2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeynebim bugün ne kadar neşelisin maşallah, Allah korusun bu halini:)))))
yatmadan bi bakayım dedim foruma. biraz bakayım da kaçayım...

Selam kızlar yaa benim akıntım çok geliyoda sanki su gibi bi geldimi iç çamaşırım ıslanıyo resmen bende korkuyorum acaba açılma mı var diye bende mantarda zaten acaba bi bakıtsammı dedim...

Son haftalar da o da yasak ya zaten... son 3 ay önerişmiyor diye biliyorum ben.. Bir de alttan bakarken parmağıyla kanamaya sebep olan doktorlar var. Tehlikeli olabiliyor yani.. Ondan dedim. Sen şanslıymışsın.

en sonunda yatak işine de hallettim.park yatak,nevresim takımı ve kraft tekli termosu nakitte 250 ytl ye aldım.sadece hastanede giyeceğim pijama,terlik ve sabahlık işi kaldı.onları halledersem artık beklemeye geçicem.kızlar doğum yaklaşmadan halledin ben bugün gezerken bayağı zorlandım.Allah hepinize kolaylık versin

ohh Allah muhabbetınızı arttırsın neşenizi bozmasın gece gece maşallahınız var sırnaşık şey yatmadan once bı bakayım dedım ıyısınız okudugum kadarıylayerimseniben bugun doktora gittim kızlar bebegımı gördum okadar mutluyumkı :1rolleyes: suyu felan ıyımiş oglumun 21 gün daha doğurmamaya gayret et dedı doktor kaydirigubbakcemile3 2 hafta sonra tekrardan kontrole cagırdı gene gorcem bebegımı :asigim:

Kızlar aranızda Almanca bilen var mı? Benim bugünkü doktorun verdiği ultrason resimlerinde bilgiler almanca yazıyo... Bişi anlamadım. Sormak istediğim birkaç şey var da.. Bilen varsa bi el atıversin...

Canım almanca lisede gördüm ama şuan tek kelime bile hatırlamıyorum ne yazıkkiii

zeynebim bugün ne kadar neşelisin maşallah, Allah korusun bu halini:)))))
yatmadan bi bakayım dedim foruma. biraz bakayım da kaçayım...

tesekkür ederima.s. oradan öyle mi gözüküyor sırnaşık şey

Selam kızlar yaa benim akıntım çok geliyoda sanki su gibi bi geldimi iç çamaşırım ıslanıyo resmen bende korkuyorum acaba açılma mı var diye bende mantarda zaten acaba bi bakıtsammı dedim...

canim bildigim kadariyla akinti zaten son zamanlarda artiyor. Bildigin gibi zaten bölgeyi korumak icn bir tedbirmis..ama sen yine de sor bi. hic degilse olan mantari azdirabilir, devamli islak kaldigi icin. gecmis olsun canim

Son haftalar da o da yasak ya zaten... son 3 ay önerişmiyor diye biliyorum ben.. Bir de alttan bakarken parmağıyla kanamaya sebep olan doktorlar var. Tehlikeli olabiliyor yani.. Ondan dedim. Sen şanslıymışsın.

walla herkes birsey dii canim kaydirigubbakcemile3 Türkiye´deki doktorum 30. haftaya kadar, ondan sonra tavsiye etmiyoruz dedi. Internetten arastirdim bazi doktorlarin web sayfalarindan yani , ama onlar da tam tersini söylüyorlar...hatta burada cinsel iliskinin kadin icin bilhassa iyi oldugunu ve dogumu kolaylastirdigini da duydum...diyecegim o ki herkes birsey söylüyor ama ispatlanmis birsey yok...acikcasi ben bir ara cok aci hissettim ama sanirim pozisyonla da ilgisi vardi. sonra baska bir formul buldumkaydirigubbakcemile3 simdik aci yok:lepi:

hadi hayirli olsun canim...ben de daha yeni baslayacagim canim...millet gider mersine ben giderim tersinesırnaşık şey

masallah sana ve ogluna...seni soranlar olmustu bugün..iyi haberlerini almak bize de iyi geldi, saol canim.a.s.

