- Konu Sahibi PembeBeyaz
evet artık finalegeldim arkadaşlar bugun kına oldu gayet güzeldi herşey herşey olmasada ben ve bitanem çok güzeldik ve saatler sonra düğünümüzde olacak hayırlısı allahımmmmmmmmmmmmmm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ctlfth,tatlım böyle günlerde ister istemez geriliyor insan.
EN RAHAT GELİN İLAN ADİLEN MISRA BİLE GERİLDİ düşün artık.Sonrasında kocaman gülümseyeceksin inan.
Hiçbirşeyi kafana takma bugün bir daha yaşanmayacak iyice döktür kimseyide kaale alma.Mutluluklar
Katrecim sendende güzel haberlerini bekliyoruz,sanada kocaman mutluluklar dilerim .
Hadi bakalım sırada kim var?:))))))
Kitty cim neden geriliyorsun tatlım?
Kına gecende kalabalık olsun bırak ,zaten niçin yapılır kına gecesi cümbür cemaat eğlenmek için öyle değil mi?Kafana çok takma tatlım sonrasında neden bu kadar canımı sıkmışım diyeceksin inan.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
canımm a.s. sen neden psikolog olmadın??? senin mesajlarını her okuduğumda bir ohhh :dance: çekiyorum..kendime getiriyorsun,silkiniyorum resmen..delikafadulden çok teşekkür ederim Mısraacım pozitif yaklaşımın için :1hug: aslında doğru diyorsun az kişi olunca hiç eğlenilmezki, bu aralar herşey bana battığı için ona da kulp taktım işte... tabi bu düşüncelerimi sadece burda yazıyorum,ailem ve erkek tarafı bilmiyor,bilseler hiç iyi olmazzzz kafamçokkarıştı