2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacyo canım fazilet hanımdan memnunmu kaldın herkes o dr çok metediyorlar bende hamileliğimin başındanberi erdemde adalet hanıma muayene oluyorum fiyatına bana uyunca orada kalmak istedim hepimizin hakkında hayırlısı

Kızlar herkese merhabaa!!!
Bugün geç kalktım, size de bir türlü selam veremedim. Dün gece sorduğum soruyu tekrarlıyom, Almanya'da olan var mı aranızda? Dün doktorumun verdiği ultrason kağıdında herşey Alamnca yazıyo, bişi anlamadım. Bi yardım edin yaw?
Bu arada Melek de doktora mı gitcekti bugün?

Canım çok geçmiş, umarım önemli bişi değildir. Acil şifalar eşine, bolca sabrı da sana diliyorum... kaydirigubbakcemile3

Haydi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz, bizi habersiz bırakma. İyi olmana da çok sevndim.

Çook geçmiş olsun, dikkat et kendine. Denildiği gibi çok sıcak ya da çok soğuk yiyip içme sakın.
Tosunumuza maşallah annesi... Ohh ne güzel, herşey yolunda.. Alah bozmasın, hep böyle devam etsin inşallah!

Biz gidiyoruz kızlar dua edin nolurrrrrrrr...........

Dualarımız seninle, iyi haberler bekliyoruz.

Evet canım çok memnun kaldım, bir aksilik olmazsa onunla doğurucam. denildiği gibi normal doğum yanlısı çıktı Fazilet Hanım... Umarım değişmez...

Zeynepcim, Sibel çeviriyo bana...
hani dün tar,h aralığı vardı ya onun başındaki ET bu demekmiş...
et : entbindungstermin: hesaplanmis dogum tarihi

güle güle kullanın canım. ben daha almadım bişey yatak,araba hariç. ama pek eksiğim yok ordan burdan bi çok şey tamamlandı valla.

hadi gözün aydın canım. böyle güzel haberler bizi mutlu ediyor.
HADİ BEEEE??????? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Çantayı yarın hazırlıyom ben!!!!! :1no2::1no2:
yaaaaa demeyin öyle heyecanlanıyorum valla çanta manta hazırlık yapmadım yaaaa.
bende okudum onu duygulandım ve korktum bende pek oturmuyom po...mun üstüne. müdür bana sen hala burda mısın ya dedii geçen günn.
geçmiş olsun eşine canım. bence erkekler hep nazlı.
iyileşmene sevindim kuzucuuuk. inşallah suyunda normale döner en kısa zamanda.

bavsenin yazısını gözden kaçırmışım özürrr,
kızına kocaman bir maşallah ne güzel büyümüş onlar iyi olunca ayaklar yerden kesiliyor her şeyi unutuyoz valla canım ya.

ay bende daha çanta falan hazırlamadım gerçi her şeyi yıkadım ütüledim ama ay ne bileyim bazen oğluşum hep karnımda duracakmış gibime geliyor

herkese merhabalar!

günümüz iyi gecsin insallah... kocaman bir tebessümle hayata kaldigimiz yerden devam edelim bakalim:teytey:...bütün agrilarimiza ve sikayetlerimeze ragmen bizler iyiyiz insallah sırnaşık şey

ben internetten siparis gececegim de onun icin soruyorum. Bilindik, güvenilir bir marka ama olmadi bi bakayim etrafada benzeri var mi, kullanimi nasil falan...
ayrica deniz dün arabalara bagajina sigmayabiliyormus, dikkat et dedi. sen baktin mi nasil katlanmasi acilmasi ve bagajda yer kaplamasi falan?

canim kocisine gecmis olsun bu arada..aman dikkat et cok yakin durma...

Günaydın annişler...

Bugün 34. haftaya girdim.. 1 hafta daha geçti... hihoyyyt Geçmişe bi bakınayım. Bugün doktor kontrolüm var.

hadi hayirli haberlerle gel insalalh

günaydınn..
gece gene sohbet koyuymuş maşallah..
bende berbat ve uykusuz bir gece geçirdim..biraz önce randevumu aldım.yarın inşallah gidiyorum doktoruma..

ne oldu yine bacim hayirdir? kasilma mi var yoksa, kramplari mi diyorsun? gecmis olsun..

günaydın kızlar
ya insan yataktan yorgun kalkar mı gece hiç rahat uyuyamıyorum onun etkisi sanırım

al benden de o kadar...kalktigimda oram buram agriya agriya kalkiyorum zaten ve neden dinlenemiyorum hic alamis degilim kafamçokkarıştı

ahdan da benim gibi biri daha :lepi: walla bazen ne almam gerektigini ve ne kadar alamam gerektigini kestiremiyorum. Aslinda biraz gec kalmamin sebebi de bu..kafamçokkarıştı ama KK saolsun, simdi hepsini not aliyorum şakkıdı

iiyi haberlerle gel insallah aysincim. benden de selam söyle tatlisima

ya senin 3´lü test ve detaylin vardi. bununla ilgili sonrasinda birsey okudugumugu da hatirlamiyorum, belki ben yokken yazdin birseyler ama ne zamandir aklimda ne oldu ne dediler sana o zmn, ne yaptin?

selam kızlarcım
tebessumcum zeynepcim cok guldurdun beni yaa, almanca ile ilgili bi espri yapmissin koptum

sengözlerimebaksanab:jeyyar:

hakkikaten nerdeysin sen canim? bizler iyiyiz cok sükür..ufak tefek sikayetler basladi yine sona yaklasiyoruz ya insallah...sen nasilsin?

iyi haberlerle gel insallah

ay canim ya cok gecmis olsun...Allah acil sifalar versin sana..kac gündür helak oldun..

