- Konu Sahibi PembeBeyaz
Selam arkadaşlar 2009 kışında kaç kişi evlenicek kk dan bakalım?Burdan birbimizle paylaşalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar 2009 kışında kaç kişi evlenicek kk dan bakalım?Burdan birbimizle paylaşalım...
ben varım 2009 kışı evlenecekler listesinde 1 şubat 2009:)))
evet canım 2008 şubatta nişanlandım bu şubata tam 1 sene üzerine evleniyo olacağım inşallah senin nişanın olmadı mı daha
bende kış geliniyim
aralık sonu ocak başı diye düşünüyoruz ama kesin bir tarih yok henüz
Sende konyadaymışsın benimde ocak sonu şubat başı gibi olucak.Senin nişan falan oldumu?
evet canım nişanım oldu imzamda göründüğü üzre 1 ay 5 gün oldu :asigim:
sendemi konydasın
amaniii bir hemşo daha buldum Şeniz bende merkezdeyimBende konyadayım merkezde.Nişan nerde oldu evdemi salonda falan mı oldu?
amaniii bir hemşo daha buldum Şeniz bende merkezdeyim
evet canım nişanım evde oldu söz nişan gibi bişey
aile arasında olsun dedik ama biraz geniş bir aile oldu
bu kadar geniş bir ailem olduğunu bende bilmiyordum :roflol: :roflol: :roflol:
arçelik canım aslında bende görmedim henüz eşyaları nişanlım önceden almışşeker leblebi beyaz eşyalarının markası nedir cnm?Mobilyaları bizde almadık henüz belirledik sadece çok pahalıEv konusu da kiracı olacağız evi tuttuk 2500 ytl gitti daha oturmadan
Ben şimdi 3 haftadır oturuyorum
Aaa iyi oldu bi gün tanışırız belki.Benimde pazar günü evde söz olucak bizimkide epey bi kalabalık olucak 100 kişi.Nişanım düğüne yakın bi zaman yapıcaz inş![]()
ben 2009 nisan da evlenicem inşallah, kış sonu oluyor ama idare edersiniz beni artık :)