• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

selam kızlar ben burdayımmmm :) ben evlilik moduna hala giremedim desem??yemekleri sürekli yakıyorum :( sürekli temizlik yapıyorum :( ve annemleri çok ama çok özlüyorum sürekli ağlıyorum :((((

OOOO kitty gelmiş hoş gelmiş,demek alışamamış evliliğe.Büyük sorumluluklarımız var tabi ailenin yanındanda geldiğin için zorlanman gayet normal cnm.Bir süre sonra alışırsın merak etme.Bizim evdede seninle aynı sebepten alışamayan eşim :(

ya yeni gelinler ve gelin adaylarımız nasılsınız bakalım beni soracak olursanız çok iyiyim çok mtluyum evleneli tam 26 gun oldu herşey çok güzel yolunda umarım sizler için de öyledir kocamı çok seviyorum kocama yemek yapmayı çok seviyorum hayatıda çok seviyorum tek sorun haftada iki kez anneme geliyorum yakında kovacaklar beni ya:) eee alışana kadar böylr öperim hepinizi çok çok.....:)

Canım benim aramızdan bir arkadaşımızın mutluluğunu okuyunca çokkkkk sevindimmmmmm.İnşallah kartopu gibi büyür mutluluğunuz.Sevgilerimle

OOOO kitty gelmiş hoş gelmiş,demek alışamamış evliliğe.Büyük sorumluluklarımız var tabi ailenin yanındanda geldiğin için zorlanman gayet normal cnm.Bir süre sonra alışırsın merak etme.Bizim evdede seninle aynı sebepten alışamayan eşim :(

Ben bayanları yeni evine alışmakta zorluk çektiğini bilirdim demekki erkeklerde de aynı problem oluyor.Ben çabuk alışmıştım evime hiç çıkmak istemiyorum annemlere gittiğimde bile hemencecik evime gidiyim rahat rahat oturup kahvemi içiyim diye saatleri sayıyorum.Her ne kadar ailemin evi olsada belli zamandan sonra insan kendini tam olarak misafir gibi hissediyor ( önceden yarı misafirmişim demekki:icecream:)

ya yeni gelinler ve gelin adaylarımız nasılsınız bakalım beni soracak olursanız çok iyiyim çok mtluyum evleneli tam 26 gun oldu herşey çok güzel yolunda umarım sizler için de öyledir kocamı çok seviyorum kocama yemek yapmayı çok seviyorum hayatıda çok seviyorum tek sorun haftada iki kez anneme geliyorum yakında kovacaklar beni ya:) eee alışana kadar böylr öperim hepinizi çok çok.....:)

Ne kadar pozitif geldin sen öle maşallah maşallah canım:nazar: allah bozmasın

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
14-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
15-esra_karadeniz 26 Nisan 2009 Pazar

iyi diyelim iyi olalım mısracım
herşey üstüme üstüme geliyor
hayırlısı allahtan
rabbim bizi sınıyor bende elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum

günaydın gelinler, nasılsınız

selam kızlar ben burdayımmmm :) ben evlilik moduna hala giremedim desem??yemekleri sürekli yakıyorum :( sürekli temizlik yapıyorum :( ve annemleri çok ama çok özlüyorum sürekli ağlıyorum :((((

alışırsın tatlım zamanla herkes nasıl yaptıysa biz de zamanla alışıcaz

çok sevindim mutlu olmana Allah bozmasın daha da büyütsün mutluluğunuzu.

keyifsiz, bir sorunda yok çok şükür ama ben aptal gibiyim ya neden anlamadım.

sende ne var ne yok iyimisin probleminiz çözüldümü

Back
X