• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

canım gelinliği gelinlikçide giydim ve çok beğendim dergiden dikildi ama nette aradım bulamadım fotosunu gelinçideki resimden de fotoğraf çekmemiştim öle yani o nedenle yardımcı olamıycam malesef
hazırlıklar nasıl gidiyo arkadaşlar düğüne çok az kaldı ama biz hala ev tutamadık kafamız o kadar karıştı ki aileme ters kalan bi ilçede ev var hoşumuza da gitti ama uzak olması kafamızı karıştırıyo bakalım kısmet

Benimde yarın ( cumartesi) evim yerleşecek.Şükür bir eksiğimiz kalmadı sadece masa gelecek o da hazırlanıyor gelecek hafta içinde gelecek.Gelinliğimi diktirmedim almadım:))) Bir tanıdığımızın gelinliği vardı çok hoşuma gidiyordu onu giyicem.Gelinlikde kafam çok karışmıştı maddi durumumuzda iyi olmadığı için fazla bakmadım gelinlikliklere felan.nişanlığımı diktirmiştim iğrenç olmuştu.
Kaldı 15 günüm içim çok buruk kızlar yaaa halbuki evim anneme çok yakın ama yine de hüzünlüyüm işte
:uhm:

dilekdilek 3 Ocak 2009
SarıMelek 11Ocak 2009
mısraaa 31 Ocak 2009
katre 1 Şubat 2009
clyfth2025 1 Şubat 2009
şeker-leblebi 7 Şubat 2009 (kesin değil)
pınartuncay 29 Mart 2009

Son düzenleme:
dilekdilek hayırlı olsun şimdiden
seninki yaklaşmış iyice aramızdan ilk ayrılan sen olacaksın
düğünden sonra deneyimlerini paylaşırsın bizimle
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

SarıMelek gelinliği almışsın hemşom hayırlı olsun
yeri nerede bu nüans modanın malum aynı şehirdeyiz bende bakmak isterim fiyatı ne kadar

selam arkadaşlar umarım herşey yolundadır benım dedem vefat ettigi için alışverişimiz falan yavaşladı ve en önemlisi galiba düğün degilde nikah yapacagız biz çünkü dügün günümde dedemin oldügü daha 60 gün olacak bilmiyorum kafam çok karışık yarın gelinlik provam var ama içimden gelmiyor gitmek hevesim kırıldı sanırım babam sağolsun:! evimiz eşyalarımız temızligimiz bitmişti zaten eve sadece halı ve perde alınacak birde benim ceyizim yerleşecek pek birşey kalmadı yani arkadaşlar umarım aksilik yaşamadfan hepiniz bu özel günü yaşarsnız benim sansımdır zaten özel günlerimden sorun çıkmazsa şaşarım

mutluluklar canlarım kolay gelsin....

Sarı melekcim işlerini tamamlamışsın ne güzel,darısı bizim başımıza.:)))))))
Bugün, benim koltuk hariç (Ocak ın ilk haftası gelecek)yatak odası ve yemek odası takımım geldi,çok güzellll.
Dün akşamdan bu yanada kolilerdeki çeyizlerimin(mutfak kısmını) açıyorum bir taraftan elde yıkıyorum,her güzel şeyin elde yıkanması gerekiyor ne kötü :(((((
Bu sabah nikah için kan tahlili ve ikametgah işini halettik.Yarın sabah fotoğraf çektireceğiz,P.teside inş belediyeye başvuracağız.
Öğleyin nişanlımla eve geldik,yatakodası çok büyük olduğu için oturma odası takımını asıl yatakodası olan odaya taşıdık,iyikide taşımışız kesinlikle sığmayacak büyüklükteymiş.
Dün akşam yıkadıklarımın bir kısmını mutfak dolabına kaldırdık,salondaki konsolun içine girecekleride kuruduktan sonra üstüne dizdik.
Yarın mobilyaları sileceğim,deterjansız ve çizmeyen bir bez olacakmış.:(
Sonra kıyafetleri gardroba,yemek tk-kahvaltı tk-kadeh gibi özel şeyleride temizledikten ve kuruduktan sonra konsola yerleştireceğim.Yarın olmazsa p.tesi halı perde işini kadeşlerimin maddi desteğiyle halledeceğiz.
Çarşamba plazma tv ve kilimaları alacağız.
Sonrasındada inş. perdeler halılar ve temizlik için yardımcı bir bayan gelecek ev temizlenecek tahminim Ocak 10 da herşey bitmiş olacak.
Gelinliğinde dün siparişini verdik ilk prova 30 Aralık'ta teslimi 20 Ocak ta.
Hepinize öncelikle bol sabır ve kolaylıklar diliyorummm

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş
mısracım sen annenin evinde mi yıkıyosun eşyalarını yoksa kendi evinde mi o kısmı anlamadım.bizde ev tuttuk tutacağız bugün yarın inş.artık sonrasında da yavaş yavaş yerleştiririz

Katrecim biz evi tutalı 2,5 ay oldu ben oturuyorum.Çeyizlerde dolayısıyle burada,hergün kolilerdeki çeyizlerimi açıyorum.Mobilyalar geldiği için iki gündür hızlı hareket ediyorum ama çok yoruldum :(

ceylancım başınız sağolsun allah rahmet etsin
mısracım sanada hayırlı olsun darısı başıma
ev yerleştirmede yardımcı olan kimse yokmu

Şekerleblebi ablam ve annem var ancak onları çağırmıyorum.Ablam çalışıyor birde bebeğimiz var iş çıkışı ona koşuyor.Annemde bebeğe bakıyor minik kızımız çok güzel ama uyku problemi var evden çıkamıyorlar bu nedenle kimseyi rahatsız etmeden tek başıma yapıyorum

mısra canım tek başına yerleştirmen beni de üzdü bizde çeyiz yerleştirmek çok özeldir bu nedenle kalabalık gidilir ve gelin e sadece fikir sorarlar bu nereye su nereye herşeyi onlar halleder benimkide öyle olacak teyzemler halamlar kuzenler kalabalık olacak yani onun heyecanı da çok farklı oluyor kuzenımden biliyorum :)

Back
X