arkadaşlar[ dün 2 ay önce doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum bebek arabası falan hakkında, hani bazı arabaların çift tekerleği oluyorya özellikle ön tekerlerde onların sürmesi rahat değil tek tekerli olanlardan bak dedi.onun aldığı chicco trio for me. tama mçok güzel araba ama işin gerçeği ben bi bebek arabasına 1200 lira veremem. alan arkadaşlar siz hiç dikkat ettiniz mi bu teker olayına?/B]
kızlar o bahsettiğiniz süt kokusunu dün ben de hissettim. hatta memişlerime krem sürecektim açıktalardı, baktım akan falan yok ki hiç olmadı daha, eşime koklattım bak bakalıım diye oda var dedi koku. hani dedim acaba ben abarttım da gaipten koku mu duyuyorum diye.
enel yenipazar nazilli'ye çooook yakın, yazın inşallah gelirseniz benim de misafirim olursunuz, çok sevinirim.
ohhh aslı senin şu balık keyfine bayılıyorum, sen de çok uzak sayılmazsın bize, sen bize gelirsin geç doğuracağın için ben sana yazın gelirim kızları arabalarına koyar biz balık tutarız. ne dersin?
eylelcim ben bebek arabası yada araç koltuğu hepsinden vazgeçtim almıcam.belki 1 sene sonra araç koltuğu alırım kreşe götürüp getirmek için.diğerlerini kullanamam zaten diye düşünüyorum.
enelcim ben de almadım araç koltuğu ana kucağı aldım yarın gelecek kraft 119 tl yanına bir puset oyuncağı bir çamaşır tobası bir emzik tutacağı bir de 3 paket uni baby ıslak pamuk hepsi 150 ytl ye neten aldım
bizim oto koltuğunu almamız lazım babadan özgür hareket edebilmemiz için, öbür türlü yalnız gezemeyiz kızımla arabayla. bende diyorum almışken travel sistemlerden alayım ikisi birden aradan çıksın. şimdi bir de hep netten bakıyorum ya ellemeden görmeden o yüzden şu sıralar takıntım o oldu, bebek şekerleri bitti şükür sırada araba var :roflol:
Aslıcım güle güle kullansın Ada, ana kucağında uyuysun yatsın tatlı tatlı
ayyy bayıldım göbişineeeeee maşallah canım ya ne güzelllll.Kızlar doğum çizgili göbişim ek'tedir. Benim damarların belirgin bi şekilde çıkmasının dışında şikayetim yok..
Bu arada kızarıklık var ise onlar çatlak habercisi olabilir
o zaman aramıza hoşgeldin bebişin evinize uğur getirsin.BENIDE YAZMISIN ama ben nisan annesi gibiyim neden dersen mdt 7 nisan ama ben mumkun degil 38 haftayi tamamlayamam o yuzden size gecis mi yapsam diye dusunuyorum hem nisanlar pek konusmuyor aramizda 1 2 hafta var ama siz 2 kati yazmisiniz hosuma gitti ne dersiniz
canım benimde 24 ocakta izne ayrılmam gerekiyor ama ben ayrılmıycam. neden 2 haftam boşa gitsin ki. doktor bana 37 ye kadar çalışmak zorunda değilsin istediğimiz zaman yazarız izni dedi. 10 ocakta gitcem gene sorarım canım.ben sana bişey sorcam rebeca ben 15tatil başladığında 30haftalık gebe olcam 8 hafta iznimi kullanacağım...ama sezeryan olacağım için 1-2 hafta önce alınır diyolar o zaman doktor 15 tatil başladığında 32haf gebe yazsa olur m?bir de doğum 2 hafta gece kalsa sorun olurmu?bu soruyu o iki haftayı haziranda kullanırım diye soruyorum.teşekkürler...a.s.
canım evet sıcakta ayaklar şişiyor maalesef benim ayağımda dolaşım bozukluğundan kaynaklanan lenf ödem var. dolayısıyla sıcakta daha şiş oluyor.selam kızlar nasılsınız....ben dün arkadaşa gittim kahvaltıya.daha doğrusu ailece gittik...öğleden sonraya kadar oturduk muhabbet ettik..evi acaipp sıcaktı kafayı yicektim artık alışkın değilim öyle sıcağa.bizim evin soğuğuna alışmışım..neyse alışverişe falan gittik indirimler vardı bişeyler aldık yine..akşam eve geldim oda ne???? ayaklarım balon gibi olmuş..çorapların lastiği löp diye oturmuş...çizmenin bileğindeki kıvrımlar olurya nasıl oturmuş iz yapmış..sıcaktanmı oldum acaba öyle ilk defa ödem oluyor bacaklarımda..geçmedi bütün gece valla
....bugünde kahvaltıyı fazla kaçırdım acıktım 11.30 a kadar napıyım..şimdi yürüyüş yapçam birazcık...
enelim gitmedi mi eşin askere, inşallah kısa dönem bari çıkar. ana kız asker yolu bekleyeceksiniz. inşallah kazanır da azcık daha zaman kazanırsınız.
bi yandan dediğin de doğru, bir an önce gidip gelse aradan çıkmış olur aklınızda kalmaz. aman hayırlısı olsun da nasılsa bi şekilde gidecek. ben hep nişanlısı ya da kocası askere giden arkadaşlarla uğraşırdım benim gibi olacaksınız diye. benim eşim biz tanışmadan askere gidip gelmişti. ama sonra ne oldu, ben milli eğitimde çalışırken istifa edip özele geçmiştim. sonra tekrar milli eğitime geçerken ilk etapta eş durumunu dikkate almıyorlar eşim nazillli de benim tayin çıktı Bursa'ya. 4,5 ay kısa dönem askerlik ben yaptım geldim. söylediğim lafaların hepsinide yalamış oldum böylece. yaşarken zaman geçmiyor gibi de geçip gidiyor endişelenme, ben geleli 3 sene olacak nerdeyse sanki dün gibi.
kız 11 kullanıcı var kimse konuşmuyor benşahnaz ve ayşe yi merak ediyom umudum01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?