• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

benim nisanda o zaman için nereye gideceğim bilemiyorum, kapadokya istiyordum çok orada en güzel turla diyorlar turların günleride bize uymuyor. çok kararsı kaldım, yaz için ayrıca tatile gideceğiz ama düğün sonrası 1-2 gün istiyorduk.

gamze abantta nereye gidiyorsun fiyatlar nasıl. benimdüğüne kadar sen gelirsin gerçi o zaman daha sağlıklı bilgi verirsin.

canlarım martta pek gidicek yer bulamadım evimde yeni ya bir süre evimde oturmak istiyorum sonrasında giderim heralde

bende çok kararsız kaldım pınar ya nişanlımda farketmez diyorum. bir iki gün dedim gibi kafa dinlemek için gitmek istiyorum.

boşver canımya bu sezonda gidip napıcan sıcacık yeni yeni evinde otur mis giibi keyfini çıkar ben öyle yapıcam vallahi ama siz bilirsiniz

gamze birde yeşil ev varmış oraya baktım, sen gidince dolaşırken gözüne çarparsa bir incele. birde senin dedin otele baktım. ikisi arasındayım şimdi. karar vericem senin dönüşteki fikirlerine göre.

dimples canım gözünaydın çok az kalmış.balayı konusunda aynı şeyi düşünüyorum senle.bi ömür evde oturacaksınız zaten.balayı evde geçirilmemeli tabi imkanın ve paran varsa

[

tubiscim abant büyük otele gidiyoruz fiyatları bilmiorum ama netten araştırabilirsin. telefonlarıda kapatıcaz sadece onun nefesini dinleyerek geçireceğim bir hafta yaaşayacağım:asigim:[/QUOTE]

Ben balayımı abant büyük otelde geçirdim ve şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Fiyatlar biraz tuzlu ama o lükse bence az bile ve belki ilerde çocuk olunca hiç gidemeyceksiniz şimdi en azından 1-2 gün kafa rahatlatmak için paranıza kıyın ve gidin.Zaten 2 kişinin harcayacağı peki bişeyde tutmaz ama içinizde uhde kalmasın derim ben.

Canım inan bana çok memnun kalacaksın zaten 5 yıldızlı bir otel.yemekleri çok çeşitli ve güzel manzara desen keza öyle.Oranın temiz havası yeter zaten.Biz nasip olursa yine evlilik yıldönümümüzde bebiş felan olmazsa 2 günlüğüne kaçamak yapıcaz oraya bir gitik şimdiden hasret kaldık

günaydın herkese (kimse yok ama neyse)
neden bu topik bu kadar sahipsiz
nerde bu kış ve bahar gelinleri
heeeeyyyy uyanın

Mrb Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Benim düğünüm de 3 temmuzda. Off offf Sadece mutfak ve ev tkstili tam daha çokk işimiz var çook.

Back
X