Kızlar aranızda Almanca bilen var mı? Benim bugünkü doktorun verdiği ultrason resimlerinde bilgiler almanca yazıyo... Bişi anlamadım. Sormak istediğim birkaç şey var da.. Bilen varsa bi el atıversin...

ben yardimci olabilirim sana sanirim... 7 senelik bir gecmisim var ama lisans+yüksek linsans ve doktora egitim dilim olur kendileri :) ama cerez dogma böyüme alamandir heee:roflol:...termin der mesela, agzi baska sey demeye varmazzz:roflol::roflol:

Son düzenleme:
ET zwischen 07.02.09 und 18.03.09 ne demek?
Bir de bu ultrasonlardaki kısaltmaları öğrendiysen; 5P, MIT ve 95P nin ne olabileceği hakkında fikrin var mı? Bu son yazdığım üçünün karşısında 36W+4T gibi değerler yazıyo da...

Sağol şimdiden.. Tıbbi terimler olabilir bunlar ama umarım gözün alışmıştır baka baka. :)))

tebessüm sakın daha fazla bekletme alışveriş işini arkadaşım.geziyorsun ,beğeniyorsun,seçiyorsun derken çok vakit geçiyor.yürümek ve ayakta kalmak artık bizlere göre değil.ben bugün hallettim ama gece kuyruksokumumdaki sancı canımdan bezdirdi.en güzeli daha ağırlaşmadan halletmekmiş

walla tibbi terimler hakkinda bir bilgim yok ama

- "ET zwischen 07.02.09 und 18.03.09 " bu tarihler arasinda demek ama ET´den kasti ne bilmiyorum. Acaba bu tarihler arasinda dogum olabilir mi demek bilmiyorum...

-"5P, MIT ve 95P " tibbi bir terim, neyin kisaltmasi bilmiyorum.

+"36W+4T" 36 Hafta+4 Gün demek.

bende bir metin gelecek sandim ama dedigim gibi bunlar tibbi kisaltmalar..ama dur bi kendiminkilere de bi bakayim..cok fazla aciklamiyorlar cünkü doktorlar o degerleri, hersey normal deyip postaliyorlarsırnaşık şey

walla haklisin ya... esimin de benim de okul isleri sarkitti ya alisveris mevzsunu...ama vakit iyice daraldi yani..insallah bu ayin sonu bitiyor sinavlar..vs...ama ben simdiden baslaycagim yine de ufak ufak..

Bi kendininkiyle karşılaştırsana nolurrr. Çünkü bu dediğin kısmını ben de ingilizceye benzetip tahmin ettim ama bu haftalar neyi kastediyo onu merak ediyom..

canim baktim ama bende öyle ifadeler yok zaten.
ayrica sunu diyeyim, bu kisaltmlar kullanilan makinanin software´ine göre degisiyor. kodu farkli farkli oluyor yani.. bir de cerez kendilerinkiyle mukayese etsin bakalim..belki o tahmin edebilir..

simdi aklima geldi, cerezin sayfasinda ultrason fotografi vardi ona baktim.ama bu tarz bir ibare onda da yok...
bir de simdi bu doktorlar degisik degisik seyleri ölcüyorlar, o sirada makinaya kim bilir hangi ölcümü girdi..
ama bence senin dogum araligini vermistir o..
digeri ise o haftlarin karsina ise, o ölcümlere göre kacinci haftada oldugun yaziyordur. cünkü senin normal haftan disinda bir de bazi ölcümlere göre olan haftayi da yaziyorlar..simdi sen kacinci haftasin tam? kac arti kac seninki?

tamam canım çok sağol. ben yarın çereze sorarım.

ben şu an 32+6 yım.

Canlarım hepinizi öpüyom bebişlerinizle beraber malum bugün misafir ağırladık yorulduk yatalım artık dinlenelimde biran önce sabah olsun demi...Hepinize Allah rahatlık versin dua edin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…