bu arada sözlü notu veriyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum. ya kızlar ya offff sınırda kalanlar kafamı bulandırıyor. çok versem diğer çocuklara haksızlık gibi düşünüyorum. vermesem içim rahat değil. valla rakamlar dört dönüyor gözümün önünde
canım zaten sınırda kalan iyilere verdim de hani şu yaramaz ve ödevini yapmayan ama derste parmak kaldıran sonra yan gelip yatan çocuklar var ya onlara netcem bilemedim diyom ki birde 2. dönem yokum yerime gelen öğretmen ya çocukları tanıyamazsa çocuklara yazık olmasın.
ben geldiiimmm, gittik bugün endokrinoloğa. tiroid kontrolü için bi problem yok ilacın dozunu arttırdı azcık, şeker sonuçlarıma da iyi dedi.
geçmişi okuyayım dedim ama bi kaç sayfa kaldı okuyamadığım.
dr.dan hep iyi haberlerle gelmişiz a.s.
ben de yarın gideceğim artık haftada bir gideceğiz kontrole. kızlar ya şaka maka zaman geliyor.
çok sevindim güzel haberlerineee. oleeeeeeeeyyyyy. evet az kaldı ayy öyle deyince heyecan basıyor beni yaffben geldiiimmm, gittik bugün endokrinoloğa. tiroid kontrolü için bi problem yok ilacın dozunu arttırdı azcık, şeker sonuçlarıma da iyi dedi.
geçmişi okuyayım dedim ama bi kaç sayfa kaldı okuyamadığım.
dr.dan hep iyi haberlerle gelmişiz a.s.
ben de yarın gideceğim artık haftada bir gideceğiz kontrole. kızlar ya şaka maka zaman geliyor.
evet kizlar..ben uctum..
yarin yine görüsmek ümidiyle..
iyi kalin mutlu kalin
çok sevindim güzel haberlerineee. oleeeeeeeeyyyyy. evet az kaldı ayy öyle deyince heyecan basıyor beni yaff
Maşallah Zehramıza.... Allah nazarlardan saklasın.ben geldim kizlar..
tebessüm sagolsun sms yazmis bana.. kusura bakmayin, isim cikdi hemen gelemedim..benneyaptımki
evet.. kizim iyi.. suyumuz iyi.. kafasi asagida..
hersey cok güzel dedi doktor..kilosunu tam söylemedi.. 2 kiloyu gecmis dedi sadece..46 cm boyu varmis.. 1 hafta önde gidiyor kuzum..:asigim:
sonra bana vajinal bakti..dememistim size.. kasinti vardi..haftasonu krem kullanmistim.. bisey yok dedi.. mikroskopla bakinca mantar dedi.. fitil verdi 6 tane.. bugünden itibaren baslicam kullanmaya..:bbo:
kalp atislarini dinledik cimcimenin.. gümbür gümbür.. :lepi:
haftaya bida dinlicez kalbini..2 hafta sonrada ultrason yine..
böyle iste..
hersey yolunda cok sükür..:ecrin_bebek:
ben bi gecmisi okuyayim..:CüvCüv:
lazanyam ates almayami geldin..
bi geldinbide gittin kuzum..
hadi afiyet olsun sana..
adacimda girmis olmasi lazim doktora..hatta bu saatde cikmis bilem olmasi lazim dimi..
gelirmiki ben cikmadan acep?
adaycoooooooooooo nerdesin kzzzzz haberlerini bekliyoss çatlayacammmmmm buarada vitaminsiz evdeydi ben kendime apretatif bi yicek almıştım oturdum yidim o da şidi kendine hazırlıyo bişeler euheuheuheuhe bi daha yemek yok ona beni yemeklerimle doymuyomuş okkkküüüzzz annesinde yiyince doyuyomuş bidaha bu evde yeme dedim git akşamları annende ye gel dedim!!!
geldim geldimmm!!!
Kızlar bugün hastaneye gittim... bebiş iyi... 2400 gr ve 46 cm. Suyu da gayet iyi... Başaşağı duruyo kızım.
Doktora kasılmalarımdan ve karnımdaki sertleşmelerden bahsedince bana ilaç verdi. Bunları kullan dedi. Gyneferon ve osteocare.... Osteocare'i 2 gün kullan kasılmalar geçmezse gel nts ye bağlayalım bakalım erken doğum mu yaklaşıyo dedi..... nts kağıdı mı bile yazıp elime tutuşturdu, acil bişi olursa diye... kafamçokkarıştı Anlamadım hiçbişi.... Gyneferon demir hapı, onu anladık da, diğer ilacı duyanınız kullananınız var mı? Almadım o ilacı. Ssk karşılamıyodu ben de işkillendim. İlacın içeriği kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve çinko. elevit var bende, kalsiyum ve magnezyum da var, onları içsem olmaz mı, içerik aynı dedim, yok bunu içcen 2 gün dedi. Bi fikir verin lütfenn!!!!
aslı gerçekten de öyle çok şükür gelen iyi haberle geliyor 41,5 kere maşallah bize, inşallah doğum hikayelerimiz de böyle güzel olureylemcim ne güzel haberler alıyoz di mi maaşallah mart annelerineee
bi de sağlıklı doğumcuklar başlasa:1shok:
Eylemcim gözün aydın canım...
meleeeeekk, Eyleeeemmmm ilaç kullanangilleeeerrr! Hadi biraz da benim gözümü aydınlatın. Biliyonuz mu bu ilacı, ne demek istedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?