2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canlarım misafirim vardı bugün..Pastalarımı dünden yapmıştım sabah 10da kalktım evi süpürdüm sildim ikramları hazırladım rahat oldu misafirler gelmeden yapınca neler yaptığımıda yazacaktım ama malum hamişiz canımız çekiyo....ama misafirlerim beğendiler yaptıklarımı hamiş hamiş niye bu kadar hazırlandın bidaha haber vermicez gelirken dediler güzel bi gündü benim için yanlız bi arakadaş derdini anlattı ona moralim bozuldu azıcık Allah yardımcısı olsun..Şimdi yemeğim pişiyo ocakta bende bi buraya bakınem dedim..
Yarın Allah nasip ederse saat 2 yi 20 geçe randevum var doktorla ama kendi doktorum değil benim doktor izinliymiş yılbaşından öncede aramıştım o zamanda yoktu hala yok işkilleniyorum valla acaba hastaneden ayrıldı mı...bende diğer doktora gideceğim böylelikle kızımı muayene eden 5.doktor olacakKızlar ya yarın vajinadan bakarmıki doktor?

Hadi gözünaydın. Çok şükür yedinde rahatladık yaw. hihoyyyt

aa hadi kızlarrr.dünyada milyarlarca kadın normal doğurmuş.hangimizin annesi sezeryan olmuş yaww
Valla benim annem sezeryanla doğurmuş ikiz olunca. Birimiz tersmişiz.sengözlerimebaksanab
Sene 1979 ve doktorun ilk sezeryanıymış. Deriyi hesaplayamamış ve neşteri atınca kardeşimin sırtına gelmiş. Haala daha yeri bellidir. :teselli:

Özledik yavrum. Kaybolanlar dökülün bakiim. Doğuma az kaldı meraklandırman bizi.
Kıyamam çok koşturmuşsun,dinlen artık.

Oooh maaşallah kızın topaç olmuş.. Aferin iyi beslemişin. cokacimcoook

Bugün doktor dönüşleri güzel oldu. İnşallah yarın sende böyle güzel haberlerle dönersin canım.

Son düzenleme:
Kızlar yaa sizew soruyorum doktor vajinadan bakarmı yarın...
ADACYO+, alyasulin, bavse, elif_bs, fencidmlrms, huzur84, Lazanya, melek81, memure06, mino

adacım pek yardımcı olamadım ama yazmış bulundum bir kere zaten sen bunları yazmıştın ben ne diye yazdım bilmiyom işte.
Niye öyle diyosun Damlacım... Teşekkür ederim.. Fikir yürüterek tüme varmaya çalışıyoruz hepimiz ... Sen de fikir yürttün...

Eylemcim sağol canım. kasılmaların sıklığını bilmiyorum... Ölçecem bundan sonra. Bu arada msn da yazdıklarının hepsi geldi ama bağlantım nedeniyle benim yazdıklarım sana ulaşmıyor...

Oooh maaşallah kızın topaç olmuş.. Aferin iyi beslemişin. cokacimcoook
Biraz fazla beslemişim, doktor eleviti bitince kes, daha fazla büyümesin yoksa bu hızla giderse norma yapman zorlaşır, bunu da hiç istemem dedi...

Benim doktor hala bakmadi 33 haftaliğim heralde bi dahakine bakar pek normal dogum taraftari gibi diil ama yorumda yapmiyor ben normal isteyince,başka doktorlarada gittim biri dediki erkekti dayanabilecekmisin sancilara dedi bende ne varki herkes eskiden normal doguruyodu dedim resmen kolaylarina geliyor kizlar bu doktorlar in ,Bence normal dogum en iyisi ve ben bunu yaşamak istiyorum hatta ben sezeryandan korkuyorum ameliyat sonuçta ve ben hiç ameliyat geçirmedim napiyim aci çekerim ama normal olur herşey diye düşünüyorum yalniz bebiş büyüdükçe nasil çikacak bu içimden dediğim oluyor zaman zaman....

ADACYO+, alyasulin, bavse, elif_bs, fencidmlrms, huzur84, Lazanya, melek81, memure06, mino

valla cnm hamileliğimden beri doktorum hiç alttan konturol etmedi ama ben hep hazırlıklı gittim sende öyle git ne olur ne olmaz ama inşallh bakmaz

Canım, önemli bir aksilik olmadıkça 37. haftadan önce alttan bakılmaması gerekiyor... Ama kasılma, mantar falan gibi ekstra şeyler olursa bakyorlar. Bence bakmaz.....

Bu arada nita85 buralarda mı? Canım çok teşekkür ederim sana... a.s.Afiyet Hastanesi'nde Fazilet Hanım'ı önermiştin bana, gerçekten çok memnun kaldım. Onunla doğurmamda hiçbir sakınca yok kanımca.... Veee doktorum görüntü itibariyle cerezimin aynısııı....:lepi: Bu kadar olur!!! Bi gittim sanki çerez önlük giymiş karşımda duruyo... kafamçokkarıştıdelikafadulden

selam kızlar.
yasemin,hacer ve denizcim maşallah kızlarınıza çok güzel haberlerle gelmişsiniz.çok sevindim doğuma yaklaşırken herşey yolunda gidiyor.
yarın benim içinde büyük gün kızımı görücem yaşasın.herşey kontrol edilecek.hiç bu kadar ayrı kalmamıştım kızımdan.biliyorsunuz ben en başından beri kızımı en geç 3 haftada bir görüyordum.
hepiniz çok iyisiniz.maşallah.

ben burdayım!!! 2 dk. içinde albümüme yeni göbiş resmimi yüklüyommm!!! Lütfen bakınnn!!!

kızlarrrr ben de kızçemin cicilerinden ekledim albüme ama karanlık çıkmış renkler bulanık idare ediverin gari, bakcanız di mi? çabuk bakın renkler çok kötü anlaşılmıyor silecemmmmmm

Son düzenleme:
Yaaa, ben çok koca göbekli olmuşum di mi yaaa???? Bugün hastanede koca göbekli kadınlar bana sıra verdiler, sizin doğum yakın herhalde buyrun diye.... (((((
Bunalımdayım!!! Ve kilom sadece 1 kilo artmış... Ve bunun da 600 gr. ını bebiş almış.. Nasıl iş bu yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…