2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

canım yemek odasını 3 e almışrık konsol,masa ve 6 tane sandalye,vitrin,televizyon masası var.koltukların 2 sini de 1500 e aldık her ikisinde de kampanyadan faydalandık çok fazlaya gelmedi.kiracı olacağım için de çok fazla koltuk vs yığmak istemedim eve 2 tane çekyat olabilen koltuk gibi duran bi model aldım o nedenle.

güle güle kullan canım.acaba koltuk gibi duran çekyatlar kullanışlımı olur bizde almak istiyoruz onlardan.yarın modokoya gidicez bakalım geçen hafta da modesadaydık.acayip yorgunluk oluyor valla darısı başıma ne diyeyim bir an evvel halletsek şu mobilya işini :( gelinliği hallettinmi? ya ben gelinliğin üzerine beyaz yapay kürk arıyorum etolde olabilir ama uygun birşey bulamadım.malum kış.üşütmeyelim bir de dimi.. :)

Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar,hepinizin bayramını kutlar koskocaman öperim.
Birkaç gündür neler oldu anlatayım.Beyaz eşyalarımız geldi,çok güzeller özellikle buzdolabı harika o kadar kullanışlıki anlatamam.Hepsini bosh tan aldık,buzdolabı almayan varsa mutlaka bosh a gidip buzluğu altta olan inox modele baksın.
Mobilyaları ayın sonuna doğru alacağız.
Dün gelinlikçiye gittik benim istediğim modellerin birçoğunda epey dantel vardı enaz 2000 e mal olur dediler vazgeçtim,çok sade bir gelinlik tasarladıkön ve arka yakası V şeklinde göğsün altına kadar fransız danteli,göğüs altında bir bant gibi birşey olacak,bir tarafındada kelebek olacak taş işlemeli.
Alttaki bölümler ise simli bir tül olacak.Duvakta aynı simli tülden ve kenarı gelinlikteki dantelden
Arkada ise verev açılan bir ytırtmaç olacak içinden göğüsteki danteller görünecek.Bu bölüm kuyruk olacak aynı zamanda.
Sevgili katre mobilyaları çok uygun fiyata almışsınız güle güle kullanırsın inşallah.
Kitty cim bende etol alacağım sıra gelmedi henüz ona :(
Bu arada arkadaşlar belediyeden nikah tarihini aldınız mı siz onada başvurmadık henüz biz.Bayramdan sonra başvuracağız

Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar,hepinizin bayramını kutlar koskocaman öperim.
Birkaç gündür neler oldu anlatayım.Beyaz eşyalarımız geldi,çok güzeller özellikle buzdolabı harika o kadar kullanışlıki anlatamam.Hepsini bosh tan aldık,buzdolabı almayan varsa mutlaka bosh a gidip buzluğu altta olan inox modele baksın.
Mobilyaları ayın sonuna doğru alacağız.
Dün gelinlikçiye gittik benim istediğim modellerin birçoğunda epey dantel vardı enaz 2000 e mal olur dediler vazgeçtim,çok sade bir gelinlik tasarladıkön ve arka yakası V şeklinde göğsün altına kadar fransız danteli,göğüs altında bir bant gibi birşey olacak,bir tarafındada kelebek olacak taş işlemeli.
Alttaki bölümler ise simli bir tül olacak.Duvakta aynı simli tülden ve kenarı gelinlikteki dantelden
Arkada ise verev açılan bir ytırtmaç olacak içinden göğüsteki danteller görünecek.Bu bölüm kuyruk olacak aynı zamanda.
Sevgili katre mobilyaları çok uygun fiyata almışsınız güle güle kullanırsın inşallah.
Kitty cim bende etol alacağım sıra gelmedi henüz ona :(
Bu arada arkadaşlar belediyeden nikah tarihini aldınız mı siz onada başvurmadık henüz biz.Bayramdan sonra başvuracağız

mısracım gelinliği antalyada mı diktirtiyorsun ve kaça mal olacak sana?bide buzdolabını kaça aldınız? a.s.

Elifcim gelinlik Antalya da dikilecek ,1.200 dediler 1000 e düştüler daha ölçü vermedim bayramdan sonra inşallah.Buzdolabı 2.650 ytl cnm,kesinlikle tavsiye ederim imkanlar elveriyorsa alın.

