deniiiz ben de ayaklarımdan dertliyim uzanamıyorum göbekten diye, sen mi buraya geleceksin yoksa ben mi geleyim? itinayla kaş bıyık alınıp manikür yapılır haberin olsun.
ayyy enel ne mutlu olurum, muhtemelen senden önce yaparım sezeyan olacağı için 38. hafta tamamlanınca kısmetse olur. valla karşılıklı masaj yapar kaş bıyık olayını da hallediriz, deniz kızacak bize fikri ben verdim diye kötükedihüso sırnaşık şey
arkadaşım sen de mi sezeryan olmaya karar verdin.ben de...çünkü çok korkağım.bayılır kalırım emeklerim bebeğim herşeyim elimden gider diye....
sezeryanı 38.hafta dolunca mı alıyolar.?eğer öyleyse ben doğum öncesi iki haftamı(bu 15 tatil içi oluyo)doğum sonrasına aktarayım.ne dersin?kaydirigubbakcemile5
inşallah eylemcim.bakalım nasip kısmetse gelicem sevicem bebişini.resim çekicem onunla :)))
Eylemcim ayy ne kadar memnun oldummm!!! Hemen buluşalım... :)))
ayyy düşünmesi bile ne güzel,kzuşum sağ salim doğmuşda teyzesi ziyarete gelmiş, Ayliz karnında. inanmazsın tüylerim diken diken oldu. :1hug:
olur şeker hadi gel, cımbızını törpüni kapta gel. yada bugün bekle yarın gidiyoruz bize gelirsin.
ha bu arada aklımdayken biz yarın burdan ayrılıyoruz ama evimize gitmeden 1-2 gün annemlerde kalacağız, orda bilgisayar yok. beni merak etmeyin. eve gider gitmez haber veririrm kaydirigubbakcemile3
enelcim dogum iznişöyle yaniyor dogum öncesi 56 gün iznin var ister 32. haftada çik ister 37 de çik eger erken dogurursan yani 56 günden önce yada calişmayacağin 3 haftadan önce dogum yaparsan sonrasinda o günleri vermiyorlar dogumdan sonra da 56 günün var ya o başlamiş oluyor direk .bizde böyle belki .
ayy benimde eylemcim.herkes bana teyze olucam diyor işte bende sezinle teyze olucam kucağıma alınca.inşallah.kendine ve sezine iyi bakmaya devam et.burda ege de dimi doğum canım.
şimdilik gidişat egeyi gösteriyor, kontrollere gidip geleceğiz belki son zamanlarda yine kayınvalidemlere geliriz. yaw dün özel hastane doğum fiyatlarını konuşuyorlardı ege de temmuzda arkadaşım doğum yaptı 1000 lira yatırmışlar, iyi ki devlet memuruyuz iyiki orası da resmi hastane şaşırdım gerçekten. ne yapalım sağ salim olsun bebişlerde, elden gelen bişey yok. maalesef parayı veren düdüğü çalar hale gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?