HERKESE GÜNAYDIN sizinde kasık ve karın ağrılarınız oluyomu?benim bu ara çok sık oluyoda
eşinin adresinden gir kadına bir not bırak şöyle okkalı cinsinden sonrada kadının adresini sil hatta engelle:))))nasıl fikir ama.hatta olayı abartalım biraz yazacakların eşinin ağzından olabilir.
işin şakası bir yana gerçekten sinir olmakta haklısın.eşine sorsana sen böyle bişey yapsaydın tepkisi ne olurdu.
evet söyledim kızlar oda bana sinirlenmme gerektiğini zaten ir art niyeti olsa niye yaznımda yazısacağını söyledi pek içime sinmesede tamam dedim ama yinede acayip sinir oluyorum ya bananeche cim hiç üzülme.eşini karşına al konuş adamsa anlayacaktır.sen bu şekilde onun bebeğinin taşırken yaptığının yanlış olduğunu söyle canım.sonrada ne yaptığını gör.çünkü sen listesinden sildirsende o başka şekilde de görüşür isterse.önemli olan insanın içinden yanlışını anlaması canım.biz kadınlar erkeklerden her zaman daha olgunuz.eminimki eşin sen konuşunca anlayacaktır.
HERKESE GÜNAYDIN sizinde kasık ve karın ağrılarınız oluyomu?benim bu ara çok sık oluyoda
kızalr ya bebeğim 2 gündür çok az hareket ediyor normalde uzandığım an başlardı sabahları oynardı şimdi yok ay kötü bişeymi oldu allah korusun yya deli olacam şimdi ses sistemini hopörlerinden birini karnıma dayadım dur bakem belki rahatsız olur oynamıyor yaa
guzelim cok telaslanma bana doktorum su yontemi ogretmisti eger vaktin varsa
tatli yani cikolata yada recel cinsi birseyler ye ama az degil sonra sol tarafina yat eger 2 saat bekledigin halde oynamazsa o zaman doktora yada varsa saglik ocagina kalbini dinletmeye git ama bence bebegin artik buyudugu icin yavaslamistir allahin izniyle birseyi yoktur
ya sadece elimle bastırırsam itiyor gibi oluyor hepsi o ayaallahım ne oluyor ya zaten pimpiriklinin tekiyim ben bu kız beni deli edecek ya günde 10 kez oynamsı lazımmış daha tık yok allahım sen koru
sallıyorum ya yokguzelim sen sitres yaptikca o da kasilir oynama zdogrusu bende senin gibiyim normalde pimpirikliyim ama elinle bastirmaninda iyi bi fikir oldugunu sanmiyorum ama benim doktor uyandirmak icin karnimi titretir sallar belki ono yapabilirsin
şekerim mişdem çarşamba pazarına döndüben burdayım canım ayrıca süt içmeni tavsşye derim bebeğinin oynaması için
Burdayım kızlar, uykumu alamadım yaa, aval aval bakıyorum ekrana... Che'cim üzülme, bi sorun yok, içim rahat. yazını okuyunca hiç kaygılanmadım. Elini ittirdiğine göre gayt iyi annesi, merak etme...
Amma üşengecim yaaa.... Birisi şu kaşlarımı alıp, ellerime manikür yapsa, o kişinin ayaklarını 2 saat ovabilirim minnettarlığımdan... Ya da omuzlarına masaj... Eeee, bu rüşvetin üzerine yok mu bi gönüllü??? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?