2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

denizzzzzzzzz nereye kaçtın korktun mu kız yoksa hayalet görmüş gibi sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5

denizim oda bu ama mobilyalarda bej rengi cnm ya tuaf olmazmı kese kagıdı rengı yaparsam fisfisfis CADIARZU

Mobilya bej dediğin için öyle dedim ama bu mobilya rengi kırık beyaz...Evet kese kağıdı rengi boğar bu odayı... Boyatacağın rengin mobilyadan daha açık olması lazım. istersen kırık beyaz ya da uçuk pembe boyat canım. Bu resimdeki pembeden biraz daha açık olabilir....

ayy aslicim merak ettim bak cicilerini simdi:)) demek ki benim gibi biri daha var :))
ben de leopar desenli saten sabahligimi alsam diyordum, acaba cok mu frapan kacar kisırnaşık şey

giy ana cım istediğini yarın kabloyu eve getireyim de çekeyim fotolarıııhihoyyyt kızlar benim için sexy bi smiley yapsalar keşkenaniknanik

giy ana cım istediğini yarın kabloyu eve getireyim de çekeyim fotolarıııhihoyyyt kızlar benim için sexy bi smiley yapsalar keşkenaniknanik

harikasin cicim, merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile2
ya fotograf makinasi deyince benimkini ekrani dagildi servise verdim, adam gibi bir fotografim bile yok...bekliyorum bakalim insallah gelirse ben de koyacam sırnaşık şey 5 subat dediler bakalim ama onlara güven olmaz :bbo:

tşk ederim kızlar yardımlarınız için valla deniz dedigin gibi ucuk pembe yada ucuk bı yesılde olabılır en ıyı yarın boyacıya gdım katalogdan secim.

lazanya cnm su lıla rengıne boyalı ama ıcıme sınmedı ya oyuzden degıstırcem :) saol cnm önerin için ama mor güzel olur gercekten degısık bı reng saol cnm

şekerler ben çıkıyorum malum gece oldu ağrılar arttı, yatayım azcık, yorumlarınıza yarın bakacam öptüm hepinizi göbişten, iyi geceler kaydirigubbakcemile3

Lazanya, ADACYO+, adayadayı+, altunummm, ege-deniz+, fencidmlrms+, hayaletorka, nita85, tebessüm22+

baya kalabalığızzzzzzz

Lazanya, ADACYO+, adayadayı+, altunummm, ege-deniz+, fencidmlrms+, hayaletorka, nita85, tebessüm22+

baya kalabalığızzzzzzz

Canım bak ne kadar şanslısınnn!!! Hepsi canların, hepsi ciğerlerin! Bütün bu kalabalık kadro uğurluyo seni..
İyi geceler... :)))))))))))))))))

.........................................................

Son düzenleme:
kızlar yatıyorum ben iyi geceler size umarım ağrısız sızısız bir gece geçirir deliksiz bir uyku çekersiniz miniklerinizi de öpün benim yerimee kolaysa öpün hadi hadi öpsenize heheheheheheh
eylemcim yarın baksam olur mu ben sadece yeşil pançoya bakmıştım o da çok şirindi pelerin yani. allah güle güle giydirmeyi nasip etsin silme hemencik olur muuu?

herkeze iyi geceler öpüyoruz kızımla sizi teyzelerim mucksssssssss agrısız sızıs rahat bi uyku diliyorum :)

selam gencler simdik eve girdik hizli hizli birazda atlayaraktan gecmisi okudum herkes iyi aman guzel guzel bende iyiyim simdi ders calismaya gidiyorum opuldunuz. alyasulincim toz pembeeeeee:)) bye..

