2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr....

bugun kızımım görücem. 3 te idi ama doktorum doğuma gidecekmiş. 1 e aldılar çok mutluyum. gözlerini açar mı acaba? görünür mü gözleri açıkken bilgisi olan var mı?

yaa
çok heyecanlıyım ben ya.. offfff..... bir de erken doğumlar başlamış. bir kuzenim de geçen kaldırılmış hastaneye ama yalancı sancıymış. o şubat annesi. şimdiki bebekler bi garip zaten. sabır nedir bilmiyolar.

bu arada mothercare de her mağzada standart fiyatlar mı geçerlidir? galeria daki, crousel deki falan aynımıdır, doktor yakın ama eşim işten gelecek umarım biraz da olsa bakabilirim. zaten eksiği az kaldı şükür. tırnak makası, burun aspratörü, önlük, kaşık gibi şeyler...

canım ben 29 haftalıkken gitmiştim gözleri açıktı maşallah öyle fotosu bile var eğer uyumuyorsa gözleri açıkken görebilirsin herhalde

canım ben 29 haftalıkken gitmiştim gözleri açıktı maşallah öyle fotosu bile var eğer uyumuyorsa gözleri açıkken görebilirsin herhalde

delikafadulden:Saruboceq:ayyy inşallah acıbiberim...a.s.şimdi hareketli ama uyurmu ki 1 e kadar.... zaten hep doktorda uyukluyo. hareket 0. araba mı uyutuyo acaba gerçi 10 dk lık yol ama. uyumaması için napıyım ki?çok merak ediyoruz....bir de nasıl gözüküyo? korkunç mu?yerim ben onuuuu...

Hamişler şeker testimi yaptırdım biraz geç oldu ama 28+3 doktor öyle istedi.3 te sonucu alacağım.ya benim iğrenç derecede midem bulanıyor.sizde de oluyor mu?nasıl çözüm buldunuz yemek yemek artık çok zor da .ya bu böyle devam eder mi?oooooooofffffffff.

gunaydin canlar ben hic uyuyamadim cunku esim cok hasta dun gece yataga gec girdim bacaklarim esime degince bi baktim cayir cayir yaniyo usuyorum bana dokunma cok soguksun dedi oysa gayet sicaktim atesi vardi hic iyi degildi dedim yarin ise gitmiyorsun dinlen biraz olmadi doktora gidelim yok dinletemedim bu nasil bir is askidir bilmiyorum deli etti sabah sabah beni resmen yalvardim gitme diye bi kac saate gelirim dedi gitti. biliyorum gelmiycek.

Herkese merhaba.Çok şükür bugün daha iyiyim.Anneme geldim özlemişim herhalde hemen iyiyleştim :))) Kociş duymasın :)))
Bu arada dün gittiğim doktorda suyumda azalma olduğunu söyledi.Bugün kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek.Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.

çok geçmiş olsun ege deniz. erkekler inatçılar bu konuda. babam da öyleydi ama annem daha güçlüdür herzaman. ben de dinletemem eşime. gerçi çok şükür çok hastalanmadı ama. dikkat edin kendinize. sana da geçmesin hastalığı. uzak dur eşinden biraz canım. valla son aylardayız zaten tıksırma, öksürme biraz tehlikeli olur bu sıralar.

selam kızlarcım

meleennqq iyi haberlerini bekliyorum

kayınvalidem geldi sagolsun, mutfaktan cikmiyor isim vermiyim enfes kokular geliyor cokacimcoook

ezgicim cok gecmis olsun esine, bu erkekler boyle illa gidecekler ise. sen yine de ates devam ederse gonderme.

tebessumcum zeynepcim cok guldurdun beni yaa, almanca ile ilgili bi espri yapmissin koptum

ayşinn canım seninde iyi haberini bekliyorum

optum herkesi :smiley-cool:

saol canim hemde ne inat koc burcu iste zaten hayatinda 1 kere gitmis doktora. zayifliga yatakta yatmaya birinin ona bakmasina (esi bile olsa) hic tahammulu yok. cok uzuluyorum soyle 1 saat sonra ariycam gelmezse.

