2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben resmi bulamadım... Ekledin değilmi

denizim hiç üzlme cnm ne güzel işte bende hep yolla yürürken düşünyorum acaba göbeğim belli oluyormu diyee kaydirigubbakcemile3 bide çok hoşuma gidiyor ya böyle minibüsde falan yer veriyorlar hihoyyyt acaip hissediyorum kendimi ama benim göbek çok büyük degil ama idare eder delikafadulden

kızlar bişey sorcam yaa ben şimdi oda gosterdım odayı aldım cumartesı gelıyor ınsllh yarın odayı boyatcam sizce ne renge boyattım bılıyosunuz bebek kız mobılya takımı rengi bej ve üstünde pembe çiçekler var kararsızım bana yardım edin ben bide 3 nevresim takımı bi tanede uyku seti aldım sizce nasıl yetermi ?

kızlarrrr ben de kızçemin cicilerinden ekledim albüme ama karanlık çıkmış renkler bulanık idare ediverin gari, bakcanız di mi? çabuk bakın renkler çok kötü anlaşılmıyor silecemmmmmm

park yatağı yenimi aldın.. Ben onun 3 renklisini istiyorum. Kaça ldın acaba

merhaba ben geldim :)

kimse kalmamis mi alyasulin ?
nasilsin canim?

canım hoşgeldin tşk ederim iyiyim sen nasılsın :))
bizde kızımın cibinlik seçiyoruz bide duvarlar için hangi rengi kullanıyım diye onu dusunuyorum :)) çok kararsızım bu konularda :)) senın bebıs nasıl :))

bence kese kağıdı rengi boyat. Böylelikle hem sakince uyuyabileceği, hem de mobilyayı ön plana çıkaran bir renk seçmiş olursun. beyaz kadar da çabuk kirlenmez.. kese kağıdı dediğim koyu değil, açık bej gibi bir renk...

muhtarim seni görmemisim, özürlerimi buyrun efendimsırnaşık şey

ne dion kisyasakkelime geldigimde asagida seni göstermiyordu, yoksa sen atlanacak insan misin sırnaşık şey

muhtarim seni görmemisim, özürlerimi buyrun efendimsırnaşık şey

ne dion kisyasakkelime geldigimde asagida seni göstermiyordu, yoksa sen atlanacak insan misin sırnaşık şey

O zaman kendini affettirmek için hemen göbiş resimleri albümüme bakıp yorum yapıyosunn!!!! klava:Hadiiii! hala duruyo musun.... :roflol:

oy eylemcim pek güsel cicilerimiz picamaları da yeni gördüm onnar da züpermiş ayol benimkileer fasla sexy galiba giymesem mi çıbıl çıksam hahahahahahahaha
denizim göbüşe diyecek laf bulamıyorum zira benim de farklı kalır yanım yok ehueheuheuheuheue

ayy aslicim merak ettim bak cicilerini simdi:)) demek ki benim gibi biri daha var :))
ben de leopar desenli saten sabahligimi alsam diyordum, acaba cok mu frapan kacar kisırnaşık şey

aslıcım teşekkürler hihoyyyt
anacım sen ne giysen seksapelin bozulmaz cıbılda çıksan giyinsen de sexy kadınsın vesselam Şeniz

denizim oda bu ama mobilyalarda bej rengi cnm ya tuaf olmazmı kese kagıdı rengı yaparsam fisfisfis CADIARZU

eylemcm ben dün bakmistim cicilerini.. en cok su pomponlu sabahlik hosuma gitti...cok sekermis...güle güle giy insallah

Kızlar yorumlar için teşekkürler. Eylemcim sakın silme resimleri, bağlantım yavaş. Ancak bakıyorum.

alyasulin bence söyle tatli bir yesil yap..hem odayi acar, hem de dinlendiri bir özelligi var..bence kesekagidi gibi bir renk kapatir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…