adacyo canım fazilet hanımdan memnunmu kaldın herkes o dr çok metediyorlar bende hamileliğimin başındanberi erdemde adalet hanıma muayene oluyorum fiyatına bana uyunca orada kalmak istedim hepimizin hakkında hayırlısı
çerez hanım çerez hanım fitili yerleştirmekte ne var ayol senin için..zor mu..sengözlerimebaksanab
kocana söylesene büüüyüüük bi zevkle yerleştirir eminim..hihoyyytsositososito
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı öğleden sonra. Doktorum kan akışına suyuma ve bebeğe baktı herşey iyi dedi. Artık ciğer gelıstırıcı ıgne vurulmaya gerek dedı. Ama haftada 1 proluton ıgnesı yanı hormon ıgnesı erken dogmaması ıcın ve gunde 6 tane nıdılata devam..Nst de sancılarımda normal cıktı.
Bebısımın kılosu 2-2200 cıvarı dedı..Ne yanı 10 gundur kılo almamıs mı dedım.. Gayet ıyı dedı.. Bıraz orası kafama takıldı ama doktorum asıl bundan sonra kilo alır merak etme dedi. Artı önemli olan kilosu değil diye kızdı yine. Beni bu konuda takıntılı gördü sanırım.
Cocuk doktoru tavsıyesını aldık bugun..
Yıne vajınal olarak acılma varmı dıye baktı. Allahtan yok. Baskı var ama acılma yok gun gectıkce baskı artacakmıs.. Tekrar 10 gun sonra gıdecem
Gecmısı okuyayım
Ay bu arada sabah 2 dk mothercare ugradım. Ogluma bır pantalon bır ayakkabı aldım cıktım. Baska bısı almadım esım anlamasın mothercare gıttıgımı dıye..Artı cok ayakta duramıyorum dıye..36 haftama gelsem gıtcez esımle..
kizlar ben geldim yazip cikicam hemen cok yoruldum biraz yatip dinlenicem hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi
masallah kizina zakkumcum
kilosuna boyuna.. sende ne güzel.. 1 kilo almissin sadece.. onunda 600 gr kizina :)masallah
zakkum maşallah kızına..tosun gibi..
çerez hanım çerez hanım fitili yerleştirmekte ne var ayol senin için..zor mu..sengözlerimebaksanab
kocana söylesene büüüyüüük bi zevkle yerleştirir eminim..hihoyyytsositososito
Maaşallah yavruşuna benimkininde elleri yüzündeydi doktor ultrasonun ucuyla küt diye vurdu 1-2 kez çiğlik attim valla (erdemdeki doktor diil)noluyo dedim kendinden emin bi şekilde elini çektim dedi renkli olarak gösterdiydi ağlamaya başladim inanilmaz bişey renkli görmek benimkide 2 hafta önden gidiyor elevitle mi alakali yoksa arkadaşlar??
Selam arkadaşlar döndüm kontrolümden. herşey güzel valla. canım kızım yüzünü kapatmıştı ilk defa göstermedi. yani kordonlar buna izin vermedi
ayrıca yine uyuyodu, hadi aktif olsa bi şekilde ümitlenirdik. sağa yattım ,sola yattım, dr. dürttü çikolata yedirdiler, şekerli su içtim yok tembel kızım uyanmadı.
ets gayet iyiymiş. geçen aydan beri kızım 600 gr almış. 1750 gr, boyu da 40.5 cm olmuş. dr güzel gidiyo dedi. ben de 1 kilo almışım:)
bu arada galeria daki mothercare gittim ama ordaki mağzada tekstil varmış çok üzüldüm eşimi de zorla ikna etmiştim. neyse foryou da da var sanırım alıcam şeyler. oraya bakarım.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu dönemde. bana portakal suyu yasaktı dişçim azaltmamı söyledi ama kadın doğumcum başla içmeye dedi. sonra yıkarsın ağzını dedi zaten ne yesem çalkalıyorum en azından.
maşallah kızına canım...
güzel haberlerle bekliyoruz seni canım...
