2009 kuzuları için pasta modelleri

kızlar bu bizim diş buğdayı pastamız... fakat sadece görüntüde kaldı kimse yemedi çöpe atıldı inanın fiyatıda 100 tl

resimler bu kızlar karar sizin.. bende çok hevesle yaptırdım hello kitty olucak dedim.. ama hiç yenmedi o yüzden doğum günü pastamızı kramalı yaptıracağım kramalılardada çok güzel modeller var

Ranuna;pasta çok hoş görünüyor.. :)
Lakin dediğimiz gibi;kremalıları tat ve sağlık açısından çok daha iyi..
Şeker hamurlu pastaları ben pek yiyemiyorum ama bakmaya da doyamıyorum:)
Yiyecek değil de tablo babında:)
Pastanın çöpe gitmesine üzüldüm:(

ılla şeker hamuru kullanacaksanız bebek kurabiyeleri yapmanızı tavsiye ederim daha az ve daha ince kullanmış olursunuz..

Ranuna;pasta çok hoş görünüyor.. :)
Lakin dediğimiz gibi;kremalıları tat ve sağlık açısından çok daha iyi..
Şeker hamurlu pastaları ben pek yiyemiyorum ama bakmaya da doyamıyorum:)
Yiyecek değil de tablo babında:)
Pastanın çöpe gitmesine üzüldüm:(

İlla şeker hamuru kullanacaksanız bebek kurabiyeleri yapmanızı tavsiye ederim daha az ve daha ince kullanmış olursunuz..

aynen katılıyorum canım.. inan bizde çok üzüldük çöpe gitmesine ama herşeyin bi ilki var işte iyi tecrübe kötü tecrübee... evet görüntü süper ama tadı göründüğü gibi de değil üzeri sıyrılsa bile o şeker hamurunun tadı geçiyor pastaya .. neyse dediğin gibi kurabiyede yaptırdık diş şeklinde onlar yendi en azından.. kurabiye daha mantıklı yani

Kızlar dün akşam börek yaptım ayıptır söylemesi belki menülerinize eklemek isterseniz diye düşündüm hem kolay hem lezzetli .
3 tane yufka kullanıyor .Ve herbirinin içine farklı mazlemeler .ılk yufkayı hafif yağlayıp üzerine ıspanak koydum sonra diğer yufkayı da onun üzerine ona da haşlanmış patates ve havuç ,en son yufkaya da salam koydum .Sonra rulo halinde sarıp üzerine yumurta sarısı yoğurt sürüp susam serptim .175 derecede 35 dakika kadar pişirip dilimleyip servis yapıyorsunuz .ıçindeki malzemeleri arzunuza göre koyabilirsiniz .
dsc03562p.jpg
[/URL][/IMG]

özlemcim ellerine sağlık cnm harika nefis görünüyor....bu börekten bende yapıp difrize atıyorum...

özleeeeemm ben bu böreği daha önce niye görmedim ya bende yapayım çok şık görünüyor canım ellerine sağlık

özleeeeemm ben bu böreği daha önce niye görmedim ya bende yapayım çok şık görünüyor canım ellerine sağlık

Kıızzzzzz yazdım sayfaya ben tarif istediğinde ama dikkatini çekmedi sanırım sonra tarif yazınca benim aklıma geldi yapayım da resimli koyayaım dedim :((( üzgünüm canım ama senin misafirin bitmiyo maşallah yaparsın yine :)))olumunekankayizsmile

Kıızzzzzz yazdım sayfaya ben tarif istediğinde ama dikkatini çekmedi sanırım sonra tarif yazınca benim aklıma geldi yapayım da resimli koyayaım dedim :((( üzgünüm canım ama senin misafirin bitmiyo maşallah yaparsın yine :)))olumunekankayizsmile

yok anacım ben bir karar aldım artık kimseyi almayacağım eve bana gelenlere ben gitsem birer kere kışı çıkarırız zatenkaydirigubbakcemile3

Back
X