- Konu Sahibi PembeBeyaz
- #641
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günler yaklaştıkça gerçekten kal geliyo insana yapılması gerekenler var biliyosun ama kalkıp ta yapasın gelmiyo.mutluluk ve heyecanın rehaveti zannımca.ya kızlar hava durumuna takılıyomusunuz sizde benim gibi.geçen haftalat istanbulda hava güzeldi ve ben sinir oluyodum ya düğünümde hava böle olmazsa diye.kabusum oldu resmen.dua ediyorum ne zamndır inş hava açık olur diyeee
Günaydın canlarr.Ayy ne güzel leblebiciğim yaa alışveriş kadar güzel bişey var mı ki.Ben bu aralar sadece gıda için alışveriş yapıyorum:)) Olsun o da güzelmiş![]()
Yook onunla yapmıyorum ben alışverişi aklında bulunsun erkekle alışveriş yapılmaz benimki herşeye karışıyor ben kafama göre alıyorum en azından ne eksikse alıyorum.