2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de merak ettim bak simdi..yarin bana da bilgi gecsene bi neymis o..
sen neden sormadin doktoruna peki?

orda alırken resmi, yazılar dikkatimi çekmemişti. Hep anlaşılır şekilde oluyoduu... Bu doktora ilk kez gittim aletin bu derece farklı olacağı aklıma gelmemişti. ben öğrenince söylerim sana da canım. :)

kizlaarrr subat annelerinden aybuke07 2 gun once dogurmus 36. haftasinin ilk gununde. bana mi oyle geliyo yoksa bir erken dogum salginimi var. ocak anneleride erkenden dogurdu. cok heyecanlandiiimmm.

kizlaarrr subat annelerinden aybuke07 2 gun once dogurmus 36. haftasinin ilk gununde. bana mi oyle geliyo yoksa bir erken dogum salginimi var. ocak anneleride erkenden dogurdu. cok heyecanlandiiimmm.

Hadi beee? Anemmmm, ben korkmaya başladım. bana da nts falan dediler bugün... Ben yarın temizliği bırakıp önce çanta hazırlıyom!!!! kafamçokkarıştı

ulen dur azcık beee! daha bugün gittik doktora..... hazırlıcaz patlama. Sen daha küçüksün, otur oturduğun yerde... :)))))

ewet ya ben en son dogurma ihtimali olanlardanim ama hic bellide olmaz yani. ama subatta zaman hizli gecer dogumlar baslayinca heyecan panik martta oyle yani aslinda hizli gececek doneme girdik subat annelerine takilmak lazim biraz onlar basladilar dogurmaya.

anaaaam yine subat annelerinden sibellasin sancilari baslamis hastaneye kaldirilmis 16 ocak cuma dogurcakmis. bende kendimi haberci gibi hissettim :))) birazdaha kurcaliyim baska doguran varmi :))

anaaammmmmm, şubatlar ocak ortası kaptırdı gidiyo... Ezgiii, bu doğuran kızların takvimi ne gösteriyo? hani şu 16 sında doğuracak olanın falan?

deniizz bu aradaa bebisin saglikli iyiymis gozun aydin zaten bi erken dogum riskin olsa bugun doktorun soylerdi canim sen tedbirini al ama rahat ol :) bende hayirlisiyla bi bebisimin gelisimini ogrensem cok mutlu olucam hadi darisi benimde basima.

millet o kadar erken mi doguruyor ya hukafamçokkarıştı
korkutmayin beni daha kizimin besigini bile almadimsırnaşık şey

ya bu arada size birsey soracagim arkidisler,
3 tekerlekli cocuk arabalari hakkinda bir bilginiz var mi? acaba kullanisli ve güvenli mi?

deniizz bu aradaa bebisin saglikli iyiymis gozun aydin zaten bi erken dogum riskin olsa bugun doktorun soylerdi canim sen tedbirini al ama rahat ol :) bende hayirlisiyla bi bebisimin gelisimini ogrensem cok mutlu olucam hadi darisi benimde basima.

Canım zaten doktor risk var galiba, ilacı iç, acil olursa da al bu nts kağıdın dedi bana. Ben ondan stresliyim yaa.... bebiş iyi ama doktor bana o kadar iyimser konuşmadı....

ya bu arada size birsey soracagim arkidisler,
3 tekerlekli cocuk arabalari hakkinda bir bilginiz var mi? acaba kullanisli ve güvenli mi?

Daha rahat sürülüyor ama araba bagajına kolay sığmıyor demişlerdi. Alırken ebatlara dikkat etmek lazımmış canım...

Canım zaten doktor risk var galiba, ilacı iç, acil olursa da al bu nts kağıdın dedi bana. Ben ondan stresliyim yaa.... bebiş iyi ama doktor bana o kadar iyimser konuşmadı....

sen daha haldir haldir temizlik yap..iki dakika otur artik su p. nun üzerine kizim...

walla su kaan kocatepe var ya, dun onun sitesini karistiriyordum yine, esi de kadin dogumcu onun..son ana kadar calismis ve "itiraf ediyorum,son ana kadar yogun calistigi icin maalesef erken dogum yapti" diyordu..kadin 8. ayinda dogurmus ya düsün...cok zorlamayin kendinizi..walla duramasam ben duramazdim yerimde ama inan bana hic sallamiyorum, cunku bu geri dönüsü olmayan birsey sonucta Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…