büyük konusma..gitcen sezeryana termin alcan.. kizin cat kapi gelcek normal yolla böyle konustunla kalcan..:mymeka:
hayirlisi neyse o olsun
:1hug:

ay bide kendine yandas ariyor..
klava:

termin ne demek bacim:roflol: millet ne bilsin sırnaşık şey olmadi artikelini de yazsaydin :roflol::roflol: ne kadar da agiz alisyor ya degil mi? siz avrupalilar hep aynisiniz :roflol:

ayrica kar mar yemiom bennn :))

sana aynen katiliorum canim, hay agzini öpeyimsırnaşık şey

ay ilk önce kim doğum yapacak çok merak ediyprum yaaa.sonra liste yaparız doğum yapanlar diye

ay dün benim de aklima bu takildi..ilk olarak kim yapcak bakalim dogumu ben de merak ediyorum ama bazilari hile yapip önceden dogurmak istiyor, gözümden kacti sanmayin sırnaşık şey walla insanlar hep anormalini ister zaten, kizlar dua edin ki asil 40 hafta da dogsun, daha saglikli olsu insallah..

ya bu arada yeri gelmisken, bizim burda markette bir türk calisan var. esime beni sormus ve "insallah 3 martta dogurur" demis:roflol: bu nasil bir mantik ya..esimede dedim ki artik müsade etsin de ccougum vaktinde dogsun, onun dogum gününde dogunca basi göge mi erecekmis...yurdum insani diye bir kavram bosa cikmamis istekaydirigubbakcemile3

ne kadar icten istediysen, Allah ayagina kadar yollamis ya..ne kadar sansli bir kadin, sevabi yükledi götürdü..bir bilse ne kadar makbule gectigini..
gelince kayinvalidene de yaptir kiz, götür bosver...

bu arada sekeri olan arkadaslara da söyle dua etmek istiyorum: Allah rüyanizda size öyle bir yedirsin ki gercekten yemis kadar kanin insallah tatliya...bana öyle olmustu iki kere, birincisi gofrette ikincisi ise dondurmada :roflol: inanin hic abartmiyorum rüyamdan nasil istahla yediysem 1 sene agzima süremedim ve ikisinin de eksikligini hic hissetmedim..

gecmis olsun canim...
walla islerine gelince hemen avrupa...walla ben sunu gördüm buralarda öyle kimse maliyetten kacmiyor canim...sadece burada saglik mevzusu sektörlesmis degil..isini görecek kadar aliyor mesala teknolojiyi de, fazlasina da ihtiyaci varsa ondan da kacinmiyor..hic 4´lü ultrason duymadim mesala, neden cünkü sektörlesmedigi icin..ama biz de hersey sov ya..tamam bizim doktorlarimiz cok cok daha iyi ve tecrübeli ama para mevzu olunca herkes ayni hassasiyeti göstermiyor maalesef..ama nasil bir hakka girdiklerinin farkinda degiller mi acaba bilmiyorum..
ayrica WHO´nin acikladigi dünya standarti -sezaryan icin- %17´ler de yani..biz de ise almis basini gitmisti bu oran..simdi ezgi´nin de dedigi gibi yeni bir düzenleme ile bu sinarin asilamamasi icin tedbirler alindi. Hersey ortada, cok acik yani..
ama kisi sezaryan istiyorsa yapsin ama istemeyen kisileri türlü bahanelerle sezaryana mahkum birakmasinlar yani.. hersey bir yana onlar öyle sanci ceken kadinlar ugrasmak istemiyorlar, yatak mesgul olacak, saglik ekibini mesgul edecek falan..

walla zaten yemek yapsan hata o adama bundan sonrasırnaşık şey sen bu halinle yemek yapiyorsun bir de calisiyorsun falan, bir de kazan kaldiriyor...walla iyi cesarett :roflol:

Canım, önemli bir aksilik olmadıkça 37. haftadan önce alttan bakılmaması gerekiyor... Ama kasılma, mantar falan gibi ekstra şeyler olursa bakyorlar. Bence bakmaz.....

walla benim burda basindan beri bakiyorlar..hatta Türkiye´deki doktorum da bakti..sanirim herkesin uygulamasi farkli...ama bir tehlikesi yok yani ALlah´in izniyle..sonucta cinsel iliskiye bile izin varken neden asagidan muayene olmasin ki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…