• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Canım benim o konuda haklısın ama ben yinede iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü Ben acayip çok üşürüm kocişimde buz gibi birini ısıtmaktan sıkılmasın ilk sene,biz birbirimizi ısıtmayı ikinci sene yaparız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benimde 19 ekimde sözüm oldu 31 ekimde de nişanım inşallah martta da düğünüm olucakkkk herkese kısmet olsun inşallahhhh

PınarTuncay hoş geldin cnm.
Topiğimiz çok yavaş ilerliyor nereye kayboldunuz bilmiyorunm :(((
Ben de son durum;bu hafta sonuna kadar eşyaların siparişini vermiş olacağız.Koltuğumuz yapılacak 10-15 gün sonra gelir.Diğerleride bursa dan gelecek.Beğendiklerimizde değişiklik olmazsa tabi.
Birde sorum olacak;mutfak masası alan var mı?Nasıl aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?Ben cam masa seviyorum fiyatlarını görünce şaşırdım 1000 ytl ye maloluyor :(

Hoşbulduk mısracım vallahi benim mobilyalar bu cumartesi gelicek ve evimde başka bişey yok benimde mutfak masası almam lazım ama camlar dediğin gibi çok pahalı bence camların yerine çok hoşlarıda var

slm kıslar
biz henüz mobilyaları almadık
mutfak masası için ben küçük ahşap bir masa düşünüyorum zaten mutfağım çok küçük
düğün tarihinide şubat düşünüyoruz ama kesin gün yok
nişanlım 7 Şubat yapalım diyor hemde benim doğum günüm

Şeker leblebi düğünü doğumgününde yapın süper olur.Kocişinde bir taşla iki taş vurmuş olur tabi.Hem evlilik yldönümü hem doğumgünün tek hediyeyle kurtarır :))))

kızlar yapmayın lütfen doğum gününün tadını ayrı çıkar evlilik yıl dönümünün tadını ayrı çıkar ne o öyle ikisini aynı anda kutla zoraki kutlama gibi tabiki bu benim fikrimi kızlar

bende mutfak masalarına baktım doğtaşta indirim var 360 a kem 4 sandalye hemde masa güzel de üstelik.ya kızlar mobilya işi ne kadar zor şimdi kafama takılıyo çok mu sade vs ekonomik olsun diye koltukları kanepe tarsı aldık ama koltuk gibi duruyo şimid bi düşünce sardı beni.bide perdelere taklıyo kafam ne zormuş şu evlilik ya

Canlar,mobilyalarımızın hepsini aldık bugün.Kelebek mobilya,yatak odası sitedeki beyaz olan,koltuklar krem,yemek odası ve tv ünitesi akçaağaç ve kahverengi.Mutfak masasınıda az önce aldık,masa cam,sandalyeler yeşil ayakları krom .Masa bu akşam geliyor,mobilyalarda Cuma ya inşallah.Ohhh en büyük dertten kurtudum,aylardır geziyorduk.Darısı sizlerin başına
Katrecim gerçekten çok zor bu işler ,benimde perde halı kaldı,hafta sonu haledeceğiz.
Gelinliğede yarın bakacağız.Hepinizi öpüyorum

günaydın arkadaşlar
bizlerde düğün tarihlerimizi yazsak bakalım sıralama nasıl olacak
mısracım mobilyaların hayırlı olsun darısı başıma

Günaydın arkadaşlar ben epey yorgunum,dünden kalma mobilya alma yorgunluğu.Bu sabah kan testi yaptırmaya gidecektik,nişanlımı sabahtan beri arıyorum uyanmıyor :(((((
Şeker leblebicim dileklerin için tşk ederim cnm,en kısa sürede sizede nasip olur inşallah.
Benim nikah 31 Ocak 2009 :)))))))))))))

düğün tarihim kesin değil, benim kararsız kazım henüz karar veremedi kaydirigubbakcemile3
neyse elimizdekilerle liste yapmaya çalışalım
diğer arkadaşlarda söylesin listeyi yenileyelim

mısraaa 31 Ocak 2009
clyfth2025 1 Şubat 2009
şeker-leblebi 7 Şubat 2009 (kesin değil)

Merhaba arkadaşlar.Nikah işlemleri için;
-İkametgah
-5 adet yeni çekilmiş resim
-Kan testi (Bazı yerlerde ücreti bazılarında değilmiş araştırın)
-Nüfus cüzdanı fotokopisi gerekiyor.
Nikahı bağlı olduğunuz belediyede kıydırmayacaksanızda ,izin alınıyormuş.Benim ki öyle olacak.Şöyle;biz Muratpaşa belediyesine kayıtlıyız ben Büyükşehir Belediyesinde kıydırcam-Muratpaşa belediyesinden izin alacağız.

Benim düğünümde 11 ocak.Benim şükür herşeyim bitti sayılır mobilyalar perdeler halılar.Bugünde gelinlik ve nişanlık işini bitirdik nüans moda dan aldık çok güzel tam istediğim gibi oldu....:nazar:

ee kızlar sizin hazırlıklar neredeyse bitti sayılır.gelinlikleri bile halletmişsiniz de hani fotolar.bize yardım etmeyecek misiniz?

Back
X