2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Selam arkadaşlar 2009 kışında kaç kişi evlenicek kk dan bakalım?Burdan birbimizle paylaşalım...

yahu diğer yazılarımı okuduysanız benim düğün tarihini erkene almak için uğraştığımı biliyorsunuzdur kızlar.olurda 2 aya biter bizim düğün dernek.ha olmazsa 2009 yazı evleneceklerin sayfasında takılırım artık bi 6 ay daha.sonra 2009 gelinleri sayfasına geçeriz hepberaber kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 sositososito

evet canım 2008 şubatta nişanlandım bu şubata tam 1 sene üzerine evleniyo olacağım inşallah senin nişanın olmadı mı daha

Bu gidişle ben de 2009 kışında evleneceğim.Ocak sonu veya şubat başı gibi görünüyor.
Planımız kurban bayramı civarıydı,ancak alacağımız mobilyalar azcık pahalı beklemek zorunda kalacağız gibi görünüyor.
Bu hafta tarihe karar vereceğiz.Sizinlede paylaşacağım tabi.
Bu arada 11 ekim 2008 de nişanlandım.Hepinizi öpüyorum...

bende kış geliniyim
aralık sonu ocak başı diye düşünüyoruz ama kesin bir tarih yok henüz

Günaydın arkadaşlar hazırlıklar ne durumda?
Şeker leblebi seninle yakın tarihlerde evleneceğiz sanırım.Gelinlik falan baktın mı?
Dün ben beyaz eşyalara baktım siemes a dolaplar küçük geldi gözüme büyük olanlar da çok pahalı:Sizler aldınız mı beyaz eşyanızı?
Sevgiler

henüz bakmadım gelinliğe
ev tadilatta onu bekliyoruz
birde mobilyaları henüz almadık ama beyaz eşyalar tamam

Bende konyadayım merkezde.Nişan nerde oldu evdemi salonda falan mı oldu?
amaniii bir hemşo daha buldum Şeniz bende merkezdeyim
evet canım nişanım evde oldu söz nişan gibi bişey
aile arasında olsun dedik ama biraz geniş bir aile oldu
bu kadar geniş bir ailem olduğunu bende bilmiyordum :roflol: :roflol: :roflol:

şeker leblebi beyaz eşyalarının markası nedir cnm?Mobilyaları bizde almadık henüz belirledik sadece çok pahalı :( Ev konusu da kiracı olacağız evi tuttuk 2500 ytl gitti daha oturmadan :( Ben şimdi 3 haftadır oturuyorum

amaniii bir hemşo daha buldum Şeniz bende merkezdeyim
evet canım nişanım evde oldu söz nişan gibi bişey
aile arasında olsun dedik ama biraz geniş bir aile oldu
bu kadar geniş bir ailem olduğunu bende bilmiyordum :roflol: :roflol: :roflol:

Aaa iyi oldu bi gün tanışırız belki.Benimde pazar günü evde söz olucak bizimkide epey bi kalabalık olucak 100 kişi.Nişanım düğüne yakın bi zaman yapıcaz inş:nazar:

şeker leblebi beyaz eşyalarının markası nedir cnm?Mobilyaları bizde almadık henüz belirledik sadece çok pahalı :( Ev konusu da kiracı olacağız evi tuttuk 2500 ytl gitti daha oturmadan :( Ben şimdi 3 haftadır oturuyorum
arçelik canım aslında bende görmedim henüz eşyaları nişanlım önceden almış
beraber seçmeyi isterdim ama alınmış artık neyse onların borcu bitmiş hiç değilse diye düşünyorum
bizim ev kira değil nişanlımın ailesinin evi sadece tadilat yapılacak

Aaa iyi oldu bi gün tanışırız belki.Benimde pazar günü evde söz olucak bizimkide epey bi kalabalık olucak 100 kişi.Nişanım düğüne yakın bi zaman yapıcaz inş:nazar:

hayırlı olsun canım a.s.
neden olmasın belki bir gün tanışırız

Back
X