- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi PembeBeyaz
günaydın diyorum vede gidiyorum
kimse yok yine bu topikte
kimse yok yine bu topikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni işe başladım başlayalı kopuk kalldım topicden ne oldu ki canım yaa ne problemi bu?:bbo::bbo:
Canım dün itibariyle tatlıya bağladım :)merak etme
OOOO kitty gelmiş hoş gelmiş,demek alışamamış evliliğe.Büyük sorumluluklarımız var tabi ailenin yanındanda geldiğin için zorlanman gayet normal cnm.Bir süre sonra alışırsın merak etme.Bizim evdede seninle aynı sebepten alışamayan eşim![]()
selam kızlar.Mısracım neşeli karşılaman için tşk cnm.evet ooo denecek kadar az giriyorum ama daha evvel yemek ve ev işleri hiç yapmadıım için pratiğim yok ve 1 saatlik işi 3 saatte yapıyorum dolayısıyla internete bakmaya bile vaktim yok,anca banyo yapıyorum yatıyorum.eşim de hesaptayardım ediyor :)))) sallan yuvarlan gidiyoruz ama ben tam olarak alıştım diyemem yinede.dediğim gibi annemi babamı çok özlüyorum
ağlıyorum gizli gizli
cnm mısracım problem devam eşimle görüşmüyoruz demişsin...noluyor???çok üzüldüm...daha çiçeği burnunda evliler neden böyle oldu?çok özel değilse dinlemek isterim cnm...öpüyorum..
mısracım iyiki varsın yaa vallahi bakıyorumda insanlara herkes gerçekten burda sanallığı yaşıyor çok harbisin sen kutlarım bi bakıyorum maşşallah 2 sene sonra evlenecekleirn herşeyi tam falan neyse çok doluyum susuyorum yalan söyleyipte egolarını burda tatmin etmesinler ya