Hadi gözünaydın. Çok şükür yedinde rahatladık yaw. hihoyyytzil caldi yavas yavas gittim actim. kadın yavas oldugum icin bi daha basti ben bagirdim geliyorum diye sertce filan.
aynı katta oturdugumuz ama yuzumuze bakamayan bi komsumuz vardi
asure getirmis ya inanabiliyormusunuz
allaammm alllaaammmm kadin etmedigim dua kalmadi
bir de sıcak sıcak offff temizlikci gitsin hupleticem simdi hihoyyyt
cok sukur allahımmm binlerce kere sukurler olsunnn
Valla benim annem sezeryanla doğurmuş ikiz olunca. Birimiz tersmişiz.sengözlerimebaksanabaa hadi kızlarrr.dünyada milyarlarca kadın normal doğurmuş.hangimizin annesi sezeryan olmuş yaww
Özledik yavrum. Kaybolanlar dökülün bakiim. Doğuma az kaldı meraklandırman bizi.Ben geldim özlendinmi ??
Ben sizi coooooooooooook özleidm kusura bakmayin kizlar moraller alt üst bende : Araba, hastane, doktor, alis veris, misafir, dikis nakis, yikamak, evi tekrar toplama, tasinmak fln vs derken hic birseye zaman bulamadim beni gören kaciyor halime bakipta ...
Oooh maaşallah kızın topaç olmuş.. Aferin iyi beslemişin. cokacimcoookKızlar bugün hastaneye gittim... bebiş iyi... 2400 gr ve 46 cm. Suyu da gayet iyi... Başaşağı duruyo kızım.
Doktora kasılmalarımdan ve karnımdaki sertleşmelerden bahsedince bana ilaç verdi. Bunları kullan dedi. Gyneferon ve osteocare.... Osteocare'i 2 gün kullan kasılmalar geçmezse gel nts ye bağlayalım bakalım erken doğum mu yaklaşıyo dedi..... nts kağıdı mı bile yazıp elime tutuşturdu, acil bişi olursa diye... kafamçokkarıştı Anlamadım hiçbişi.... Gyneferon demir hapı, onu anladık da, diğer ilacı duyanınız kullananınız var mı? Almadım o ilacı. Ssk karşılamıyodu ben de işkillendim. İlacın içeriği kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve çinko. elevit var bende, kalsiyum ve magnezyum da var, onları içsem olmaz mı, içerik aynı dedim, yok bunu içcen 2 gün dedi. Bi fikir verin lütfenn!!!!
Bugün doktor dönüşleri güzel oldu. İnşallah yarın sende böyle güzel haberlerle dönersin canım.Selam canlarım misafirim vardı bugün..Pastalarımı dünden yapmıştım sabah 10da kalktım evi süpürdüm sildim ikramları hazırladım rahat oldu misafirler gelmeden yapınca neler yaptığımıda yazacaktım ama malum hamişiz canımız çekiyo....ama misafirlerim beğendiler yaptıklarımı hamiş hamiş niye bu kadar hazırlandın bidaha haber vermicez gelirken dediler güzel bi gündü benim için yanlız bi arakadaş derdini anlattı ona moralim bozuldu azıcık Allah yardımcısı olsun..Şimdi yemeğim pişiyo ocakta bende bi buraya bakınem dedim..
Yarın Allah nasip ederse saat 2 yi 20 geçe randevum var doktorla ama kendi doktorum değil benim doktor izinliymiş yılbaşından öncede aramıştım o zamanda yoktu hala yok işkilleniyorum valla acaba hastaneden ayrıldı mı...bende diğer doktora gideceğim böylelikle kızımı muayene eden 5.doktor olacakKızlar ya yarın vajinadan bakarmıki doktor?
Kızlar yaa sizew soruyorum doktor vajinadan bakarmı yarın...
ADACYO+, alyasulin, bavse, elif_bs, fencidmlrms, huzur84, Lazanya, melek81, memure06, mino
h.g. kuzucukk maşallah büyümüş baya.osteo:kemik demek care: korumak sanırım kemik korumakla ilgili bişi kalsiyum içerikli olduğu kesin ve senin kasılmaların çoksa eğer bu hapı önermiştir. elevitin yeterli olmadığını düşünmüştür. diğer doktoruna bir sor istersen.
Niye öyle diyosun Damlacım... Teşekkür ederim.. Fikir yürüterek tüme varmaya çalışıyoruz hepimiz ... Sen de fikir yürttün...adacım pek yardımcı olamadım ama yazmış bulundum bir kere zaten sen bunları yazmıştın ben ne diye yazdım bilmiyom işte.
aslı gerçekten de öyle çok şükür gelen iyi haberle geliyor 41,5 kere maşallah bize, inşallah doğum hikayelerimiz de böyle güzel olur
denizim hiç duymadım o ilacı canım, bugünkü senin asıl dr. un değildi zaten ne zaman gideceksin asıl dr. una? netten araştırsak bişey çıkar mı acep? ama içeriği kötü değil benim kasılmalarım olduğunda magnezyum serumu bağlanmıştı, halada günde 1 magnezyum, kalsiyum ve demir kullanıyorum yani o kasılmalar için olduğu kesin. peki senin kasılmalar ne sıklıkla oluyor?
Biraz fazla beslemişim, doktor eleviti bitince kes, daha fazla büyümesin yoksa bu hızla giderse norma yapman zorlaşır, bunu da hiç istemem dedi...Oooh maaşallah kızın topaç olmuş.. Aferin iyi beslemişin. cokacimcoook
Eylemcim sağol canım. kasılmaların sıklığını bilmiyorum... Ölçecem bundan sonra. Bu arada msn da yazdıklarının hepsi geldi ama bağlantım nedeniyle benim yazdıklarım sana ulaşmıyor...
ADACYO+, alyasulin, bavse, elif_bs, fencidmlrms, huzur84, Lazanya, melek81, memure06, mino
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?