2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

trio forme cok guzel bir araba eylemcim.
teker konusunda bizim gittigimiz magazadaki elemanlar cok bilgili ve yardimci.
yaklasik 3 kere gittik, herseferinde baska elemanlara ayrı ayrı sorduksırnaşık şey
onu iki de olsa tekli de olsa 3 tekerlileri begenmiyorlar. kaldirimdan inerken cikarken filan denege kurabilmek zor olabiliyor diyorlar.
valla, yapabilene bravo tabi de ben duz yolda bile yuruyemeyen biri olarak bize gore degildi o arabalar

elif biliyorum trio for me çok güzel ama çok pahalı bence araba için, tek teker derken 3 lüleri kasetmedim yine 4 tekerli araba da tekerleri çiftli

bunun gibi. ama arabaların çoğu böyle gerçi.

evet canım biliyorum.geçen sene geldiğimizde nazilli belediyesinin orayı gezdim çok güzeldi.altındaki sinemeya gittik.sonra kemeratına benzer bir çarşısı var orayı gezdik.sonra akşam 10daymış yenipazara son araba.ona yetiştik.kayınvalidemde biz geç kalınca yenipazarı ayağa kaldırmış onlar kayboldu oralarda diye.bende ne alaka çocukmuyuz biz dedim kızmıştım ona.böyle bir anım var işte.:mymeka:
nazilliye düğün için gelmiştik.

aslıcım vallaha deymesinler keyfine kızınla.ne güzel balık tutmuşsunuz.oda senin gibi çok aktif bir bayan olucak.şimdide kek keyfi afiyet olsun.bende yarın yapayım bari.

olur walla eylem süper olur hem de!!ben kızımı özledim zaten oy sağlıklan bir doğsalar!:CüvCüv:

eylelcim ben bebek arabası yada araç koltuğu hepsinden vazgeçtim almıcam.belki 1 sene sonra araç koltuğu alırım kreşe götürüp getirmek için.diğerlerini kullanamam zaten diye düşünüyorum.

enelcim ben de almadım araç koltuğu ana kucağı aldım yarın gelecek kraft 119 tl yanına bir puset oyuncağı bir çamaşır tobası bir emzik tutacağı bir de 3 paket uni baby ıslak pamuk hepsi 150 ytl ye neten aldım

eylelcim ben bebek arabası yada araç koltuğu hepsinden vazgeçtim almıcam.belki 1 sene sonra araç koltuğu alırım kreşe götürüp getirmek için.diğerlerini kullanamam zaten diye düşünüyorum.

bizim oto koltuğunu almamız lazım babadan özgür hareket edebilmemiz için, öbür türlü yalnız gezemeyiz kızımla arabayla. bende diyorum almışken travel sistemlerden alayım ikisi birden aradan çıksın. şimdi bir de hep netten bakıyorum ya ellemeden görmeden o yüzden şu sıralar takıntım o oldu, bebek şekerleri bitti şükür sırada araba var :roflol:

Aslıcım güle güle kullansın Ada, ana kucağında uyuysun yatsın tatlı tatlı

Son düzenleme:
arkadaşlar herkesin iyi olmasına sevindim.artık doğumların nasıl yapılacağı belirlenmeye başladı herhalde.benim zaten baştan belliydi sezeryan olacağı.herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah.6 hafta içinde sanırım mart anneleri doğurmaya başlar:)))

herkese selam kızlar yorgunluktan belim sırtım agrıdı valla bebişimin esyalarını yıkadım ütüledim teker teker anca bitti işlerım:CüvCüv: bi size bakayım dedim dinlenmek yok yıne oğlumu da yıkayım uyusun yarın okulu var hepinizi kocaman öptüm ıyı bakın kendınize bebeklerinizea.s.

aslıcım uygun geldi bana canım.güle güle kullanın.bizim araba satıldı artık,biraz borç vardı ondan.o yüzden şu anda ihtiyac yok araç koltuğuna falan.gideceğim yerlere de taksi ile gidicem.o yüzden yeni arabayı eşim askere giderken alıcaz.seneye les sınavını kazanamazsa kasımda asker olucak.artık o zaman alırız nasip.

enelim gitmedi mi eşin askere daha, inşallah kazanır sınavıda azcık daha zaman kazanırsınız ya da kısa dönem bari çıkar. ana kız asker yolu bekleyeceksiniz. eşinin mesleği ne?

