denizim oda bu ama mobilyalarda bej rengi cnm ya tuaf olmazmı kese kagıdı rengı yaparsam fisfisfis CADIARZU
ayy aslicim merak ettim bak cicilerini simdi:)) demek ki benim gibi biri daha var :))
ben de leopar desenli saten sabahligimi alsam diyordum, acaba cok mu frapan kacar kisırnaşık şey
giy ana cım istediğini yarın kabloyu eve getireyim de çekeyim fotolarıııhihoyyyt kızlar benim için sexy bi smiley yapsalar keşkenaniknanik
denizzzzzzzzz nereye kaçtın korktun mu kız yoksa hayalet görmüş gibi sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5
Lazanya, ADACYO+, adayadayı+, altunummm, ege-deniz+, fencidmlrms+, hayaletorka, nita85, tebessüm22+
baya kalabalığızzzzzzz
büyük konusma..gitcen sezeryana termin alcan.. kizin cat kapi gelcek normal yolla böyle konustunla kalcan..:mymeka:
hayirlisi neyse o olsun :1hug:
ay bide kendine yandas ariyor..klava:
arkadaslar benim sahsi fikrim turkiyede hersey abartiliyor yaniliyor olabilirim ama merak edemedende duramiyorum niye bu aksilikler hep turkleri buluyor. burdaki insanlar nasil normal doguruyorlar neden bunlarin basina boyle talihsizlikler gelmiyor,burda sezeryan ancak yuksek tansiyon gibi ciddi durumlarda yapiliyo hatta bebek donmezse bebegi ebeler elle dondurup yine normal yapiyolar ( ama anneye sezeyan istermi diye soruyolar bu durumda anneye bagli) yani celiskiler soru isaretleri cok fazla neyse herkes icin hayirlisi diyelim.
ay ilk önce kim doğum yapacak çok merak ediyprum yaaa.sonra liste yaparız doğum yapanlar diye
Kızlarrrrrrr ne olduguna inanamazsiniiiiiz
zil caldi yavas yavas gittim actim. kadın yavas oldugum icin bi daha basti ben bagirdim geliyorum diye sertce filan.
aynı katta oturdugumuz ama yuzumuze bakamayan bi komsumuz vardi
asure getirmis ya inanabiliyormusunuz
allaammm alllaaammmm kadin etmedigim dua kalmadi
bir de sıcak sıcak offff
temizlikci gitsin hupleticem simdi hihoyyyt
cok sukur allahımmm binlerce kere sukurler olsunnn[/B]
mercü canım başağrısı ve mide yanması dışında iyiyiz biz de kızımla bir anestesi uzmanı arkadaşım var onun yanına gittik bugün nasıl doğuracan dedi normal olursa normal dedim sezeryan olsana dedi hönk dedim nası yanee avrupa da nie sezeryan yok dedim maliyet dedi WHO yane dünya sağlık örgütü de sezeryan lehine makaleler yayınlayıp duruyormuş ben onun yalancısıyım neye inanacağımı bilemiyorum tek isteğim sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma alabilmekhihoyyyt
adaycoooooooooooo nerdesin kzzzzz haberlerini bekliyoss çatlayacammmmmm buarada vitaminsiz evdeydi ben kendime apretatif bi yicek almıştım oturdum yidim o da şidi kendine hazırlıyo bişeler euheuheuheuhe bi daha yemek yok ona beni yemeklerimle doymuyomuş okkkküüüzzz annesinde yiyince doyuyomuş bidaha bu evde yeme dedim git akşamları annende ye gel dedim!!!
Canım, önemli bir aksilik olmadıkça 37. haftadan önce alttan bakılmaması gerekiyor... Ama kasılma, mantar falan gibi ekstra şeyler olursa bakyorlar. Bence bakmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?