2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HERKESE GÜNAYDIN sizinde kasık ve karın ağrılarınız oluyomu?benim bu ara çok sık oluyoda

cnm olmaz olururmu fazlasıyla oluyo artık sıkıntılı dönemlerimiz başladı gündüzpek değil beni gece rahatsız edio ağrılar yatış pozisyonumla alakalı sanırım normalmiş ama olcak artık dedi doktorum.....

selam kızlar nasılsınız....ben dün arkadaşa gittim kahvaltıya.daha doğrusu ailece gittik...öğleden sonraya kadar oturduk muhabbet ettik..evi acaipp sıcaktı kafayı yicektim artık alışkın değilim öyle sıcağa.bizim evin soğuğuna alışmışım..neyse alışverişe falan gittik indirimler vardı bişeyler aldık yine..akşam eve geldim oda ne???? ayaklarım balon gibi olmuş..çorapların lastiği löp diye oturmuş...çizmenin bileğindeki kıvrımlar olurya nasıl oturmuş iz yapmış..sıcaktanmı oldum acaba öyle ilk defa ödem oluyor bacaklarımda..geçmedi bütün gece valla
....bugünde kahvaltıyı fazla kaçırdım acıktım 11.30 a kadar napıyım..şimdi yürüyüş yapçam birazcık...

Kızlar elenime aldıklarımı hazırlıklar bölümüne ekledim..İsteyenler bakabilir....Eşim kalktı nihayet..Ben ona yiyecek bişiler hazırlamaya gidiyorum..Dönümce okurum yorumlarınızı....

Kızlar tünaydın.
Gece saat 4 te yattım ama saat 7 ye kadar gözüme uyku girmedi, hatta yatamadım bile... Ne yana yatsam ağrılarım coştu, karnım ağır geldi. Sırtmın kasıklarımın ağrısından duramadım. Seyahat yastığı (boyun için oluyor ya) şişirdim, oturarak uyumayı denedim, o da olmadıııı. Artık her nasılsa saat 7 gibi uyumuşum. Az evvel kalktım. Ayyy bu nedir arkadaşlar yaaa??? Benim göbeğim mi çok büyüdü, artık doğuracak mıyım yoksa... Neden bu kadar sıkıntı yaşıyorum, artık uykuyu unutmam mı gerekiyor yoksa? PC başında otururken bile rahatım ama ne zaman ki yatıyorum, hacı yatmaz gibi vücut kendini kaldırmak istiyor... senağlamasenağlamasenağlama

günaydın, iyi pazarlar herkese :1hug:
pazar sessizliği çökmüş yine buralara.
elif,mts iyi günlerde kullanın aldıklarınızı
deniz her hamilelik farklıdır derler ya bir yerde doğru, ortak belirtilerimiz çok ama kişiye özel olanlar da var. çok şükür uyku problemim yok ama başka sıkıntılar oluyor. sayılı gün az kaldı ama sanırım zor kısmı kaldı.

herkese iyi pazarlar.
ben dün gece 4 e kadar ütü yaptım perdeleri ütüledim.evi görmeliydiniz.reklamlardaki tefal reklamı gibi oldu.odanın her yeri buhar neredeyse televizyon gözükmeyecekti.işin ilginç yanı ütümde tefal manyak buhar çıkarıyor yani reklamlara pek güven olmuyor.
pnrymsn canım 19 ocakta kaç hatalık olucaksın ki izne ayrıcaksın.şu anda 10 haftalık olsan ocak sonunda 20 hafta anca neden erken anlamadım ben canım?

ayy kızlar doğum gününü düşünüyor musunuz...............?ne yapacağız .ben şimdiden heyecanlanıyorum.sanırım planlı olur yani sezeryan.o sabah ne yaparım bilemiyorum.

sezeryan olması planlı olması açısından iyi yani bence o bir avantaj ama normal olursa heran beklemek laızm....

