ne güzel gülşah, eşin izinlimiydi:) özendim şimdi. hiç öyle dinç uyanıp da eşimi kaldıramadım sanırım.
sarhoş gibi kalkıp mutfağa gittiğimi hatırlıyorum sadece(I((
maaşallah:)))
bende bu aralar mutfaga sarhos gidiyorum..
ama orda gözüm iyi aciliyor.. cokacimcoook
hatta gözüm dönüyor diyebilirim sengözlerimebaksanab
ah canım ah..., kıymetini bil... ben sabah kalkınca bişi yiyemiyorum ki. önceden beraber kahvaltı ederdim ama şimdi demir hapı alıyorum aç kalmam lazım bi süre. deli gibi oluyorum ondan((-tatlicadiarzu-
Valla benim de insan içine çıktığım yok... Komşum da olmasa hiç mekan değiştirmeden evde pinekleyip duracağım... Aslında kendisi henüz üni. öğrencisi ama yine de değişiklik oluyor bana...Ay ne güzel komşuluk o öyle. Kıskanıyorum yaaa :teselli:
Canım babanla birlikte olacak olmanıza çok sevindim. Annenin olayına yorum bile yapamıyorum, Allah rahmet eylesin... Benim de en korktuğum şeydir annemi kaybetmek, Allah kaybedenlere dayanma kuvveti versin. Ama böyle bir günde bu konuyu fazla uzatmayacağım. Kendine toplayıp gelmişsin, çok sevindim.ne bilim buketcim..ben bayramlarda yılbaşlarında böyle tuhaf oluyorum..annem yok ya babama üzülüyorum hep..
neyse bu yıl aklım kalmıcak onda kayınvalideme gelecek o da bizimle..ben çok ısrar ettiğm gelmedi.kayınvalidem aradı yine yok dedi..kayınpeder aradı onu kıramadı..işte böyle..
Melekcim valla aslına bakarsan böyle bir performansı ben de bekliyorum keltoş kızımdan... Bu bebeğe de maşallah, ne kadar tombiş ve uzun... Benimki böyle olursa çıkaramam valla yaa!!! yasakkelimesositosositoKızlar Aralık ta dogum yapan Ocak annelerınden bırı...
Gülçinf...................22 aralık.........38+3.............Sezaryan.......... .4750 gr..........56 cm
masallah deyınn
adacyocugum senı de boyle gorcez Subat ta bence.. en sısko kız sende ehuehe
Merhaba,merhaba arkadaşlar,
bende mart'ta alıcam ikinci kızımı kucağıma kısmetse...fakat talihsiz bi olay yaşadık ki sormayın çok üzüldüm.7 aydır rutin takibimi yapan doktorum doğuma girmeyeceğini söyledi.üstelik kendisine doç. ücreti ödedim bu aya kadar..şimdi doğumuma iki ay kala doktor arıyorum.ankara mesa hakkında fikri yada tecrubesi olan varsa lütfen bana cevap yazsın.fiyatları ve doktorları hakkında biraz olsun fikir edinmem lazım.
Hoşgeldin canım.Gözümüz yollarda kaldı.
Gülşahcım masusmu yapıyorsun canım yaaa. Zaten evinin manzarası haala gözümün önünde. Şimdi birde karla kaplı diyorsun offfkafamçokkarıştı . Kıskandım yaaaa.senağlamaayy attım üzerimden o ruh halimi geldim gene..üzdüm sizi hamile hamile kusuruma bakmayın..
şimdi size sabah ne yaptık anlatayım..
sabah 5,30da bi uyandıkki her yer bembeyaz..ama hiç araba geçmemiş..süper bir görüntü..dön sağa dön sola o manzarayı gördükten sonra uyuyamadım haliyle..
neyse kalktım çayı demledim,böreklerim vardı deepfreze de onları ısıttım..cam önündeki berjerlerin önüne bi sehpa koydum..ufoyu da kendime çevirip gittim kocamı uyandırdım..:asigim:
bembeyaz caddeler ağaçlar ve karşıda deniz manzaramızla çayımızı içip sohbet ettik kocamla..
inanılmaz bir görüntü vardı kızlar size anlatamam..
Ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum demir hapıyla eleviti. Dr. ya kahvaltıdan yarım saat önce ya da iki saat sonra içebilirsin demişti.ah canım ah..., kıymetini bil... ben sabah kalkınca bişi yiyemiyorum ki. önceden beraber kahvaltı ederdim ama şimdi demir hapı alıyorum aç kalmam lazım bi süre. deli gibi oluyorum ondan((-tatlicadiarzu-
Sana fikir gelirse bende kopya çekicem bekliyorum. cokacimcoook Canımda hiçbirşey yapmak istemiyor. Gerçi börek istiyordum ama hazır yufka lazım.Kızlar bu arada mutfağa geldim bilgisayarla birlikte... Akşam için bişeyler yapayım diyorum. Çok zahmetli olmayan ama gündelik yemeklerden farklı önerilerinizi de acilen bekliyorum... cokacimcoook
merhabalar.. dün kendi kendimi nazarladım herhalde bütün gece uykusuz geçti. işten gelir gelmez kendimi yatağa attım. akşam içinde hiçbirşey hazırlamayacağımm.çünki akadaşa dvetliyimm.. size kolay gelsin valla..
