hacerim ve tebessümcüm hos geldiniz sefalar getirdiniz
ay bu ne demek simcik :jeyyar:
bak canim zaten dün kar yagdi, cikacaktim birden agirlik cöktü yattim aksamin bir vakti kalktimkafamçokkarıştı..anlayacagin hersey yalan oldu, gettiii:çok üzgünüm:
bu kar neden bana nasip olmuyorsa bilmiyorum gayri...zaten büyük cocgunlugu da eridi...
hakkaten karin tadi güzel mi cerez, sen biliyorsn sanrim ikide bir tavsiye ettigine göre laelaelaelaelae:roflol::roflol:
kocisi yatti bende bi ugruyim dedim.
TEBESSUM zaten bagaja koyupta getirdik eve hic sorun yasamadik. madem internetten vercen siparisi once bi gidip magazada kendisini gor satiyolardir aynisindan yani bi bilgi al bence sonra ver siparisini derim.
ne tavsiye etcem.. nerden bilim ben.. yok öyle piskopatliklarim.. kar iste. eriyince su oluyo.. bildin su..
sana niye nasip olmuyo.. vardir bi hayir.. sakarsindir sen simdi.. hamile hamile cikarsin ayagin falan kayar allah korusun..:Saruboceq:
ki gecen benim ayagim kaydi.. akillinin teki poset düsürmüs yere.. yerler zaten kaygan.. bende görmedim.. aksamdi.. üzerien bastim.. allahtan yanimda kardesim vardi.. ondan tutundum ama.. dengemi sagalayana kadar epey bi kaydim yani..
hamile hamile kir kic... otur oturdugun yerde isin yok karla marla..klava:
seni seviyorum canim benim :1hug:a.s. saolasin :jeyyar:
hacerim ve tebessümcüm hos geldiniz sefalar getirdiniz
kocisi yatti bende bi ugruyim dedim.
TEBESSUM zaten bagaja koyupta getirdik eve hic sorun yasamadik. madem internetten vercen siparisi once bi gidip magazada kendisini gor satiyolardir aynisindan yani bi bilgi al bence sonra ver siparisini derim.
iste iyi niyet abidesi, canim benimmmmmma.s.:jeyyar:
bavsenin yazısını gözden kaçırmışım özürrr,
kızına kocaman bir maşallah ne güzel büyümüş onlar iyi olunca ayaklar yerden kesiliyor her şeyi unutuyoz valla canım ya.
kizlar ben geldim yazip cikicam hemen cok yoruldum biraz yatip dinlenicem hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi
kizlar ben geldim yazip cikicam hemen cok yoruldum biraz yatip dinlenicem hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi
cerezim benim kiyamam ben sanananiknanik
ya senin aldigin yani daha dogrusu almak istedigin araba markasi ne canim? ben ABC´ya bakiyorum da...tavsiye edenler oldu ama sen ne dersin?
tebessümcüm önemli degil nasilsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?