Elifcim gelinlik Antalya da dikilecek ,1.200 dediler 1000 e düştüler daha ölçü vermedim bayramdan sonra inşallah.Buzdolabı 2.650 ytl cnm,kesinlikle tavsiye ederim imkanlar elveriyorsa alın.

anaaaammmm yuhunuz o ne yaw altından mı o buzdolabı.valla canım ya senin çok paran var ya da zengin koca buldun.bu ne ya herşeyin çok pahalı.biz kiracı olacağımız için o kadar pahalı şeyler bakmıyoruz ki baksakta alamayız şu an zaten.kendi evimiz olursa inşallah en iyilerini alırız da ben kiracı bi ailenin kızı olaraktan ne çok eşya ne de pahalı eşya alırım.çünkü bilirim ki o kalleş hammallar eşyayı taşırken ne kadar dikkat edin desende ya kırarlar ya çizerler.sonra ciğerimiz yanar....ah ah bi ev sahibi olamadık yıllardır ya ben ona yanıyorum :çok üzgünüm:

Canım benim ne ben zenginim nede kocam zengin.En normal buzdolapları 2000 zaten gezince görürsün.Nişanlım bunlar birkez alınır 500 fazla olsun önemli değil der hep.(Ailemin mantığıda bu )Bizde kiralık bir evde turacağız merak etme :))))

herkese iyi bayramlaaarr. :)
mısracım hayırlı olsun güle güle kullan beyaz eşyalarını.ve tabi gelinliğin de bittiğinde umarım istediğin gibi olur :) biz de dün hep bosch baktık buzluğu altta olanlara baktık.dediğin gibi 2300-2500 arası buzdolapları.almışkende iyisini almak bencede mantıklı.daha sonra zırt pırt bozulup servis çağırıp servise 50-100 vere vere aynı fiyata geliyor.bir de uğraşması cabası.ama benim nişanlım kararsızın teki yaa.hiçbişeye karar veremiyo.genelde biz kızlar karar veremeyiz dimi.yok anacım bu kim ne dese kafası karışıyo.yok aa samsungta iyi diolar,yok acaba siemens mi.üff daraldım ya şurda 1.5 ay kaldı ama karar verecek inşallah :( damatlığı bile hazır değil.
mısracım evet biz gün aldık.ama sanıldığı kadar zor değil.evlilik için deyince zaten sağolsunlar kolaylık sağladılar.2 günde hallettik bizde.zaten kış olduğu için günlerde boştu rahat rahat seçtik saatini falan.darısı başına canım.su gibi aksın işlerimiz hepimizin.

Kiity cim bizde öncelikle Siemens a baktık; gri olanların içi dardı vazgeçtik,sonra Samsung a yöneldik 2000 ytl gri-büyük buzdolabı vardı,birde öğrendik ki iz bırakanlardan.Sonra bosh ta karar kıldık cnm.
Bence hiç gezmeyin biz artık bütün markaları,modelleri ezberledik:)))Daha bizimde gelinlik damatlık hatta mobilya yok ortada merak etme cnm.Bu arada plazma tv alacaksanız Philips ve Samsung çok iii ,full hd-106 hatta 117 ekranlılarda şu anda kampanya var aklınızda olsun.
Siz almışmıydınız mobilyaları?

mobilyaları da halledemedik çünkü salonumuz birazcıkın küçük,ben köşe koltuk istiyorum ama nişanlım da 2 li 3 lü ve tek istiyor.bu sebepten kafamız karışık ama istedii kadar karışsın en son yarın karar vericez.bu bayram iyi oldu yaa yoksa ikimizde çalışıyoruz çok zor oluyor bi tek hafta sonu gezmek.ya bizimde sonunda bosch olacak orası kesin.ya zaman geçmiyor sanki sana da öyle geliyor mu :)
plazma içinde samsung düşünüyoruz cnm.
pekş davetiyeleri nek adar zaman önceden basmak lazım?biz onları da halletmedik haliyle :))