Sana fikir gelirse bende kopya çekicem bekliyorum. cokacimcoook Canımda hiçbirşey yapmak istemiyor. Gerçi börek istiyordum ama hazır yufka lazım.
size anlatacak çok şeyim var....öncelikle annemin durumundan bahsetmiştim kan degerleri yküsek çıkmıştı annem 2.5 aylık hamileymiş %90 ondan dolayı yüksekmiş kanı 10 haftayı geçtiği için anesteziyle uyutulup bebeği aldırmak zorunda kaldı çünkü kanser geçirmiş bi hasta doğuramazmış zaten panik atak ilaçlarıda kullanıodu ayrıca yaş 42 çok zor bi durumdu annem içnde malesef bugün alındı bebeği çok üzüldük dün bende kontrole gittik ağrılarım no0rmalmiş bebeğimin gelişimide çok iyiymiş 1 hafta kadar önden gidiomuş koca kafalı bi kızım olacakmış kafasının maşalahı var dedi doktor bu gidişle sezeryan olacağm herhalde 1350 gr olmuş herşey yolundaymış dün bnm için hem üzüntülü hem güzel bi günde bütün gece uyuamadım az daha annemle bir doğuracaktık şaka gibi gülermisin ağlarmısın..:sm_confused::sm_confused:
size anlatacak çok şeyim var....öncelikle annemin durumundan bahsetmiştim kan degerleri yküsek çıkmıştı annem 2.5 aylık hamileymiş %90 ondan dolayı yüksekmiş kanı 10 haftayı geçtiği için anesteziyle uyutulup bebeği aldırmak zorunda kaldı çünkü kanser geçirmiş bi hasta doğuramazmış zaten panik atak ilaçlarıda kullanıodu ayrıca yaş 42 çok zor bi durumdu annem içnde malesef bugün alındı bebeği çok üzüldük dün bende kontrole gittik ağrılarım no0rmalmiş bebeğimin gelişimide çok iyiymiş 1 hafta kadar önden gidiomuş koca kafalı bi kızım olacakmış kafasının maşalahı var dedi doktor bu gidişle sezeryan olacağm herhalde 1350 gr olmuş herşey yolundaymış dün bnm için hem üzüntülü hem güzel bi günde bütün gece uyuamadım az daha annemle bir doğuracaktık şaka gibi gülermisin ağlarmısın..:sm_confused::sm_confused:
yaaa kızlar benım bebek sepetlerının ıcıne mını uyku setı gıbı bısıler bulamadım senağlama 21.35 cm dı sanırım..Ilk 6 aya kadar burda yatırmayı dusunuyorum. Ben karyolasını yazın alacam cunku..
Canım gözün aydın diyeyim... Ne diyeceğimi şaşırdım ama... Neyseki annenin yeniden hasta olmasından daha iyi bir haber bu... yeni yıl hediyeni aldın bile... Öperim...size anlatacak çok şeyim var....öncelikle annemin durumundan bahsetmiştim kan degerleri yküsek çıkmıştı annem 2.5 aylık hamileymiş %90 ondan dolayı yüksekmiş kanı 10 haftayı geçtiği için anesteziyle uyutulup bebeği aldırmak zorunda kaldı çünkü kanser geçirmiş bi hasta doğuramazmış zaten panik atak ilaçlarıda kullanıodu ayrıca yaş 42 çok zor bi durumdu annem içnde malesef bugün alındı bebeği çok üzüldük dün bende kontrole gittik ağrılarım no0rmalmiş bebeğimin gelişimide çok iyiymiş 1 hafta kadar önden gidiomuş koca kafalı bi kızım olacakmış kafasının maşalahı var dedi doktor bu gidişle sezeryan olacağm herhalde 1350 gr olmuş herşey yolundaymış dün bnm için hem üzüntülü hem güzel bi günde bütün gece uyuamadım az daha annemle bir doğuracaktık şaka gibi gülermisin ağlarmısın..:sm_confused::sm_confused:
Canım gözün aydın diyeyim... Ne diyeceğimi şaşırdım ama... Neyseki annenin yeniden hasta olmasından daha iyi bir haber bu... yeni yıl hediyeni aldın bile... Öperim...
altunummm, kendine dikkat et, geçmiş olsun...
Kızlar ben fıırında soslu tavuk, patates kroket, börek ve kakaolu kek yapıyorum. Bütün menü bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?