Sarı melekcim işlerini tamamlamışsın ne güzel,darısı bizim başımıza.:)))))))
Bugün, benim koltuk hariç (Ocak ın ilk haftası gelecek)yatak odası ve yemek odası takımım geldi,çok güzellll.
Dün akşamdan bu yanada kolilerdeki çeyizlerimin(mutfak kısmını) açıyorum bir taraftan elde yıkıyorum,her güzel şeyin elde yıkanması gerekiyor ne kötü

((((
Bu sabah nikah için kan tahlili ve ikametgah işini halettik.Yarın sabah fotoğraf çektireceğiz,P.teside inş belediyeye başvuracağız.
Öğleyin nişanlımla eve geldik,yatakodası çok büyük olduğu için oturma odası takımını asıl yatakodası olan odaya taşıdık,iyikide taşımışız kesinlikle sığmayacak büyüklükteymiş.
Dün akşam yıkadıklarımın bir kısmını mutfak dolabına kaldırdık,salondaki konsolun içine girecekleride kuruduktan sonra üstüne dizdik.
Yarın mobilyaları sileceğim,deterjansız ve çizmeyen bir bez olacakmış.

Sonra kıyafetleri gardroba,yemek tk-kahvaltı tk-kadeh gibi özel şeyleride temizledikten ve kuruduktan sonra konsola yerleştireceğim.Yarın olmazsa p.tesi halı perde işini kadeşlerimin maddi desteğiyle halledeceğiz.
Çarşamba plazma tv ve kilimaları alacağız.
Sonrasındada inş. perdeler halılar ve temizlik için yardımcı bir bayan gelecek ev temizlenecek tahminim Ocak 10 da herşey bitmiş olacak.
Gelinliğinde dün siparişini verdik ilk prova 30 Aralık'ta teslimi 20 Ocak ta.
Hepinize öncelikle bol sabır ve kolaylıklar diliyorummm