hey betul 19 sendemi burdasin

dogum dusunulmezmi ama bence en guzel hazirlik korkmayanlara dogum hikayeleri dinlemek insan yinede korkuyor ama en azindan bilgi sahibi oluyor ben ilkimi 19da dogurdum ama ebeler bile sasirdi masallah sanki 40 tane dogmus gibisin dediler birde fazla naz herkesi usandiriyor sakin yapmayin

evet söyledim kızlar oda bana sinirlenmme gerektiğini zaten ir art niyeti olsa niye yaznımda yazısacağını söyledi pek içime sinmesede tamam dedim ama yinede acayip sinir oluyorum ya banane
HERKESE GÜNAYDIN sizinde kasık ve karın ağrılarınız oluyomu?benim bu ara çok sık oluyoda

canım bendede oluyor onlar ya

kızalr ya bebeğim 2 gündür çok az hareket ediyor normalde uzandığım an başlardı sabahları oynardı şimdi yok ay kötü bişeymi oldu allah korusun yya deli olacam şimdi ses sistemini hopörlerinden birini karnıma dayadım dur bakem belki rahatsız olur oynamıyor yaa

hepinize iyi pazarlar kızlar bende hep soluma yattığım için gece sol kolumun ağrısıyla uyanıyorum rehavetçim eşim o yazılarının altında çıkan kızın resmini çok beğendi özel değilse yollayabilir misin masaüstüne koyacağız da

guzelim cok telaslanma bana doktorum su yontemi ogretmisti eger vaktin varsa
tatli yani cikolata yada recel cinsi birseyler ye ama az degil sonra sol tarafina yat eger 2 saat bekledigin halde oynamazsa o zaman doktora yada varsa saglik ocagina kalbini dinletmeye git ama bence bebegin artik buyudugu icin yavaslamistir allahin izniyle birseyi yoktur

ya sadece elimle bastırırsam itiyor gibi oluyor hepsi o ayaallahım ne oluyor ya zaten pimpiriklinin tekiyim ben bu kız beni deli edecek ya günde 10 kez oynamsı lazımmış daha tık yok allahım sen koru

ya sadece elimle bastırırsam itiyor gibi oluyor hepsi o ayaallahım ne oluyor ya zaten pimpiriklinin tekiyim ben bu kız beni deli edecek ya günde 10 kez oynamsı lazımmış daha tık yok allahım sen koru

guzelim sen sitres yaptikca o da kasilir oynama zdogrusu bende senin gibiyim normalde pimpirikliyim ama elinle bastirmaninda iyi bi fikir oldugunu sanmiyorum ama benim doktor uyandirmak icin karnimi titretir sallar belki ono yapabilirsin

guzelim sen sitres yaptikca o da kasilir oynama zdogrusu bende senin gibiyim normalde pimpirikliyim ama elinle bastirmaninda iyi bi fikir oldugunu sanmiyorum ama benim doktor uyandirmak icin karnimi titretir sallar belki ono yapabilirsin
sallıyorum ya yok
ben burdayım canım ayrıca süt içmeni tavsşye derim bebeğinin oynaması için
şekerim mişdem çarşamba pazarına döndü
süt ceviz elma üzüm
kahvaltı yok yok yok bekliyorum umarım oynar

Burdayım kızlar, uykumu alamadım yaa, aval aval bakıyorum ekrana... Che'cim üzülme, bi sorun yok, içim rahat. yazını okuyunca hiç kaygılanmadım. Elini ittirdiğine göre gayt iyi annesi, merak etme...
Amma üşengecim yaaa.... Birisi şu kaşlarımı alıp, ellerime manikür yapsa, o kişinin ayaklarını 2 saat ovabilirim minnettarlığımdan... Ya da omuzlarına masaj... Eeee, bu rüşvetin üzerine yok mu bi gönüllü??? :)))

umarım adaş ya çok korkağım zaten

hah yine kimse kalmamış buda benim şansım heralde
valla öykübebek ikimiz kalmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…