selam arkadaslar.. ben bugun uye oldum. 27 haftalik hamileyim muhtemel dogum tarihi 5 nisan ama 5 gun daha once gelirse bende mart annesi olacagim..
ya su msjlarinizin altindaki gebelik takvimleriniz varya onlari naisl koyuyorsunuz ben basaramadim. bu arada adim caglaa.s.
Canım çok teşekkürler desteğin için... Bazen kendimi tutamıyorum işte... İçimden taşınca da sizinle paylaşıyorum. Siz he deyin bana, geçin olur mu? Kızın Sezin'e de Zehra Defne'den kocaman bir tepikle selam geldi içerden.. :)
adacyomm o çizelgeden bende istiyorum mümkünseee
selam arkadaslar.. ben bugun uye oldum. 27 haftalik hamileyim muhtemel dogum tarihi 5 nisan ama 5 gun daha once gelirse bende mart annesi olacagim..
ya su msjlarinizin altindaki gebelik takvimleriniz varya onlari naisl koyuyorsunuz ben basaramadim. bu arada adim caglaa.s.
adacyomm o çizelgeden bende istiyorum mümkünseee
altunum ve calla aramıza hoşgeldiniz.sağlıklı bir hamişlik geçirir ve doğum yaparsınız inşallah.
aslıcım güle güle kullan.ben daha alamadım.resimlerini çekip koysana bakayım.
benim koca bu yoklukta cebimizdeki parayı balıklara vermiş.kendisi balık hastası.ne görse alır ve üretecekmiş.biz üredik hayırlısı ile de balıklar kaldı yaaa.deli olcam.
kızlar ben çok yoruluyorunm ya bu normal mi?bebeişte önceleri bir hareket etmeye başladımı seriye bağlıyodu.şimdi ara ara hareket ediyo bu normal mi?28.haftada gene doktordayız inşalaah .gene bebeği merak ettim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?