerim .
Hadi bakalım sırada kim var?:))))))

Ctlfth,tatlım böyle günlerde ister istemez geriliyor insan.
EN RAHAT GELİN İLAN ADİLEN MISRA BİLE GERİLDİ düşün artık.Sonrasında kocaman gülümseyeceksin inan.
Hiçbirşeyi kafana takma bugün bir daha yaşanmayacak iyice döktür kimseyide kaale alma.Mutluluklar
Katrecim sendende güzel haberlerini bekliyoruz,sanada kocaman mutluluklar dilerim .
Hadi bakalım sırada kim var?:))))))

Mısraa,inan bu yazıyı okumaya şuan çok ihtiyacım vardı.ağlıyorum şuanda çok duygulandım,dolmuştum galiba patladım bi anda.... çok gergin ve duygusalım......... senağlama

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
15-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
15-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

Evet son üç günde üç gelinimiz oldu.Günaydınnnnnnnnnnn herkeslere,kociş uyuyor ben yine pc başına kaçtım:)

günaydın kızlar hayırlı haftalar,
yeni evlilerede mutluluklar.
mısraa nasılsın heyecanlanmışsın sonunda, bir tek sen buradasın eğlendinmi nasıl geçti.

Tubişcim kimseyi kafaya takmadım ki takılacak çok kişi vardı.Rahatca döktürdüm:)

Doublebumpcım,bizde şu anda hiç fotoğraf yok.En erken kim getirirse resimleri eklerim cnm

mısra diğer topikte okudum yazmışsın :)
inşallah bende takmamayı başarırım, çok sinirliyim ve bir anda parlıyor sonra geçiyor ama kendimi yiyorum sinirden.

Evet cnm,nişanlın kuaförden alacak sonra saçın ve makyajın bozulmadan fotoğrafçıya sonra kızın evine gidilecek

günaydın kış ve bahar gelinleri
önümüzdeki 2 hafta sonu 3 gelinimize daha MUTLULUKLAR yazıp sonrasında 1 ay ara vereceğiz
darısı başımıza

selam herkese:) yarın iş yerimde son günüm,perşembe kına gecem var.heyecan yok,sinirliyim.herşeye parlıyorum sonra da ağlamam geliyo ama ağlamıyorum tutuyorum kendimi.kafamı dağıtmaya çalışıyorum.bu arada kına gecem galiba çooooooook fazla kalabalık olacak.ne yapıcam ne edicem bilmiyorum.

Kitty cim neden geriliyorsun tatlım?
Kına gecende kalabalık olsun bırak ,zaten niçin yapılır kına gecesi cümbür cemaat eğlenmek için öyle değil mi?Kafana çok takma tatlım sonrasında neden bu kadar canımı sıkmışım diyeceksin inan.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Kitty cim neden geriliyorsun tatlım?
Kına gecende kalabalık olsun bırak ,zaten niçin yapılır kına gecesi cümbür cemaat eğlenmek için öyle değil mi?Kafana çok takma tatlım sonrasında neden bu kadar canımı sıkmışım diyeceksin inan.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

canımm a.s. sen neden psikolog olmadın??? senin mesajlarını her okuduğumda bir ohhh :dance: çekiyorum..kendime getiriyorsun,silkiniyorum resmen..delikafadulden çok teşekkür ederim Mısraacım pozitif yaklaşımın için :1hug: aslında doğru diyorsun az kişi olunca hiç eğlenilmezki, bu aralar herşey bana battığı için ona da kulp taktım işte... tabi bu düşüncelerimi sadece burda yazıyorum,ailem ve erkek tarafı bilmiyor,bilseler hiç iyi olmazzzz kafamçokkarıştı

canımm a.s. sen neden psikolog olmadın??? senin mesajlarını her okuduğumda bir ohhh :dance: çekiyorum..kendime getiriyorsun,silkiniyorum resmen..delikafadulden çok teşekkür ederim Mısraacım pozitif yaklaşımın için :1hug: aslında doğru diyorsun az kişi olunca hiç eğlenilmezki, bu aralar herşey bana battığı için ona da kulp taktım işte... tabi bu düşüncelerimi sadece burda yazıyorum,ailem ve erkek tarafı bilmiyor,bilseler hiç iyi olmazzzz kafamçokkarıştı

mısra zaten kendi işinde de bi nevi psikologluk yapıyo sayılır.pozitif mısra a.s.

Evet cnm ,işim ve mesleğim psikoloji üzerine kurulu ancak ben kendi özümde olumlu biriyimdir.Hayatta çözümü olmayan hiçbirşey yoktur bende :)

mısra gitmiş evet. 18 nisanda dimplescim, kahvaltı takımın çok güzelmiş ya uff annem aldırmaz ki. keyifle ve mutlulukla kullan canım.

Back
X