2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hangi hastanede muayene oluyorsun afiyetmi merak ettim neresiyse bende orayı düşünebilirim

Niloşşcum, Çamlıca bitimi, Ümraniye girişinde Afiyet Hastanesi var... Orası canım. Ben fiyatlarını uygun buldum, Nita da doktor önerdi... Haydi, hep birlikte oraya gidelimmm!!! :)))

İyi geceler kızlar...
Çok yorgunum bugün havuzluhandaydık kızımın alışverişini yaptık..Üşenmesem resimlerini çekip ekliicemde çok üşeniyommm...

Kızlar, alt komşumda çiğ köfte partisi varmış, çağırmışlardı gitmemiştim. Şimdi 7 kişi kapıya gelip, Deniz buraya, yumruk havaya diye tezahürat yaptılar kapımın önünde... Ayıp olacak, ben bi giyinip biraz aşağı ineyim... Sonra yine gelirim. Yatacak olanları öpüyorum, iyi geceler!!!

betülcüm canım ben heyet raporu alamadım.vermediler illa araya daha tanıdık bir doktoru sokmak gerekiyor oda olmadı.ben 10 gün 10 gün rapor aldım bide 2008 in yıllık iznini kullandım.şimdi çalışıyorum.eğer bir sorun çıkmazsa şubat 15 gibi doğum iznimin 3 haftasını almak istiyorum gerisini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.
buketcim amin canım.inşallah hepimizin evi misler gibi bebiş kokar ve huzur bulur canım.
denizcim sen çiğköfte yeme sakın.sadece canın çektiyse 1 tane ye fazla yeme bebeğe zararlı çiğ et canımcım.

İyi geceler kızlar...
Çok yorgunum bugün havuzluhandaydık kızımın alışverişini yaptık..Üşenmesem resimlerini çekip ekliicemde çok üşeniyommm...

şimdiden güle güle kullansın canım kuzucun.uzunömürlerde inşallah.

eşinin adresinden gir kadına bir not bırak şöyle okkalı cinsinden sonrada kadının adresini sil hatta engelle:))))nasıl fikir ama.hatta olayı abartalım biraz yazacakların eşinin ağzından olabilir.
işin şakası bir yana gerçekten sinir olmakta haklısın.eşine sorsana sen böyle bişey yapsaydın tepkisi ne olurdu.

che cim hiç üzülme.eşini karşına al konuş adamsa anlayacaktır.sen bu şekilde onun bebeğinin taşırken yaptığının yanlış olduğunu söyle canım.sonrada ne yaptığını gör.çünkü sen listesinden sildirsende o başka şekilde de görüşür isterse.önemli olan insanın içinden yanlışını anlaması canım.biz kadınlar erkeklerden her zaman daha olgunuz.eminimki eşin sen konuşunca anlayacaktır.

bende yatıyorum kızlar.ütü yaptım yoruldum vallaha.yarında ütü yapıcam yine.işler birikince zor oluyor yapması.ben bebek eşyaları ile perdeleri ve çarşafları aynı zamana getirmekle hata yaptım.ama başa gelen çekilir.
öptüm hepinizi kocaman.

Ben de yatıyom kızlar hepinize iyi geceler..yrın üşenmezsem aldıklarımın resimlerini çekip eklerimm..Öpüyorum hepinizi iyi geceler...

Ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz... Valla biraz yedim, napayım... Ben toksoplazma geçirmiştim... Buna güvenip yedim birazcık, napıyım yaa... :)))

Ben geldim ama hepiniz gitmişsiniz... Valla biraz yedim, napayım... Ben toksoplazma geçirmiştim... Buna güvenip yedim birazcık, napıyım yaa... :)))

afiyet olsun denizcim.....ben burdaydım ama çıkayım artık diyom..bu akşam çok canım sıkılıyo...eşim 4 gündür yatıyo hastaymış...bi öksürüyor sadece...ayyy bıktırdı ama ya şu erkekler hasta olmasın..o hasta ise bende 8 aylık hamileyim...beni anlayan yok ama...yatayımda vakit geçsin bari.....

Tamam canım, iyi uykular. Eşine geçmiş olsun, sana da kolay gelsin. Zor vallahi... Bizimkinin de dişi ağrıyor feci şekilde, bişey de yapamıyorum, üzülüyorum... Diş ağrısını bildiğimden abartıyor diyerek, günahını da almak istemiyorum... Bizim işimiz de zor ayol!!!
Öptüm seni.

Denizim hala onlinesın.Nıye yatmadın bakıımm

Mesajını geç farkettim Melekcim... Doğum sonrasıyla ilgili sorunları yazan annelerin topiclerini okuyordum... Kilolar, göbekler, meme sorunları, sütün azlığı, sütten kesme, cinsel yaşam, depresyon falan... Eee ne de olsa az kaldı, belki o dönem girip bakamam, şimdiden fikrim olsun diye bir göz atayım dediydim... Sen gittin sanırım...

Denizim kızkardeşimin yüzünden ben zaten 10 gündür o topicleri dolaşıyorum.. Arıyorr Melekkk sütüm azaldı.. Melekkkkk gogsum yara oldu Melekk bu bebek kaka yapmadı... Melek çocuk doktoru bul.. Melek bu bebek isilik mi oldu.......

Sonra farkettim ki biçok anne sorun yaşıyor. O yüzden tatlım şimdiden dinlen bol bol..

Herkese Günaydınlar bu arada. İyi Pazarlar..

Melekcim valla maşallahın var sen kaçta yattında hemen 9da kalktın bakimmmm....

Melekcim valla maşallahın var sen kaçta yattında hemen 9da kalktın bakimmmm....

gunaydin sekerler

tugbacim dun bakindim bakindim ama havuzlu han masallah hamis kaynıyor du
seni ayird edebilmem mumkun degildi.

ne ilginc yermis orasi yaa, sevsem mi sevmesem mi karar veremedim.
ama cok daha ucuz oldugu kesin. dunyanin seyini aldik, artik cok az eksigi kaldi oglumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…