niloşcum, valla ben ilkokulda acayip tembeldim hatta sınıfta bırakacaktı hoca beni. annem her toplantıda boynunu bükermiş. ama ortaokuldan sonra acayip düzeldim. lisede evime onur belgesi gönderildi, müdürümüz tel. edip tebrik etti. üniversitede ilk tercihimi kazandım, master da yaptım. hocam okutmanlık teklif etti ama evlendim ve okuldan uzaklaştım.. kesinlikle çocuğuna cesaret ver. bu çok önemli. bir de hocalarıyla bol bol iletişim kur. hocalar akıllarında tuttar öğrencileri bu şekilde, derste bilmese de kaldırsın sorsun. cesareti artar böylece. bence tembel öğrenciler sana daha iyi rehberlik edersengözlerimebaksanab
maşallah oğluna canım.. baya iyi kiloları:)
hepinize tek tek tesekür ederim bu tesekür butonunun gitmesi ne kötü oldu yaa
hacerim sanada ayriyetten tesekür ederim boyu icin :)) oglumun kafasida biraz büyük galiba anlasilan cikarirken biraz zorlancaz hehe ama olsun yinede korkmuyorum hicbisey korkutamaz beni..he bu arada bebeginin kilosu cok olan anneler teleslanmayin dogumun kiloyla alakasi yokmus kafayla varmis yani bebek cok kilolu dogum zor olcak diye bisey yokmus sonucta kilo her tarafa yayiliyo yani kol bacak v.s önemli olan kafasiymis zaten kafa ciktimi gerisi pirt diye geliyo ama oglumuun masallahi var baktim ilk oglum 35+5 ken 2600 grmis sonuctata 3540 gr dogmustu bu 40.haftayi tamamlarsa kac kilo olacak acep hadi simdide seker derdimi cikiyo acep düsünmiyim diyom ama her doktora gittigimde doktorum kilomla ugrasiyo kilo aliyon dikkat et sonra bebegin cok kilolu olur diyabet olur diye ama bugüne kadarda toplamda 12 kilo aldim ilkinde 20 almistim anlamadim bu isten bisey bugün görümcemde 4 kiloya kadar normal dedi kafam karisti yine illaki takilcak biseyler buluyom bende dimi hayret bisey yok yaa sisko olcak benim oglusum diyabet degil istee
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı öğleden sonra. Doktorum kan akışına suyuma ve bebeğe baktı herşey iyi dedi. Artık ciğer gelıstırıcı ıgne vurulmaya gerek dedı. Ama haftada 1 proluton ıgnesı yanı hormon ıgnesı erken dogmaması ıcın ve gunde 6 tane nıdılata devam..Nst de sancılarımda normal cıktı.
Bebısımın kılosu 2-2200 cıvarı dedı..Ne yanı 10 gundur kılo almamıs mı dedım.. Gayet ıyı dedı.. Bıraz orası kafama takıldı ama doktorum asıl bundan sonra kilo alır merak etme dedi. Artı önemli olan kilosu değil diye kızdı yine. Beni bu konuda takıntılı gördü sanırım.
Cocuk doktoru tavsıyesını aldık bugun..
Yıne vajınal olarak acılma varmı dıye baktı. Allahtan yok. Baskı var ama acılma yok gun gectıkce baskı artacakmıs.. Tekrar 10 gun sonra gıdecem
.
Bu arada muaynede hayatıst arkadasımızla karsılastım moralı cok bozuktu suyu azalmıs dıye.. Benden sonra gırecektı..Bakalım ınsallah bısey yoktur.
evet ya ben ilk defa gördüm renkli gözelrinide görmeyi cok isterdim ama bunada sükür gözlerinede dogunca bakariz artik belki abisi gibi mavis gözlüdür nazar degmesin diye saklamistir :)) ben elevit almiyorum güzelim suan ictigim demir balik ve magnezyum bunlarlada alakasi varmi hicbir fikrim yok
kesss çerez kesssss:mymeka:
bizim gibi ilişkiye girmeyenler fitil kullansa anlarım zor olur yerleştirmek hazneye de;senin gibi cinsel hayatı aktif olan bir kadın zorlanınca şaşııırrrrrrdımmmm(şahika deyişiyle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?