2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel gülşah, eşin izinlimiydi:) özendim şimdi. hiç öyle dinç uyanıp da eşimi kaldıramadım sanırım.
sarhoş gibi kalkıp mutfağa gittiğimi hatırlıyorum sadece(I((

maaşallah:)))

bende bu aralar mutfaga sarhos gidiyorum..
ama orda gözüm iyi aciliyor..
cokacimcoook

hatta gözüm dönüyor diyebilirim sengözlerimebaksanab

bende bu aralar mutfaga sarhos gidiyorum..
ama orda gözüm iyi aciliyor..
cokacimcoook

hatta gözüm dönüyor diyebilirim sengözlerimebaksanab

ah canım ah..., kıymetini bil... ben sabah kalkınca bişi yiyemiyorum ki. önceden beraber kahvaltı ederdim ama şimdi demir hapı alıyorum aç kalmam lazım bi süre. deli gibi oluyorum ondan((-tatlicadiarzu-

Ay ne güzel komşuluk o öyle. Kıskanıyorum yaaa :teselli:
Valla benim de insan içine çıktığım yok... Komşum da olmasa hiç mekan değiştirmeden evde pinekleyip duracağım... Aslında kendisi henüz üni. öğrencisi ama yine de değişiklik oluyor bana...

Canım babanla birlikte olacak olmanıza çok sevindim. Annenin olayına yorum bile yapamıyorum, Allah rahmet eylesin... Benim de en korktuğum şeydir annemi kaybetmek, Allah kaybedenlere dayanma kuvveti versin. Ama böyle bir günde bu konuyu fazla uzatmayacağım. Kendine toplayıp gelmişsin, çok sevindim.

Melekcim valla aslına bakarsan böyle bir performansı ben de bekliyorum keltoş kızımdan... Bu bebeğe de maşallah, ne kadar tombiş ve uzun... Benimki böyle olursa çıkaramam valla yaa!!! yasakkelimesositososito

Merhaba,
Ankara'da bir arkadaşım var, Bayındır Hastanesi'ne gidiyor. İlgini çekerse benimle irtibat kur lütfen.

Hoşgeldin canım.Gözümüz yollarda kaldı.

Buketcim geceleri uyuyamıyorum, bu nedenle de geç kalkıyorum... Bugün saat 2 gibi uyandım. Bağlantımın iğrençliği nedeniyle, geçmişi okuyup cevap yazmam bu saati buldu... Ben de çok özledim sizi!!!! Şeniz

Elifcim doğumgünün yeniden kutlu olsun canım. İki mutlu günü katmerli bir şekilde yaşarsın inşallah.

Veee sevgili mahalle sakinleri!!!! :lepi:Hepinize düşündüğünüzden, isteyebildiğinizden, aklınızdan ve gönlünüzden geçenlerden daha güzel bir yıl dilerim. En önemlisi yeni yılda sağlıkla, sorunsuzca bebelerinizi kuacaklamanızı dilerim. Tüm sorunlar geride kalır, rüya gibi bir yıl olur umarım... 2009 yılında da mahallemizin muhtarlığı görevine talibim. Yine güzel hizmet ve paylaşımlarla yanınızda olacağım inşallah!!! Hepinizi canı gönülden öperim. Şeniz
Halka sesleniş bitmiştir... :roflol:

ben kactim kizlar..
yarin da gelemem.. cuma günü kaldigimiz yerden devam ederiz insallah ..
hepinize simdiden 2008 den 2009 iyi bir gecis diliyorum..

Kızlar bu arada mutfağa geldim bilgisayarla birlikte... Akşam için bişeyler yapayım diyorum. Çok zahmetli olmayan ama gündelik yemeklerden farklı önerilerinizi de acilen bekliyorum... cokacimcoook

Gülşahcım masusmu yapıyorsun canım yaaa. Zaten evinin manzarası haala gözümün önünde. Şimdi birde karla kaplı diyorsun offfkafamçokkarıştı . Kıskandım yaaaa.senağlama

ah canım ah..., kıymetini bil... ben sabah kalkınca bişi yiyemiyorum ki. önceden beraber kahvaltı ederdim ama şimdi demir hapı alıyorum aç kalmam lazım bi süre. deli gibi oluyorum ondan((-tatlicadiarzu-
Ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum demir hapıyla eleviti. Dr. ya kahvaltıdan yarım saat önce ya da iki saat sonra içebilirsin demişti.

Kızlar bu arada mutfağa geldim bilgisayarla birlikte... Akşam için bişeyler yapayım diyorum. Çok zahmetli olmayan ama gündelik yemeklerden farklı önerilerinizi de acilen bekliyorum... cokacimcoook
Sana fikir gelirse bende kopya çekicem bekliyorum. cokacimcoook Canımda hiçbirşey yapmak istemiyor. Gerçi börek istiyordum ama hazır yufka lazım.

merhabalar.. dün kendi kendimi nazarladım herhalde bütün gece uykusuz geçti. işten gelir gelmez kendimi yatağa attım. akşam içinde hiçbirşey hazırlamayacağımm.çünki akadaşa dvetliyimm.. size kolay gelsin valla..

kızlar ben marketten patates kroket aldim onu kızarticam
mercimek koftesi yaptim
pacanga boregi yaptim (benimki biraz uyduruk pacanga gerci :jeyyar:)
onden corba var.
ana yemek yok sırnaşık şey bu ustte saydiklarim kadar.
arkasindan da irmik tatlisi yaptim bol sutlu hıımmff nefis...

