2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Tubişciğim hoşgeldin taa nisandaymış nikahın kolaylıkla yetişir herşeyin evide 2 ay öncesinden tutarsanız senin için daha rahat olur.Mobilyalarınızıda ona göre alırsınız.

Dilekcim eve bakıyoruz, beğenirsek şubat itibariyle bir evimiz olucak. Tutmak için erken diyenler oluyor ama beğendimiz eve bakım lazım olabilir boya badana gibi ayrıca eşya içinde tutmak gerekiyor. Hayırlısıyla ay sonuna kadar halledicez sonrası artık nasıl olcak bilmiyorum.

Tubişcim hoş geldin cnm.Benimde şu an son kararım eğlence oldu daha nişanlımın haberi yok :)))Dediğin gibi tatile her zaman gidilebilir ancak nikah a geri dönülemez.

Evi 1,5-2 ay öncesinde tutmak gayet mantıklı cnm,tabi şartlar elveriyorsa.Mobilya seçi,mi konusunda ençok zorlanan ben oldum sanırım tam iki ay gezdim.Beğendiklerimiz en baştan belliydi ancak fiyatları yüksekti.Neyse ki ,şansımız yaver gitti de yine istediklerimiz oldu.

Mobilyada renk tercihin açık olsun cnm koyu renkler acaip toz gösteriyor.Kolaylıklar dilerim.Sevgiler

merhaba kızlar kayıptım uzun süredir cmartesi çeyizim yerleşti.salon halılarım royalin natura serisi diğer odalarım holüm gümüşsuyu.gümüşsuyunun yakamoz serisi var leke vs tutmuyo mutfağa ondan aldım rahat edilir.biz balayına gidemiycez malesef hem borç gırtlakta hem de 2 şehirde düğün olacağından nişanlımın izni kalmıyo daha sonra biyerlere gideceğiz inş.hepinize kolay gelsinn

kızlar napıyonuz,
mısracım karar vermene sevindim eğlence konusunda inşallah bolca eğlenebilirsin. Mobilyaları açık renk düşnüyorum zaten ama nişanlım ne dicek bakalım kolay bir şey beğenmiyor bazen beni nasıl beğendin diyorum :)
Bir ortak yol bulucaz inşallah.
doublebump haklı nerde evlerinizin fotoları nerede mısracım ve katrecim yerleşmiş herşey katre çeyizide yerleştirmişsiniz bekliyoruz resimleri merakla

slm kızlar 15 martta düğünüm var.çok heyecanlıyım.mobilyaları evin tadilat işleri bitti halı ve perdeleri nasıl alacağım ona karar vermedim.birde kına gecesinde yemek verilir mi?biliyor musunuz?

slm kızlar 15 martta düğünüm var.çok heyecanlıyım.mobilyaları evin tadilat işleri bitti halı ve perdeleri nasıl alacağım ona karar vermedim.birde kına gecesinde yemek verilir mi?biliyor musunuz?

tatlım bizde çerez ve kına dağıtılır. eve gelen misafirlere eğlence öncesi yemek veriliyor tabi. Eşyalarında hayırlı olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin .

selam kızlar benim de pazar günü çeyizim yerleştirildi çok şükür ve hiç bir eksigimiz kalmadı nikah işleminden başka yarın da onun için koşturacagız evin resimlerini paylaşamak isterim ama fotograf makinam yok telefonun da ara kablo sıkıntısı var inşallah fırsat olursa bir gün eklemek isterim kendinize iyi bakın dostlar kolay gelsin..............

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
12-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
13-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
14-şeker-leblebi ? ? ?

günaydın kış gelinleri a.s.

Günaydın kızlar..Bi el atında bende bütün işleri halledeyim.10 gündür miskin miskin oturuyorum.Sanki ben evlenmeyeceğim.Ev var Nikah günü var Esra'da tık yok :roflol:( Slogan yaptım kendime )

esracım bende senin gibiyim daha hiç bir şey yapmadık bir haftadır ev b akıyoruz sadece onada sevgili nişanlım halen karar veremedi anlıycan bizde de tık yok hal yanlız değilsin.

hala kesinleşmiş bir düğün tarihim bile yok senağlama

Üzülme tatlım ya.Ben 15 aydır nişalıyım. Nişanlımın abisinin sözlenmesini bekleyeceğiz diye düğün günümüzü alamamıştık. 3-4 ay boyunca kendi kararımızı veremiyorum istediğimiz günü alamıyoruz diye zavallı aşkımın başının etini yedim :çok üzgünüm: Düşüncemde nikah günü alındığı zaman belirli bir gün olduğu için planımı programamı ona göre yapmaktı.Valla gün alındı 10 gündür oturuyorum. Nişanlım ''hani benim telaşe müdürü nişanlım, gün gün dedin günüde aldık'' diyor bana. Şimdide ah keşke biraz daha zaman olsaydı nikah için diyorum. Boşverrrr hiç kafana takıpta stres yapma balım benim. Herşey olacağına varıyor..

saol esracım
ama sende yaşamışsın işte bu belirsizlik yoruyor insanı
biliyorum sonrada iki ayağımı bir pabuca sokacak

saol esracım
ama sende yaşamışsın işte bu belirsizlik yoruyor insanı
biliyorum sonrada iki ayağımı bir pabuca sokacak

Ah canım bilmezmiyim.İnsanı belirsizlik kadar yoran yıpratan başka birşey yoktur bence. Ama inan bana üzüldüğüne ve sevdiğin insanı üzmene değmiyor. Birde insana nişanlısı umursamıyormuş gibi geliyor ama inan onlar bizden çok düşünüp kafalarına takıyorlar ve emin ol çok daha fazla üzülüyorlar. Bana kalırsa güzel günlerinin tadını çıkarmaya bak

Back
X