Son düzenleme:

araba varsa kesin şart oto koltuğu canım.almakla iyi etmişsiniz aslıyla sen.bol bol gezersiniz analı kızlı kaydirigubbakcemile

selamlar herkese, nasılsınız?
biz iyiyiz bugün yorulduk biraz fazlaca kurs yordu. geldim uzandım dinlendim. kocişim soruyo bugün girmeycek misin diye DD alıştı adamcağız.
kızlar aldıklarınızı güle güle kullansın bebişleriniz bende şu havuzluhana bi el atayım bari. muck öpüyorum sizleri. yarın görüşürüz kendinize iyi bakın.

Kızlar doğum çizgili göbişim ek'tedir. Benim damarların belirgin bi şekilde çıkmasının dışında şikayetim yok..

Bu arada kızarıklık var ise onlar çatlak habercisi olabilir
ayyy bayıldım göbişineeeeee maşallah canım ya ne güzelllll.
o zaman aramıza hoşgeldin bebişin evinize uğur getirsin.
canım benimde 24 ocakta izne ayrılmam gerekiyor ama ben ayrılmıycam. neden 2 haftam boşa gitsin ki. doktor bana 37 ye kadar çalışmak zorunda değilsin istediğimiz zaman yazarız izni dedi. 10 ocakta gitcem gene sorarım canım.

canım evet sıcakta ayaklar şişiyor maalesef benim ayağımda dolaşım bozukluğundan kaynaklanan lenf ödem var. dolayısıyla sıcakta daha şiş oluyor.

enelim gitmedi mi eşin askere, inşallah kısa dönem bari çıkar. ana kız asker yolu bekleyeceksiniz. inşallah kazanır da azcık daha zaman kazanırsınız.

okul var diye gidemedi canım.ben öğrenci aldım kendim eğitmek için dermişim kaydirigubbakcemile3
uzun dönem çıkarsa dilekçe ile bebeğim ve eşim var diye yazarsa kısa döneme çeviriyorlarmış.bakalım artık.ben bir önce yapma taraftarıyım aslında.hayırlısı canım.

bi yandan dediğin de doğru, bir an önce gidip gelse aradan çıkmış olur aklınızda kalmaz. aman hayırlısı olsun da nasılsa bi şekilde gidecek. ben hep nişanlısı ya da kocası askere giden arkadaşlarla uğraşırdım benim gibi olacaksınız diye. benim eşim biz tanışmadan askere gidip gelmişti. ama sonra ne oldu, ben milli eğitimde çalışırken istifa edip özele geçmiştim. sonra tekrar milli eğitime geçerken ilk etapta eş durumunu dikkate almıyorlar eşim nazillli de benim tayin çıktı Bursa'ya. 4,5 ay kısa dönem askerlik ben yaptım geldim. söylediğim lafaların hepsinide yalamış oldum böylece. yaşarken zaman geçmiyor gibi de geçip gidiyor endişelenme, ben geleli 3 sene olacak nerdeyse sanki dün gibi.

Son düzenleme:

hımm ilginç olmuş senin anında.demekki birilerinin ahını almışsın canım.:1rolleyes:
eşim bir an önce askerlik yapıp gelirse kpss ile ataması çıkarsa eşten dolayı yakın yerlere vericekler.olmadı kolejlerde birine bakıcak artık.askerlik bunlar için ayak bağı oluyor ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…