günaydın elifim, valla heyecanlıyım. 12 de eşime haber vericem gelsin alsın benikaydirigubbakcemileçok heyecanlıyım. delikafaduldengelir gelmez yazarım size herşeyi.akşama da annem gelicek kızlar sanırım bi süre sık giremiycem net.e. :sm_confused:annem gelince şimdi hep akrabalarımızla görüntülü konuşmak ister.

sormamı istediğiniz bişey var mı doktora.

inşallah herşey yolundadır.nasıl gidiyor hamilelik?bebek kaç kilo olmuş sen kaç aldın mide yanması falan nasılsın?:1hug:

HAYATIST canim bol su ic bakalim obur dr ne diycek iyi bak kendine.

ZAKKUM CUM guzel haberlerle gel tatlim nasil ozledim o heyecani anlatamam benimde az kaldi 11 guncuk :))

anaa ege deniz benim babam ve eşim de koç burçu,,, hay bu burca... çok zorlar cidden.. Allah kolaylık versin. neyseki bebeişlerimiz balık olacak.... çokk öpüyorum hepinizi ben kaçayım artık. şimdi kızımın zamanıdır.....

oyle gercekten tutuyo bu burclar. benim kizimda koc burcu olucak :) iki kocun arasinda yandim ben iki inatci keci :)) hadi gule gule git guzel haberlerle gel kaydirigubbakcemile2

kızlarr yine arayı çok uzattım, güya evdeyim, ay evde olunca daha beter yafu, hergün başka bi iş çıktı sanki, işe gitmek daha mı kolaydı ne kaydirigubbakcemile3

bende benimki türünün tek örneği sanıyodum, meğer koç olması ile ilgiliymiş sırnaşık şey
geçen hasta oldu, bana geçmeden biran evvel atlatsın diye ilaç verdim, bin naz bin naz.
"efendim gece rüyasında sigara içmiş, boğazı ondan dolayı ağrıyo olabilirmiş" bunu bile dedi yani ilaç içmemek için kaydirigubbakcemile3 zaten biraz halsizmiş, biraz burnu akıyomuş, biraz da başı ağrıyomuş ama o kadar yani, grip değilmişki ben ona grip ilacı veriyomuşum, o ömründe hiç hasta olmamış :roflol:
beni bitirdi yani, goncam koca deil sitcom mübarek :roflol:
sizi çok özlemişim yafuu, ne durumdasınız? keyifler ne alem?

inşallah herşey yolundadır.nasıl gidiyor hamilelik?bebek kaç kilo olmuş sen kaç aldın mide yanması falan nasılsın?:1hug:

Ben kendimi çok sağlıklı hissediyorum.Mide şikayetim falan yok.Bir haftadır bebeğin suyu ile ilgili sıkıntı var.Bakalım bugün kendi doktorum ne diyecek.Cerrahpaşadakiler eğer düşme olursa hastaneye yatmama gerektiğini ve bebeğin erken geleceğini söylediler.Bebişim 15 gün önce 1 kg. dı.Bugün 15:00 de tekrar ölçüm yapılacak.Ben de toplamda 6 kilo aldım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?Senin şikayetin var mı?Kilo durumun nasıl?:CüvCüv:

arkadaşlar doktordan geldim şimdi;(faranjit olmuşum malesef ilaç vermedi ciğerlerde bişey yokmuş ıhlamur karabiberli bal falan öle ileşmeye çalışıcam bütün gece uyumadık nefes alamadığım içn tıkanıorum yatıncı sabahı zor ettik eşim izin aldı sağolsun o bakıo şimdi gurbette olmak çok zor yaaaa annem yada kayınvalidemin yakın olmasını çok isterdim böyle zamnda çok daha özlem duyuyorum....geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir şimdi biraz okucam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…