2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocisi yatti bende bi ugruyim dedim.
TEBESSUM zaten bagaja koyupta getirdik eve hic sorun yasamadik. madem internetten vercen siparisi once bi gidip magazada kendisini gor satiyolardir aynisindan yani bi bilgi al bence sonra ver siparisini derim.

ne tavsiye etcem.. nerden bilim ben.. yok öyle piskopatliklarim.. kar iste. eriyince su oluyo.. bildin su..

sana niye nasip olmuyo.. vardir bi hayir.. sakarsindir sen simdi.. hamile hamile cikarsin ayagin falan kayar allah korusun..:Saruboceq:

ki gecen benim ayagim kaydi.. akillinin teki poset düsürmüs yere.. yerler zaten kaygan.. bende görmedim.. aksamdi.. üzerien bastim.. allahtan yanimda kardesim vardi.. ondan tutundum ama.. dengemi sagalayana kadar epey bi kaydim yani..
hamile hamile kir kic... otur oturdugun yerde isin yok karla marla..
klava:

eylemcim maşallah sana ne kadar beceriklisin ve kızın bence çok şanslı güle güle kullanın herşey çok hoştuuu.

TEBESSUM zaten bagaja koyupta getirdik eve hic sorun yasamadik. madem internetten vercen siparisi once bi gidip magazada kendisini gor satiyolardir aynisindan yani bi bilgi al bence sonra ver siparisini derim.

seni seviyorum canim benim :1hug:a.s. saolasin :jeyyar:

iste iyi niyet abidesi, canim benimmmmmma.s.:jeyyar:

öptümmmmmmmmmmm hepinizi kizlar kendinize coooooooooook iyi bakin bebislerede cici davranmayi unutmayin!!

hacerim ve tebessümcüm hos geldiniz sefalar getirdiniz

hosbulduk canimcim.. nasilsiniz bakalim.. ne var ne yok

ezgicim benim sorunumda bebek arabasini bagaja koymakla.. hos bi arabamiz biel yok bizim.. ama babamlarinkini kullaniyoruz.. onlarinkinede sigarmi ismarladogim pek emin degilim.. ama yoksa arabayi cok begendim.. esim baslarda söyleniyordu bak koyamazsak bagaja falan diye. simdi diyorum o senin problemin..sen ayarlican..
yerinde gördükde.. bioliyorum biraz büyük olcak.. ama napalim ..

iste iyi niyet abidesi, canim benimmmmmma.s.:jeyyar:

degerimi bilsen ya bide :1closedeyes:

kizlar ben geldim yazip cikicam hemen cok yoruldum biraz yatip dinlenicem hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi

hadi gözün aydin canim.. ba dert edilcek bisey yokmus cok sükür..
tek derdin su isim konusu olsun bundan sonra emi :)
onuda hallederiz el birligiyle..
masallah ogluna..
boyuna gelince..68*7=476.. boyu 47 cm.. böyle hesaplaniyordu galiba..

cerezim benim kiyamam ben sanananiknanik

ya senin aldigin yani daha dogrusu almak istedigin araba markasi ne canim? ben ABC´ya bakiyorum da...tavsiye edenler oldu ama sen ne dersin?

hadi elhamdülillah ya.. iyi bakalim..keyfi yerinde yani pasanin...masallah

cerezim benim kiyamam ben sanananiknanik

ya senin aldigin yani daha dogrusu almak istedigin araba markasi ne canim? ben ABC´ya bakiyorum da...tavsiye edenler oldu ama sen ne dersin?

ABCmi??tanimiyorumki..
ben hartan dan aldim canim..
netde annelerin tecrübelerini okudum, ona göre aldim..

kızlar şubat anneleri doğurmaya başlamış sıra bize geliyo çantaları hazır edelim artık.

tebessümcüm önemli degil nasilsiniz bakalim

canim iyiyim ne olsun..ah tis ile geciyor ama yikilmak yok Allah´in izniyle :jeyyar:

ya bu arada kizim ile iletisimim iyice artti...bayiliyorum onunla konusmaya..artik resmen ben uyaninca uyaniyor, ben yatinca da yatiyor..cok seker teyzesi..dün yine sohbet ettik nasil cevaplar veriyr ya.. erken dogum mogum olur diye kizma seni cok özledim demeye korkuyorum ama icim icimi yiyor:roflol: simdi dogacaklar yumuk yumuk elleriyle, aman Allahim deliye dönüyorum düsündükce:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…