2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten sınırda kalan iyilere verdim de hani şu yaramaz ve ödevini yapmayan ama derste parmak kaldıran sonra yan gelip yatan çocuklar var ya onlara netcem bilemedim diyom ki birde 2. dönem yokum yerime gelen öğretmen ya çocukları tanıyamazsa çocuklara yazık olmasın.

kolay gelsin..
al eline bi zar.. ne cikarsa artik sırnaşık şey

bu isin sakasi tabi.. sen bi güzel ölc tart.. cikar ortaya biseyler
:1rolleyes:

ver jnm ver kaydirigubbakcemile sevinsin çocular hem belki sen not verdin diye onlar daha da gayret gösterir... senide dersi de çok severrrr :asigim: :asigim:

kızlar ben çıkar hepiniz kendinize iyi davranın meleklerinizi uzmeyin döverim.....
iyi akşamlar...

ben geldiiimmm, gittik bugün endokrinoloğa. tiroid kontrolü için bi problem yok ilacın dozunu arttırdı azcık, şeker sonuçlarıma da iyi dedi.
geçmişi okuyayım dedim ama bi kaç sayfa kaldı okuyamadığım.
dr.dan hep iyi haberlerle gelmişiz a.s.
ben de yarın gideceğim artık haftada bir gideceğiz kontrole. kızlar ya şaka maka zaman geliyor.

e hosgeldin sefalar getirdin o zaman..
yarinda böyle güzel haberlerle gel emi
:Saruboceq:

adaycoooooooooooo nerdesin kzzzzz haberlerini bekliyoss çatlayacammmmmm buarada vitaminsiz evdeydi ben kendime apretatif bi yicek almıştım oturdum yidim o da şidi kendine hazırlıyo bişeler euheuheuheuhe bi daha yemek yok ona beni yemeklerimle doymuyomuş okkkküüüzzz annesinde yiyince doyuyomuş bidaha bu evde yeme dedim git akşamları annende ye gel dedim!!!

çok sevindim güzel haberlerineee. oleeeeeeeeyyyyy. evet az kaldı ayy öyle deyince heyecan basıyor beni yaff

Aslııı şu uyku setini aldığın siteyi bi mail atıversene yine yaa unuttum
bugun sıparıs verecektım

Maşallah Zehramıza.... Allah nazarlardan saklasın.

lazanyam ates almayami geldin..
bi geldinbide gittin kuzum..
hadi afiyet olsun sana..

adacimda girmis olmasi lazim doktora..hatta bu saatde cikmis bilem olmasi lazim dimi..
gelirmiki ben cikmadan acep?

Geldim geldim de bağlantı yavaş, geçmiş de uzun olunca ancak yazıyom size...

geldim geldimmm!!!
Kızlar bugün hastaneye gittim... bebiş iyi... 2400 gr ve 46 cm. Suyu da gayet iyi... Başaşağı duruyo kızım.
Doktora kasılmalarımdan ve karnımdaki sertleşmelerden bahsedince bana ilaç verdi. Bunları kullan dedi. Gyneferon ve osteocare.... Osteocare'i 2 gün kullan kasılmalar geçmezse gel nts ye bağlayalım bakalım erken doğum mu yaklaşıyo dedi..... nts kağıdı mı bile yazıp elime tutuşturdu, acil bişi olursa diye... kafamçokkarıştı Anlamadım hiçbişi.... Gyneferon demir hapı, onu anladık da, diğer ilacı duyanınız kullananınız var mı? Almadım o ilacı. Ssk karşılamıyodu ben de işkillendim. İlacın içeriği kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve çinko. elevit var bende, kalsiyum ve magnezyum da var, onları içsem olmaz mı, içerik aynı dedim, yok bunu içcen 2 gün dedi. Bi fikir verin lütfenn!!!!

eylemcim ne güzel haberler alıyoz di mi maaşallah mart annelerineee

bi de sağlıklı doğumcuklar başlasa:1shok:

Eylemcim gözün aydın canım...
meleeeeekk, Eyleeeemmmm ilaç kullanangilleeeerrr! Hadi biraz da benim gözümü aydınlatın. Biliyonuz mu bu ilacı, ne demek istedi doktor?

h.g. kuzucukk maşallah büyümüş baya. osteo:kemik demek care: korumak sanırım kemik korumakla ilgili bişi kalsiyum içerikli olduğu kesin ve senin kasılmaların çoksa eğer bu hapı önermiştir. elevitin yeterli olmadığını düşünmüştür. diğer doktoruna bir sor istersen.

eylemcim ne güzel haberler alıyoz di mi maaşallah mart annelerineee

bi de sağlıklı doğumcuklar başlasa:1shok:
aslı gerçekten de öyle çok şükür gelen iyi haberle geliyor 41,5 kere maşallah bize, inşallah doğum hikayelerimiz de böyle güzel olur

Eylemcim gözün aydın canım...
meleeeeekk, Eyleeeemmmm ilaç kullanangilleeeerrr! Hadi biraz da benim gözümü aydınlatın. Biliyonuz mu bu ilacı, ne demek istedi doktor?

denizim hiç duymadım o ilacı canım, bugünkü senin asıl dr. un değildi zaten ne zaman gideceksin asıl dr. una? netten araştırsak bişey çıkar mı acep? ama içeriği kötü değil benim kasılmalarım olduğunda magnezyum serumu bağlanmıştı, halada günde 1 magnezyum, kalsiyum ve demir kullanıyorum yani o kasılmalar için olduğu kesin. peki senin kasılmalar ne sıklıkla oluyor?

adacım pek yardımcı olamadım ama yazmış bulundum bir kere zaten sen bunları yazmıştın ben ne diye yazdım bilmiyom işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…