- Konu Sahibi PembeBeyaz
sevgili katre,mobilya işini kaça hallettiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar,hepinizin bayramını kutlar koskocaman öperim.
Birkaç gündür neler oldu anlatayım.Beyaz eşyalarımız geldi,çok güzeller özellikle buzdolabı harika o kadar kullanışlıki anlatamam.Hepsini bosh tan aldık,buzdolabı almayan varsa mutlaka bosh a gidip buzluğu altta olan inox modele baksın.
Mobilyaları ayın sonuna doğru alacağız.
Dün gelinlikçiye gittik benim istediğim modellerin birçoğunda epey dantel vardı enaz 2000 e mal olur dediler vazgeçtim,çok sade bir gelinlik tasarladıkön ve arka yakası V şeklinde göğsün altına kadar fransız danteli,göğüs altında bir bant gibi birşey olacak,bir tarafındada kelebek olacak taş işlemeli.
Alttaki bölümler ise simli bir tül olacak.Duvakta aynı simli tülden ve kenarı gelinlikteki dantelden
Arkada ise verev açılan bir ytırtmaç olacak içinden göğüsteki danteller görünecek.Bu bölüm kuyruk olacak aynı zamanda.
Sevgili katre mobilyaları çok uygun fiyata almışsınız güle güle kullanırsın inşallah.
Kitty cim bende etol alacağım sıra gelmedi henüz ona
Bu arada arkadaşlar belediyeden nikah tarihini aldınız mı siz onada başvurmadık henüz biz.Bayramdan sonra başvuracağız
Elifcim gelinlik Antalya da dikilecek ,1.200 dediler 1000 e düştüler daha ölçü vermedim bayramdan sonra inşallah.Buzdolabı 2.650 ytl cnm,kesinlikle tavsiye ederim imkanlar elveriyorsa alın.