heralde koca kisisi de bi pasta alir gelir cips mısır patlatma derken gecer gider iste.cokacimcoook

size anlatacak çok şeyim var....öncelikle annemin durumundan bahsetmiştim kan degerleri yküsek çıkmıştı annem 2.5 aylık hamileymiş %90 ondan dolayı yüksekmiş kanı 10 haftayı geçtiği için anesteziyle uyutulup bebeği aldırmak zorunda kaldı çünkü kanser geçirmiş bi hasta doğuramazmış zaten panik atak ilaçlarıda kullanıodu ayrıca yaş 42 çok zor bi durumdu annem içnde malesef bugün alındı bebeği çok üzüldük dün bende kontrole gittik ağrılarım no0rmalmiş bebeğimin gelişimide çok iyiymiş 1 hafta kadar önden gidiomuş koca kafalı bi kızım olacakmış kafasının maşalahı var dedi doktor bu gidişle sezeryan olacağm herhalde 1350 gr olmuş herşey yolundaymış dün bnm için hem üzüntülü hem güzel bi günde bütün gece uyuamadım az daha annemle bir doğuracaktık şaka gibi gülermisin ağlarmısın..:sm_confused::sm_confused:

Sana fikir gelirse bende kopya çekicem bekliyorum. cokacimcoook Canımda hiçbirşey yapmak istemiyor. Gerçi börek istiyordum ama hazır yufka lazım.

buzlukta milfoyun varmi canım?
milfoyu olanlara ufak bir tarif;

milfoyu merdane ile hafif inceltin.
ikiye bolun
icine cikolata kırıp bohca gibi kapatin.
kızarmis yag icine atip kızartin
yagini alinca uzerine pudra sekeri yada erimis cikolata ile sicak servis edin

ay ne kadar enteresan bi olay hakikaten.
cok gecmis olsun canım. yogun duygular yasamissin hakikaten.
annen ne kadar genc :1shok: masallah. allah uzun omur versin

elif_bs çok teşekkür ederim. biraz sancım vardı ve karın ağrısı ondan uyuyamadım sanırım. sabaha karşı biraz dalmışım günü kurtardık. çok şükür şimdi iyiyim.
burser canım annene çok geçmiş olsun. herşeyde bir hayır vardır derler. bebeğinin durumunun iyi olmasıda çok güzel.

ne kadar genc annen var sen kac yasındasın? Hayırlısı buymus demekkı. Onemlı olan annenın saglıgı..

melekçim hazırını bulamadın diktirirsin, kısa sürede diker o işi yayan yerler. ama hazırı da vardır çünkü o tarz beşik satan dünya kadar site var. ben de bakayım bulursam haber veririm.

annene hem sevindim ;değerler en azından kanser yüzünden artmamış, hm üzüldüm bebeği için. senin de gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin.

biz de bi dolaştık geldik, bu havada nereye gidilir ki kipa'ya gittik. akşam için bişeyler aldık bir de kuzuma bez aldık. geçen gün almıştık ama o 2 numaraymış, şimdi primanın 1 numarasını aldık. arkadaşım kullanmıştı bebek ilk doğduğu zaman çok memmun kalmıştı, 2-5 kg. annesi popişini yesin onun,minicik bezi.

aslı güle güle kullansın kızçen aldıklarını, internetten mi aldın? fiyatlar çok uygun, eğer internettense özelden bana nerden aldığını yazar mısın?

Canım gözün aydın diyeyim... Ne diyeceğimi şaşırdım ama... Neyseki annenin yeniden hasta olmasından daha iyi bir haber bu... yeni yıl hediyeni aldın bile... Öperim...

altunummm, kendine dikkat et, geçmiş olsun...

Kızlar ben fıırında soslu tavuk, patates kroket, börek ve kakaolu kek yapıyorum. Bütün menü bu...

oku oku bitmedi maşallah...şimdiiii başlıyorum ama unuttuklarım olabilir şimdiden kusura bakmayın

burser annene geçmiş olsun canım..hakketen ne genç annen varmış..en kısa zamanda acil şifalar dilerim...

buket benimkide çok hıçkırıyor korktum ilk başta ama iyiymiş ciğerleri gelişirmiş...

damla maşallah kızz ne çok hediye gelmiş öle..kıskandık işte...bizim sadece anneannemiz aldığından o kadar olmadı malesef..bu cuma tulummuş battaniyeymiş tamamlayacağım inşallah...

gülşah ve melek üzülmeyin canlarım...mekanları cennet olsun inşallah..kıyamam sizlereeee

sevin cim önceden anlatmıştın annenle eşinin anlaşamadığını konuşmadığını..keşke biraz daha düşünceli davransa annen hemde en hassas dönemindesin..gereksiz konuşmalar yapıyor bence..biraz kendisini düşünüyor..inşallah yaşamazsınz bir daha..ağlatmasın senide...
elif-bs aşkolsun yaaa dizelemişin yok paçanga yok irmik tatlısı kroket...üüüüüüü (((biz diyetteyiz yavrum..yok öle şeyler bize...afiyet olsun size

cevap yazmak istediğim fakat unuttuğum arkadaşlar olabilir bir sürü sayfa okudum valla aklımda kalanlar bunlardı...

sağol cnım çok şükür şimdi gayet iyiyim. uyudum dinlendim. gezmelere hazırım yaniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…