arkadaşlar doktordan geldim şimdi;(faranjit olmuşum malesef ilaç vermedi ciğerlerde bişey yokmuş ıhlamur karabiberli bal falan öle ileşmeye çalışıcam bütün gece uyumadık nefes alamadığım içn tıkanıorum yatıncı sabahı zor ettik eşim izin aldı sağolsun o bakıo şimdi gurbette olmak çok zor yaaaa annem yada kayınvalidemin yakın olmasını çok isterdim böyle zamnda çok daha özlem duyuyorum....geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir şimdi biraz okucam.....
arkadaşlar doktordan geldim şimdi;(faranjit olmuşum malesef ilaç vermedi ciğerlerde bişey yokmuş ıhlamur karabiberli bal falan öle ileşmeye çalışıcam bütün gece uyumadık nefes alamadığım içn tıkanıorum yatıncı sabahı zor ettik eşim izin aldı sağolsun o bakıo şimdi gurbette olmak çok zor yaaaa annem yada kayınvalidemin yakın olmasını çok isterdim böyle zamnda çok daha özlem duyuyorum....geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir şimdi biraz okucam.....
günaydın herkese.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.dün doktora gitmiştim.kızım büyümüş47 cm 2531gr olmuş .suyuda normalmiş onun iyi olması benim ağrılarımı hafifiletti.bugün güne daha iyi başladım.herkes için iyilik sağlık mutluluk diliyorum.
Kızlar yaa randevuma az kaldı oldukça ben hazırlnayaım bari...Çok heyecanlıyım bir ay oldu kızımı görmeyelei yaa kızlar benim akıntım acaip derecede fazla yaa vede kokulu yani bi geliyo iç çamaşırım ne biçim ıslanıyo korkuyorum suyum falan mı azalıyo..................
cnm cok sevindim bebisin ne güzel tombismis,sagligida yerinde daha ne isterki insan dimi onlarin böyle iyi haberlerini alinca insan cektigi agrilari unutu veriyo valla
haklısın canım onlar yeterki iyi olsun bizde iyi oluruz herkes bebeklerini sağ salim kucağına alsın çünkü onlara ilk günden beri emek vererek büyüyolar içimizde hep iyi ve sağlıklı olsunlar.a.s.
Bende eleviti 2 gün önce bitirdim. Artık kullanmıycam.Biraz fazla beslemişim, doktor eleviti bitince kes, daha fazla büyümesin yoksa bu hızla giderse norma yapman zorlaşır, bunu da hiç istemem dedi...
Kızın çok şık olacak belli şimdiden. Annesi sağolsun zevkli şeyler alşmış.Allah giyecek günler göstersin canım.kızlarrrr ben de kızçemin cicilerinden ekledim albüme ama karanlık çıkmış renkler bulanık idare ediverin gari, bakcanız di mi? çabuk bakın renkler çok kötü anlaşılmıyor silecemmmmmm
Geçmiş olsun canım. Benim kocişimde grip oldu ilacı zor içirdim kabul etmiyo. Sadece önlem olarak bana yaklaşmıyo. Öpmeyi özledim yawf..Çok şükür çabuk atlattı. Ihlamur iyi gelir.gunaydin canlar ben hic uyuyamadim cunku esim cok hasta dun gece yataga gec girdim bacaklarim esime degince bi baktim cayir cayir yaniyo usuyorum bana dokunma cok soguksun dedi oysa gayet sicaktimatesi vardi hic iyi degildi dedim yarin ise gitmiyorsun dinlen biraz olmadi doktora gidelim yok dinletemedim bu nasil bir is askidir bilmiyorum deli etti sabah sabah beni resmen yalvardim gitme diye bi kac saate gelirim dedi gitti. biliyorum gelmiycek.
Gözünaydın canım. Ama ölçüyü fazla kaçırma emi.kayınvalidem geldi sagolsun, mutfaktan cikmiyor isim vermiyim enfes kokular geliyor cokacimcoook
Aynı benim kocişimin tarifide böyle.kızlarr yine arayı çok uzattım, güya evdeyim, ay evde olunca daha beter yafu, hergün başka bi iş çıktı sanki, işe gitmek daha mı kolaydı ne.
bende benimki türünün tek örneği sanıyodum, meğer koç olması ile ilgiliymiş sırnaşık şey
geçen hasta oldu, bana geçmeden biran evvel atlatsın diye ilaç verdim, bin naz bin naz.
"efendim gece rüyasında sigara içmiş, boğazı ondan dolayı ağrıyo olabilirmiş" bunu bile dedi yani ilaç içmemek için kaydirigubbakcemile3 zaten biraz halsizmiş, biraz burnu akıyomuş, biraz da başı ağrıyomuş ama o kadar yani, grip değilmişki ben ona grip ilacı veriyomuşum, o ömründe hiç hasta olmamış.beni bitirdi yani, goncam koca deil sitcom mübarek sizi çok özlemişim yafuu, ne durumdasınız? keyifler ne alem?
Maaşallah kızına canım.. Gözünaydın. Ooooo baya güzel büyümüş.günaydın herkese.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.dün doktora gitmiştim.kızım büyümüş47 cm 2531gr olmuş.suyuda normalmiş onun iyi olması benim ağrılarımı hafifiletti.bugün güne daha iyi başladım.herkes için iyilik sağlık mutluluk diliyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.Kızlar yaa randevuma az kaldı oldukça ben hazırlnayaım bari...Çok heyecanlıyım bir ay oldu kızımı görmeyelei yaa kızlar benim akıntım acaip derecede fazla yaa vede kokulu yani bi geliyo iç çamaşırım ne biçim ıslanıyo korkuyorum suyum falan mı azalıyo..................
Hoşgeldin canım. İnşallah herşey yolunda giderde normal olur doğumun.herkese merhaba...uzuuuun bir aradan sonra...kızlar bazı nedenlerden dolayı giremedim...ama sizi ara ara hep takip ettim...Allaha şükür herkesin hamileliği iyi gidiyor benimde normal herşey..ama normal haftasından 2 hafta önde gidiyoruz bu biraz aklımı karıştırıyor...doktor biraz kilolu olduğunu söylüyor ve böyle giderse ilk doğumumu normal yaptığım halde bunu sezeryan düşüneceğim..daha zaman var bakalım kısmet neyse öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?