Kittycim bizim de ev çok büyük bu yüzden koskocaman koltuklar beğendik.Köşe takımlarını bende çok seviyorum,şu anda oturma odamda geçen yıl aldığım koltuklar var onları kullanacağız.Birkaç yıl sonra değiştirme imkanımız olursa bende köşe takımı alacağım.
Davetiye işini hiç düşünmedik,mobilya-gelinlik gibi çetrefelli işlerden sonra onun çok kolay olacağını düşünüyorum :)))Ama 10-15 gün önceden hazır olması iyi olur malum birde dağıtma kısmı var.

ya ne zormuş,çeyizinden eksik kalanlar varmı?aslında olmazmı desene,ben son 1 senedir aldım da aldım taksitlere boğuldum ama yine de istediğim gibi değil,bir sürü eksik var yani.artık evlendikteb sonra eksik gördüklerimizi alıcaz.ya kız tarafına daha fazla iş düşüyor yahuu..daha bunun kınası var .. bir an evvel olsa da bitse ben de yan gelip yatıcam valla :))

Kittycim benim yaş kemale ermiş olduğu için demirbaş çeyizleri almıştım yıllar önce.Dekorasyon tarzı objeleri,bornoz takımı,klozet takımı gibi şeyleri sona bırakmıştım onları alacağım.Klozet takımı almamayı düşünüyorum çünkü banyo da çok büyük takımın paspası çok küçük kalır,ortaya büyük bir paspas almayı düşünüyorum.Bir alışveriş merkezinde geçenlerde gördüm çok beğendim ama pahalıydı.Tek paspas 85 ytl idi:((((
Kına gecesi de yapmayı düşünmüyorum
Valla bizde kız tarafı erkek tarafı diye bişey yok.Hiçbir geleneğide uygulamıyoruz,uygulasak oooo!
Nişanlım herşeyi tek başına hallediyor -anne babadan bişey yok,bu yüzden onuda sarsmayacak şekilde kız tarafı olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz.Herşey alınır önemli olan huzur...

hazırlıklar sürüyo herkeste maşallah son hız.biz de bayramdan sonra ev kiralamayı bakmayı düşünüyoruz.mobilyalar alındı şükür eee az alınınca bitiyo çabucak.kiracı olunca mobilya almadık pek fazla.davetiyeler 20 gün önce elinizde olsa iyi olur son dakkaya bırakmayın pürüzler çıkabiliyo.gelinlik ve damatlığı hallettik şükür.ufak tefek şeyler kaldı.haa bide bayramdan sonra nikah işlemleri var

Dün benim evimin temizliği bitti kayınvalidemden Allah razı olsun çok iyi biri temizlikçi tutup halletti.Bugünde nişanlımla mobilyaya bakıcaz inş çabucak buluruz.Ordanda beyaz eşyalara bakıcaz bosh almayı düşünüyoruz.Gelince tekrar yazarım...

sarı melekcim hayırlı olsun darısı hepimizin başınaaa.temizlik bitsin ve üzerine mobilya ve de çeyizlerrr :)) biz de büyük ihtimal mobilyalarımızı doğtaştan alıcaz çok beğendik.beyaz eşya da bosch olacak büyük ihtimal..mısracım ben de küçük değilim benim de yaşım var ama ben şimdiye kadar evliliği düşünmediim için çeyiz meyiz yapmamıştım hiç.nişanlanınca başladım harıl harıl almaya :( o yüzden sıkıştım tabi.en erken kimin tarihi şimdi?

Kittycim ben de evliliği hiç düşünmemiştim.Kariyer yaptık, şimdi çocuk kaldı işte:)
Ablam çeyiz işi için ısraretmişti,hepsini birden alman çok zor olur diye.Allah tan almışım o zamanlar çok pahalıydı aldığım ürünler,şimdi daha uygun fiyatları bu anlamda şanslısınız.Sadece yemek takımım 1600 ytl :(
Benimm nikah 31ocak bu arada

Mobilyaları ayarladık bugün çok güzel tam istediğim gibiler.Sadece oturma grubunu ayarlamadık yarında onu ayarlıcaz inş.Şimdi geriye gelinlik kaldı inş oda gönlüme göre olur.:asigim:

Back
X