kizlar ben geldim yazip cikicam hemen cok yoruldum biraz yatip dinlenicem hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi
kızlar şubat anneleri doğurmaya başlamış sıra bize geliyo çantaları hazır edelim artık.
saol hacerim iyiz biz siz naslsiniz
kızlar şubat anneleri doğurmaya başlamış sıra bize geliyo çantaları hazır edelim artık.
hosbulduk canimcim.. nasilsiniz bakalim.. ne var ne yok
ezgicim benim sorunumda bebek arabasini bagaja koymakla.. hos bi arabamiz biel yok bizim.. ama babamlarinkini kullaniyoruz.. onlarinkinede sigarmi ismarladogim pek emin degilim.. ama yoksa arabayi cok begendim.. esim baslarda söyleniyordu bak koyamazsak bagaja falan diye. simdi diyorum o senin problemin..sen ayarlican..
yerinde gördükde.. bioliyorum biraz büyük olcak.. ama napalim ..
hacerim simdi gidip yine baktim odaya evet biraz buyuk, tekerlekleri ozellikle ama ben rahatca koydum bagaja yani merak etme bence kesin sigar sonucta toplayipta koycaksiniz eve gelince toplama acma pratigi yapmistik rahatti.
hacerim simdi gidip yine baktim odaya evet biraz buyuk, tekerlekleri ozellikle ama ben rahatca koydum bagaja yani merak etme bence kesin sigar sonucta toplayipta koycaksiniz eve gelince toplama acma pratigi yapmistik rahatti.
canim iyiyim ne olsun..ah tis ile geciyor ama yikilmak yok Allah´in izniyle :jeyyar:
ya bu arada kizim ile iletisimim iyice artti...bayiliyorum onunla konusmaya..artik resmen ben uyaninca uyaniyor, ben yatinca da yatiyor..cok seker teyzesi..dün yine sohbet ettik nasil cevaplar veriyr ya.. erken dogum mogum olur diye kizma seni cok özledim demeye korkuyorum ama icim icimi yiyor:roflol: simdi dogacaklar yumuk yumuk elleriyle, aman Allahim deliye dönüyorum düsündükce:sm_cool:
iyiyiz iyi..
mantarla fitille ugrasiyoruz iste..
aglancak halime gülüyorum varya -tatlicadiarzu-
kizlar ben geldim yazip cikicam hemen cok yoruldum biraz yatip dinlenicem hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi
ayy cnm benim nasl becerebildinmi acidimi fitili yerlestiriken
insallah canim ya..
bizimki daha gelmedi.. 6 hafta sonra gelcek..o zaman anlicaz iyimi ettik kötümü ettik..simdilik kafam rahat yani hihoyyyt
6 haftami desenle kizinla birlikte gelcek biraz gec degilmi yavrusu neyse sonucta vardir bildiginiz bisey hadi hayirlisi olsun kizin la guzel guzel gezersiniz kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar doktordan geldim şimdi;(faranjit olmuşum malesef ilaç vermedi ciğerlerde bişey yokmuş ıhlamur karabiberli bal falan öle ileşmeye çalışıcam bütün gece uyumadık nefes alamadığım içn tıkanıorum yatıncı sabahı zor ettik eşim izin aldı sağolsun o bakıo şimdi gurbette olmak çok zor yaaaa annem yada kayınvalidemin yakın olmasını çok isterdim böyle zamnda çok daha özlem duyuyorum....geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir şimdi biraz okucam.....
günaydın herkese.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.dün doktora gitmiştim.kızım büyümüş47 cm 2531gr olmuş .suyuda normalmiş onun iyi olması benim ağrılarımı hafifiletti.bugün güne daha iyi başladım.herkes için iyilik sağlık mutluluk diliyorum.
Kızlar yaa randevuma az kaldı oldukça ben hazırlnayaım bari...Çok heyecanlıyım bir ay oldu kızımı görmeyelei yaa kızlar benim akıntım acaip derecede fazla yaa vede kokulu yani bi geliyo iç çamaşırım ne biçim ıslanıyo korkuyorum suyum falan mı azalıyo..................
niloşcum, valla ben ilkokulda acayip tembeldim hatta sınıfta bırakacaktı hoca beni. annem her toplantıda boynunu bükermiş. ama ortaokuldan sonra acayip düzeldim. lisede evime onur belgesi gönderildi, müdürümüz tel. edip tebrik etti. üniversitede ilk tercihimi kazandım, master da yaptım. hocam okutmanlık teklif etti ama evlendim ve okuldan uzaklaştım.. kesinlikle çocuğuna cesaret ver. bu çok önemli. bir de hocalarıyla bol bol iletişim kur. hocalar akıllarında tuttar öğrencileri bu şekilde, derste bilmese de kaldırsın sorsun. cesareti artar böylece. bence tembel öğrenciler sana daha iyi rehberlik edersengözlerimebaksanabselam kızlar nasılsınız ben iyiyim okula giden kızım dun akşam sınav kağıdını getirdi matematikten sınav olmuşlar 22 sorudan 6 tanesi yanlış ona canım çok sıkıldı ilk sınavları arkadaşlarından yanlış yapmayanlarda var benim kızım soruyu anlamadım dedi ama öğr sınav kağıdını beğenmedi ben durumumdan dolayı çalıştıramıyorum eşimde sadece ödevlerini yaptırıyor anlıyacağınız çocuklada pek ilgilenemiyoruz 1ci sınıfa gidiyor belkide ilk yılımız olduğu içi bukadar önemsiyorum öğr arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım önemsemelimiyim bu sonucu
he becerdim..
ömrümden ömür gitti..
ama sonunda fark ettim, korkcak bisi yokmus.. :roflol:
bakalim daha neler ögrencez..
ama bu 6 tane nasil bitcek bilmiyorum kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?