- Konu Sahibi PembeBeyaz
hımm bende farkettim:S::S yeni evliler bile gelmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOOO kitty gelmiş hoş gelmiş,demek alışamamış evliliğe.Büyük sorumluluklarımız var tabi ailenin yanındanda geldiğin için zorlanman gayet normal cnm.Bir süre sonra alışırsın merak etme.Bizim evdede seninle aynı sebepten alışamayan eşim![]()
ya yeni gelinler ve gelin adaylarımız nasılsınız bakalım beni soracak olursanız çok iyiyim çok mtluyum evleneli tam 26 gun oldu herşey çok güzel yolunda umarım sizler için de öyledir kocamı çok seviyorum kocama yemek yapmayı çok seviyorum hayatıda çok seviyorum tek sorun haftada iki kez anneme geliyorum yakında kovacaklar beni ya:) eee alışana kadar böylr öperim hepinizi çok çok.....:)
selam kızlar ben burdayımmmm :) ben evlilik moduna hala giremedim desem??yemekleri sürekli yakıyorumsürekli temizlik yapıyorum
ve annemleri çok ama çok özlüyorum sürekli ağlıyorum
(((
ya yeni gelinler ve gelin adaylarımız nasılsınız bakalım beni soracak olursanız çok iyiyim çok mtluyum evleneli tam 26 gun oldu herşey çok güzel yolunda umarım sizler için de öyledir kocamı çok seviyorum kocama yemek yapmayı çok seviyorum hayatıda çok seviyorum tek sorun haftada iki kez anneme geliyorum yakında kovacaklar beni ya:) eee alışana kadar böylr öperim hepinizi çok çok.....:)
Problem aynı duruyor cnm ne yazık ki eşimle görüşmüyoruz