canım ben 29 haftalıkken gitmiştim gözleri açıktı maşallah öyle fotosu bile var eğer uyumuyorsa gözleri açıkken görebilirsin herhaldegünaydın kızlarr....
bugun kızımım görücem. 3 te idi ama doktorum doğuma gidecekmiş. 1 e aldılarçok mutluyum. gözlerini açar mı acaba? görünür mü gözleri açıkken bilgisi olan var mı?
yaa
çok heyecanlıyım ben ya.. offfff..... bir de erken doğumlar başlamış. bir kuzenim de geçen kaldırılmış hastaneye ama yalancı sancıymış. o şubat annesi. şimdiki bebekler bi garip zaten. sabır nedir bilmiyolar.
bu arada mothercare de her mağzada standart fiyatlar mı geçerlidir? galeria daki, crousel deki falan aynımıdır, doktor yakın ama eşim işten gelecek umarım biraz da olsa bakabilirim. zaten eksiği az kaldı şükür. tırnak makası, burun aspratörü, önlük, kaşık gibi şeyler...
canım ben 29 haftalıkken gitmiştim gözleri açıktı maşallah öyle fotosu bile var eğer uyumuyorsa gözleri açıkken görebilirsin herhalde
çok geçmiş olsun ege deniz. erkekler inatçılar bu konuda. babam da öyleydi ama annem daha güçlüdür herzaman. ben de dinletemem eşime. gerçi çok şükür çok hastalanmadı ama. dikkat edin kendinize. sana da geçmesin hastalığı. uzak dur eşinden biraz canım. valla son aylardayız zaten tıksırma, öksürme biraz tehlikeli olur bu sıralar.
selam kızlarcım
ezgicim cok gecmis olsun esine, bu erkekler boyle illa gidecekler ise. sen yine de ates devam ederse gonderme.
saol canisi bekliyorum iste bi gelse gerci ofisi sicak rahat yani evdede olsa yatmiycak sonucta belki diyom dahami iyi orda olmasi. neyse bekliycez.CADIARZU
selam kızlarcım
meleennqq iyi haberlerini bekliyorum
kayınvalidem geldi sagolsun, mutfaktan cikmiyor isim vermiyim enfes kokular geliyor cokacimcoook
ezgicim cok gecmis olsun esine, bu erkekler boyle illa gidecekler ise. sen yine de ates devam ederse gonderme.
tebessumcum zeynepcim cok guldurdun beni yaa, almanca ile ilgili bi espri yapmissin koptum
ayşinn canım seninde iyi haberini bekliyorum
optum herkesi :smiley-cool:
Herkese merhaba.Çok şükür bugün daha iyiyim.Anneme geldim özlemişim herhalde hemen iyiyleştim :))) Kociş duymasın :)))
Bu arada dün gittiğim doktorda suyumda azalma olduğunu söyledi.Bugün kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek.Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.
anaa ege deniz benim babam ve eşim de koç burçu,,, hay bu burca... çok zorlar cidden.. Allah kolaylık versin. neyseki bebeişlerimiz balık olacak.... çokk öpüyorum hepinizi ben kaçayım artık. şimdi kızımın zamanıdır.....
anaa ege deniz benim babam ve eşim de koç burçu,,, hay bu burca... çok zorlar cidden.. Allah kolaylık versin. neyseki bebeişlerimiz balık olacak.... çokk öpüyorum hepinizi ben kaçayım artık. şimdi kızımın zamanıdır.....
inşallah herşey yolundadır.nasıl gidiyor hamilelik?bebek kaç kilo olmuş sen kaç aldın mide yanması falan nasılsın?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?