Allah nazardan saklasin annesi a.s.

ayy insallah birsey yoktur canim...hemen bilgi gec ne olur cok merak ettim ben de...hadi Allaha emanet ol, iyi haberlerle gel insallah..

ya cocuklar neden iki hafta önden gidebiliyorlar..siz bizden daha mi iyi besliyorsunuz yoksa sırnaşık şey saka bir yana bos ver canim saglikli olsun, tombik dogsun ki bagisik sistemi daha iyi olur insallah...

selam tatlışlar çalıştık geldik biz kızımla sabah milas a gittik yorulduk uykumuz var ama biraz daha işlerim var halletmem lasımm onları da bitirip geçmişi okuyacağımm mucukladım

hosgeldiniz efem:1hug:

Duşumu aldım. Saçlarım kurusun yürüyüşe çıkıcam.

walla seni alkisliyorum...masallah, masallah, masallah,......cok iyi bir örneksin canim a.s.

Zeynepcim, Sibel çeviriyo bana...
hani dün tar,h aralığı vardı ya onun başındaki ET bu demekmiş...
et : entbindungstermin: hesaplanmis dogum tarihi

walla ben kisaltmasindan birsey anlamadim ama tahmin ettigim gibi, muhtemel dogum araligini vermis demek ki hakikaten..

cok buyuk bi sorun yok deil mi bu sonuclar altinda?

aman Allahim bizim avrupali gelmissırnaşık şey
canimda nasil avrupa cinsi cerez istiyordu bir bilsen naniknanik

rüyalardan anlayan varmiii ?

canim bence bu aralikta gördügün rüyalari ne yorumla ne yorumlat...biliyorsn rüya nasil yorumlanirsa öyle anlam kazanir...ben de bu aralar cok görüyorum ve hepsi de sacma sapan sinir bozucu seyler.. ama bunlar dönemselmis, bu zamanlarda olmasi normalmis yani...bir anlami yoktur yani tahminimce...

merhabalar kizlar.. yine kaynatmissiniz bakiyorum..
bazilari kulaklarimida cinlatmis ya.. neyseh.. :1closedeyes:
ben o bazi zatlarin kar yemesine bisey diyormuyum?? demiyorum!!:roflol::roflol:
dedim ya, neyseh :)

adacim yardimci olmak isterdim bitanemde.. sizin de dediginiz gibi tibbi terimler bunlar .. kendimdekilerle karsilastirdim.. pararlel bisey bulamadim..
bi ET yi bilioyrum.. onuda sibel aciklamis zati..
bu arada masallah adasimiza

doktordan gelen arkadaslar hep iyi haberlerle gelmisler.. hepinize binlerce masallah
doktora gidecek olanlardanda ayni haberleri bekliyruz hayirlisiyla insallah
boylar uzuyor, kilolar artiyor.. zaman kisaliyor.. zamanlica gelirler insallah bebeklerimiz
:Saruboceq:

Son düzenleme:
uykum var ya gözlerm kapalı okumuşum herhalde yaaa annesininkuzusu da gelmişş hoşgelmiş sefalar getirmiş, nerelerdeydin tatlım özlettin kendini. umarım herşeyler yolundadır.
aylasulincim canım oda rengini sen sormuştun sanırım bence uçuk pembe güzel olur.
kontrole gidecek olanlar cici haberler bekliyoruzz merakta bırakmayın bizi.

merhabalar kizlar.. yine kaynatmissiniz bakiyorum..
bazilari kulaklarimida cinlatmis ya.. neyseh.. :1closedeyes:
ben o bazi zatlarin kar yemesine bisey diyormuyum?? demiyorum!!:roflol::roflol:
dedim ya, neyseh :)

ay bu ne demek simcik :jeyyar:
bak canim zaten dün kar yagdi, cikacaktim birden agirlik cöktü yattim aksamin bir vakti kalktimkafamçokkarıştı..anlayacagin hersey yalan oldu, gettiii:çok üzgünüm:
bu kar neden bana nasip olmuyorsa bilmiyorum gayri...zaten büyük cocgunlugu da eridi...

hakkaten karin tadi güzel mi cerez, sen biliyorsn sanrim ikide bir tavsiye ettigine göre laelaelaelaelae:roflol::roflol:

yok beaa ben rüya görmedim tebessümcüm.. annem rüya görmüs esim ve esimin bir akrabasi karsilikli ciftetelli oynuyorlarmis ve o ikisinlede bir kac gün önce bir isimiz oldu ve sevmiyoruz fazla ne esim ne ben ondan sordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…