2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çağla hoşgeldin, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

canım benim taşanları hep paylaşıyoruz, ara sır hep taşıyoruz biz hep he deriz sana merak etme, sen yeter ki iyi ol. seni çok seviyorum :1hug:kaydirigubbakcemile3

dayanamadım yıne bı bakınayım dedım delikafadulden

hosgeldın caglaaaa..umarım sorunsuz bır sekılde hamılelıgını tamamlar ve saglıcakla bebegını kucagına alırsın..:CüvCüv:

adacyomm o çizelgeden bende istiyorum mümkünseee

Son adet tarıhını ve bebegının cınsıyetını sole ben de yaparım sana..denızım yapmadıysaa .

çok teşekkür ederimm melek 81 adacyo da hazırlıyo ona mesaj attım hemen sanada atayımyedek olsunn değişik değişik kullanırım artıkk

hemen deniyorum inşallah dediklerini doğru yapmışımdır. ellerine sağlık teşekkür ederim.
bebeğimde tekmeliyo bu arada oda sevindi galiba

Aramıza hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.

kızlar ben bugün gecelik aldım lizöz bir de picamaaaa geceliği giydim vitaminsize gösterdim bu nee dedi::)) doğum geceliği dedim çok güzelmiş dedi hehehehehehe

Kızlar ben de bir komşuma uğrayacam, çağırıyor. Gelirim yine bu gece. Yeniden görüşünceye dek, baaaaayyyyyyyy!!!!!

altunum ve calla aramıza hoşgeldiniz.sağlıklı bir hamişlik geçirir ve doğum yaparsınız inşallah.
aslıcım güle güle kullan.ben daha alamadım.resimlerini çekip koysana bakayım.
benim koca bu yoklukta cebimizdeki parayı balıklara vermiş.kendisi balık hastası.ne görse alır ve üretecekmiş.biz üredik hayırlısı ile de balıklar kaldı yaaa.deli olcam.

hhaahahaha çok iyiyidi walladelikafadulden evde giymrk için de bir takım almıştım o küçük geldi onu değiştireyim hepsini bir koyarım canım biliyorsun biraz problrmli brnm fotolarkaydirigubbakcemile2

aramıza hoşgeldin canım. bebişin hayırlı ve uğurlu olsun.

kızlar ben çok yoruluyorunm ya bu normal mi?bebeişte önceleri bir hareket etmeye başladımı seriye bağlıyodu.şimdi ara ara hareket ediyo bu normal mi?28.haftada gene doktordayız inşalaah .gene bebeği merak ettim ben...

benimki de aynı canım korkma endişe etme haybeye bazen çok kıpırdak bazen de çok sessiz bu senin hareketin ve ruhsal durumunla alakalı bir durum ben çok hareketli olduğum zaman kızım hiç hareket etmiyor ya da ediyor ben kendi hareketimden onu hissedemiyorum :jeyyar:

tamam aslıcım.
öldüresim geliyor şu balıkları.evde 3 m lik ve 90 cm lik 2 tane akvaryum var.
betülcüm benimkide öyle geçenlerde bir durdu hareketleri sonra yavaş yavaş arttırdı.bi başladımı seri arka arkaya bir durdumuda tam duruyor.önemli olan hiç hareket etmemesi.rabbim göstermesin.endişelenme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…