- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
Daha rahat sürülüyor ama araba bagajına kolay sığmıyor demişlerdi. Alırken ebatlara dikkat etmek lazımmış canım...
neyse kizlar ya, nette bu kadar gezinti yeter...ben deniz kacar..kendinize iyi bakin...mutlu ve saglicakla kalin insallah..öpüldünüz...
NOT: muhtar yarin bana bilgi gecmeyi unutma, gece gece stressin sardi walla beni de..hayir senin cantani neden ben dert ettiysemlaelaelaelaelae
Canım zaten doktor risk var galiba, ilacı iç, acil olursa da al bu nts kağıdın dedi bana. Ben ondan stresliyim yaa.... bebiş iyi ama doktor bana o kadar iyimser konuşmadı....
ya bu arada size birsey soracagim arkidisler,
3 tekerlekli cocuk arabalari hakkinda bir bilginiz var mi? acaba kullanisli ve güvenli mi?
Günaydın annişler...
Bugün 34. haftaya girdim.. 1 hafta daha geçti... hihoyyyt Geçmişe bi bakınayım. Bugün doktor kontrolüm var.
Bu arada bugun mothercare de pırlanta günü.. Gidebilenlere duyurulur.
yok valla yaben herşeyi tek başıma yaptıgım için biraz bilgisizim düşün daha ilk alısverısımı gecen pazar yaptım ama bu hafta gidicem tekarar alısverıse kafama gore alıyorum bu arada melek ben 3 tane nevresım takımı bı tanede uyku setı aldım sence bunlar yeterlimi ?
kızlar tşk ederim a.s. bende biraz terzilikvar ben ozaman bebısıme bıraz yastık kılıfı dıkıyım ozaman hazır makınede varken :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?