2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kizlar ya, nette bu kadar gezinti yeter...ben deniz kacar..kendinize iyi bakin...mutlu ve saglicakla kalin insallah..öpüldünüz...

NOT: muhtar yarin bana bilgi gecmeyi unutma, gece gece stressin sardi walla beni de..hayir senin cantani neden ben dert ettiysemlaelaelaelaelae

neden miii? Seviyon beni..... hihoyyyt

haydi iyi geceler.

Canım zaten doktor risk var galiba, ilacı iç, acil olursa da al bu nts kağıdın dedi bana. Ben ondan stresliyim yaa.... bebiş iyi ama doktor bana o kadar iyimser konuşmadı....

gercektenmiiii:1shok: tamam sen yinede rahat ol streste tetikleyebilir ve kendini yorma. ilaclarinida duzenli ic :1hug:

ya bu arada size birsey soracagim arkidisler,
3 tekerlekli cocuk arabalari hakkinda bir bilginiz var mi? acaba kullanisli ve güvenli mi?

zeynepcim ben 3 tekerlekli aldim burda gorustugum bi kac anne cok memnun kalmis deneme surusu yaptik cok iyiydi ve en onemlisi dogum yaptigim tarihten sonra 6 ay icinde geri verip parami alabiliyorum yada degistirebiliyorum. benim cok hosuma gitti cok sevdim kullanmini sende bi deneme surusu yap disarda istersen

Günaydın annişler...

Bugün 34. haftaya girdim.. 1 hafta daha geçti... hihoyyyt Geçmişe bi bakınayım. Bugün doktor kontrolüm var.

Bu arada bugun mothercare de pırlanta günü.. Gidebilenlere duyurulur.

Günaydın annişler...

Bugün 34. haftaya girdim.. 1 hafta daha geçti... hihoyyyt Geçmişe bi bakınayım. Bugün doktor kontrolüm var.

Bu arada bugun mothercare de pırlanta günü.. Gidebilenlere duyurulur.

herkeze günaydın günün bütün güzellikleri sizinle olsun

melek cnm sanada günaydın mothercare pırlanta gününün özelligi ne ben bilmiyorumda bende pazar günü gitcem oyüzden soruyorum canım :CüvCüv:

alyasulin her ayın 15 ınde mothercare bellı urunlerde yuzde 50 ındırım yapıyor.. Zaten ındırıme gırmıstı.. Indırımın ındırımı yanı bu :).. Bazen guzel seyler oluyor cok urun ındırıme gırıyor bazen az.. Takıp etmek gerekır..

Senın boyner kelebek ındırımınden de haberın yoktur sımdı..

günaydınn..
gece gene sohbet koyuymuş maşallah..
bende berbat ve uykusuz bir gece geçirdim..biraz önce randevumu aldım.yarın inşallah gidiyorum doktoruma..

günaydın kızlar
ya insan yataktan yorgun kalkar mı gece hiç rahat uyuyamıyorum onun etkisi sanırım
melekcim güzel haberler bekliyorum hadi bakalım bebişin en az 2 hafta daha sabreder inşallah
pırlanta gününde indirim mi oluyor canım mothercare de

yok valla ya ben herşeyi tek başıma yaptıgım için biraz bilgisizim düşün daha ilk alısverısımı gecen pazar yaptım ama bu hafta gidicem tekarar alısverıse kafama gore alıyorum bu arada melek ben 3 tane nevresım takımı bı tanede uyku setı aldım sence bunlar yeterlimi ?

Gulsahım dayan bıraz.. bende baktım gecmıse.. erken dogururma muhabbetı olmus.. Subat annelerı de dogurmaya baslamısda .. Bızdede kacınılmaz son Subat ortasında baslarız artık.. benım bebısımın gelısımıne gore 23 subat gorunuyor zaten.
Denız 15 ını bıle bulmaz masallah gelısıyor bebıısı..

Evet mothercare de her ayın 15 ınde bellı urunlerde yarı fıyatına oluyor.. Dedım ya bazen cok urun bazen az urun gırıyor. Zaten ındırım vardı yuzde.. Sımdı bazı urunlerde ustune ındırım olacak yanı.. Hadı bakalım annısler.. Doktorum ızın verırse bende bı ugrasam

melekcim o kelebek nickli hamile bayana baktım..5,7 cm açıklık varmış rahminde maşallahı var..
sen ha keza öyle..
Allahım nazarlardan saklasın sizi:Saruboceq:
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..:Saruboceq:

bence yeterlıdır.. deneyımlı anneler daha ıyı bılır ama benım 1 uyku setım var.. 2 tane de nevresım takımı alacam henuz almadım ama bence yeter..

bence yeter kızlar zaten pek sık kirlenmiyor nevresim takımları ama bazen uyurken kusuyor bebekler
başının altına yastık da koyulmuyor bebeklerin ben o yüzden başının altına yastık kılıfı sererdim kusunca onu değiştiriyordum yoksa baş edilmez

kızlar bbeklerin kusması deyince aklıma geldi bebeklere yastık kullanılmadığı için yan yatırmanın dışında bebişin yatağının baş ucunun biraz yüksekte olması gerekiyor hastanedlki beşikleri görünce ne demek istediğimi anlarsınız
ben bebek yatağının başucu tarafının altına battaniye gibi bir şey koyarak yatağın başını hafif kaldırmıştım o dönem

kızlar tşk ederim a.s. bende biraz terzilikvar ben ozaman bebısıme bıraz yastık kılıfı dıkıyım ozaman hazır makınede varken :))

ay günaydınlat kızlar.geçmişi okuyamadım sayfalar ilerlediğine göre muhabbet koyuymuş..ay bu aralar farkettimde yatıyoruz doğum konuşuyoıruz kalkıyoruz doğum konuşuyoruz Allah sonumuzu hayır etsin:)

günaydin kizlar gitmeden bi günaydin diyeyim dedim görümcemi beklyiorum 45 dk sonra cikicaz kendinize iyi bakin öptüm sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…