2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

niloşş bende erdeme gidiyorum özlem hnm bende memnunum doğumu erdemdemi yapacaksin ?

Selam kızlar,

Bugün kontrolüm vardı öğleden sonra. Doktorum kan akışına suyuma ve bebeğe baktı herşey iyi dedi. Artık ciğer gelıstırıcı ıgne vurulmaya gerek dedı. Ama haftada 1 proluton ıgnesı yanı hormon ıgnesı erken dogmaması ıcın ve gunde 6 tane nıdılata devam..Nst de sancılarımda normal cıktı.

Bebısımın kılosu 2-2200 cıvarı dedı..Ne yanı 10 gundur kılo almamıs mı dedım.. Gayet ıyı dedı.. Bıraz orası kafama takıldı ama doktorum asıl bundan sonra kilo alır merak etme dedi. Artı önemli olan kilosu değil diye kızdı yine. Beni bu konuda takıntılı gördü sanırım.

Cocuk doktoru tavsıyesını aldık bugun..

Yıne vajınal olarak acılma varmı dıye baktı. Allahtan yok. Baskı var ama acılma yok gun gectıkce baskı artacakmıs.. Tekrar 10 gun sonra gıdecem

Gecmısı okuyayım

Ay bu arada sabah 2 dk mothercare ugradım. Ogluma bır pantalon bır ayakkabı aldım cıktım. Baska bısı almadım esım anlamasın mothercare gıttıgımı dıye..Artı cok ayakta duramıyorum dıye..36 haftama gelsem gıtcez esımle..

çerez hanım çerez hanım fitili yerleştirmekte ne var ayol senin için..zor mu..sengözlerimebaksanab
kocana söylesene büüüyüüük bi zevkle yerleştirir eminim..hihoyyytsositososito

senin icin ne dimek oluyo bacim..
kocemi bulastirmam böyle seylere ben..
kendi isimi kendim hallederim ben icabinda
şakkıdı

Bu arada muaynede hayatıst arkadasımızla karsılastım moralı cok bozuktu suyu azalmıs dıye.. Benden sonra gırecektı..Bakalım ınsallah bısey yoktur.

masallah canim Allah bozmasin

Maaşallah yavruşuna benimkininde elleri yüzündeydi doktor ultrasonun ucuyla küt diye vurdu 1-2 kez çiğlik attim valla (erdemdeki doktor diil)noluyo dedim kendinden emin bi şekilde elini çektim dedi renkli olarak gösterdiydi ağlamaya başladim inanilmaz bişey renkli görmek benimkide 2 hafta önden gidiyor elevitle mi alakali yoksa arkadaşlar??

masallah kizina zakkumcum
kilosuna boyuna.. sende ne güzel.. 1 kilo almissin sadece.. onunda 600 gr kizina :)masallah

teşekkürler kızlar:) bu arada benim de suyum azalmış. bol su içicem.

ya benim çizelgem yine bozulmuş. :1shok:dr. 31+6 dedi. şimdi uğraşıyorum başka stil deniycemsengözlerimebaksanab

evet ya ben ilk defa gördüm renkli gözelrinide görmeyi cok isterdim ama bunada sükür gözlerinede dogunca bakariz artik belki abisi gibi mavis gözlüdür nazar degmesin diye saklamistir :)) ben elevit almiyorum güzelim suan ictigim demir balik ve magnezyum bunlarlada alakasi varmi hicbir fikrim yok

sizede masallah canim

evet..sende illa kendine bi dert arayanlardansin anlasildi.. oglusun iyi annesi.. kilosuda iyi.. kilonda.. aranmasana..hersey yolunda bak.. meraklanma telaslanma bi dur hele :)

masallah kuzucuna
insallah hersey sonuna kadar böyle devam eder canim :Saruboceq:

Bu arada muaynede hayatıst arkadasımızla karsılastım moralı cok bozuktu suyu azalmıs dıye.. Benden sonra gırecektı..Bakalım ınsallah bısey yoktur.

ne güzel bi tesadüf olmus..
insallah oda hayirli haberlerle gelir
:Saruboceq:

kesss çerez kesssss:mymeka:
bizim gibi ilişkiye girmeyenler fitil kullansa anlarım zor olur yerleştirmek hazneye de;senin gibi cinsel hayatı aktif olan bir kadın zorlanınca şaşııırrrrrrdımmmm(şahika deyişiyle)

verdimi bi vesikalik??
verdiyse bizimle paylas hadiiiiiiiiiiii
yerimseniben

sus sus..nazariniz deydi zati..:mymeka:
elim kolum bagli kaldim..
son 5 tane kaldi.. bi bitsin..
lazanyanin topicini aktif hale getircem yine insallah
:jeyyar:

zorlanmam korkumdan bi kere tamammi..
bu alanda tecrübesizim
Çok üzgünüm çoook

Aslinda illa da görmek önemli diil çünkü biraz farklida çikabiliyolar ben resimde eline taktiydim parmaklari eksik gibi gelmişti ama (Allah korusun)sonuçta tam net değil bu seferde kuruntu edebiliyoruz zaten hassas dönemdeyiz ,bir arkadaş a doktor eleviti birak bebek çok büyümüş demişte ondan merak ettiydim bide elevit emzirme döneminde süt arttiriyomuş devam etmeyi düşünüyorum ben.

herkese merhaba.artik gecmisi okumaktan muhabbete katilamadan ckiyorum.doktordan gelen arkadaslar gözünüzaydin masallah hepinize.1 saat sonra da bizim doktor kontrolümüz var.umarim herseyyolunda gider.

yumuk yumuk
hay masallah ruhecim..
allah nazarlardan saklasin

ay valla insanin dogurasi geliyor:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…