2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yumuk yumuk
hay masallah ruhecim..
allah nazarlardan saklasin

ay valla insanin dogurasi geliyor:asigim:

amin canim ins

ANAAAAM tipe bak asik suratli sey 40 bin kere MASALLAH kiz bu cok yakisikli olcak ahanda soyluyorum. foto cok guzel sanki disarda cekilmis gibi.Allah kucaginda gormeyide nasip etsin.

amin canim cümlemize ins

melek canım o kilo takıntısı sadece sende değil genelimizde var sanırım ..
ama sağlıklı olması en büyük husus tabi.
kilosu bencede yerli yerinde..sen sıkma sakın canını..
zakkum maşallah..çok net fotğraf..
hayatıda bekliyoruz..
ben akşam giremicem kayınvalideme geçicem ordayız artık..
yarın doktor dönüşü yazarım..
öptüm hepinizi..

deilrtiyorsun milleti gene gozumden kacmiyor klava:
uyumusuz karsilikli valla 2 saat,
hadi oncaz yoldan geldi bana ne olduysa sırnaşık şey

elimde "KAHVE" gözüm yollarda seni bekliyorum be
sende yermisin, ay pardon icermisin :içelim:

o yol yorgunu uyumus.. sende onu öylece görünce canin cekmistir canim.. hamilesin ya
sositososito

Haydi gözün aydın, maşallah! Sen de kilo bakımından iyi gidiyorsun, kutluyorum seni.

melekcim sen de iyi haberler getirmişsin. İğnelerin birinden kurtuldun, hadi yine iyisin. bebişe de maşallah!!! Kilo konusu arkadaşların da dediği gibi sorun olacak seviyede değil, sadece çok iri değil, takma kafana bunları. Bu gidişle inşallah buluşmaya da gelebileceksin gibi görünüyor. hihoyyyt

Kızlar ben de biraz mola verdim. Ütüler ne çok yaa! Aslında o kadar çok değil de, ufak ufak parçalar bitmiyor yaa!!! belim koptu, yorgunluktan feci şekilde de midem bulanıyoo.. bayılacak gibi hissediyom kendimi... Ben ne demiştim, ütüleri yapacak, valizi hazırlayacak hal kalırsa dolap içlerine mi başlayacaktım???? :roflol::roflol::roflol:
neler demişim ben yaaa! Mümkünü var mı, ürüler biterse ne mutlu!!! Ben diyim anacım size, bu gidile benim bu evin temizliği falan bitmez doğuma kadar. Evi bok götürürken doğurcam ben!!!! Ayy napıcam ben yaaa!!! haftasonu biraz kocişi de çalıştıraraktan mı halletsem işleri ne yapsam??? :sm_confused: Yapanlar nasıl yapıyo acep :sm_confused::uhm:

Ruhe habencim maşallah çatık kaşlı oğluşuna, baktım şimdi resimlere.. Çok şirin yumuk yumuk bayıldımm!!! rabbim nazarlardan saklasın!!!

hemen ben dalayim cevap vermek icin..
ben nasil yapiyorum.. parca parca yapiyorum.. sabah evden cikarken derli-toplu oluyor.. aksam eve girince iki koca insan nasil dagitiyoruz bende anlamiyorum..
ama sabah yine topluyorum..
öyle dip bucak temizligine gelince..
ben sabahlari ise geldigim icin cikmadan hergün bi odanin camini siliyorum.. iki oda kaldi..
onlar bitsin.. kapilara el atcam...
bi perdeler kaliyor.. onlarda annemin ellerinden öpcekler insallah..
ha nede olsa ilk dogumum ya.. diyorumki zaten sancilar baslayinca dogum hemen baslamicak..evde biraz disimi sIkarim ben eger ev daginik olursa.. o bagiris icinde evi söyle gelisi güzel esime toplatir öyle yola koyulurum.. bakalim nasil olcek

Yaa günlük toplu olma kısmında sorun yok, hergün topluyom, çok da dağılmıyo. Haftalık çamaşır ve ütüde de sorun yok. Ben şunları yapmak istiyom doğumdan önce... Kapılar, camlar ve petekler silinecek, tüm dolap içleri indirilip, silinip, geri düzenlenecek (mutfak, salon, yatak odası, oturma odası ve banyo), buzdolabı temizlenecek, perdeler yıkanacak... ((((((((((((((((

bugüne kadar bu listenin hangini yaptin??
oyyy.. hic bi fikrim yok.. böyle liste halinde olunca gözüm korktu..bunlarin hepsi bendede yapilcakda.. ben böyle anmiyorum..valla bak, böyle aninca cok geliyo insana

bugüne kadar bu listenin hangini yaptin??
oyyy.. hic bi fikrim yok.. böyle liste halinde olunca gözüm korktu..bunlarin hepsi bendede yapilcakda.. ben böyle anmiyorum..valla bak, böyle aninca cok geliyo insana

Hangini mi yaptım!!!! HİÇBİRİNİİİİİİ :roflol:
Daha doğrusu yaptıklarımı buraya yazmadım. Kızımın odasındaki dolabı boşaltıp yerleştirdim, bir de geçen gün banyonun duvarları dahil heryerini ovup, yıkadım. İşte biliyosun bi de bebeişin kıyafetleri yıkandı, ütülüyom şimdi. Kendi pijamalarım falan da yıkandı ütülendi hazırlar. Bunun dışında koca götümü gezdirmekten başka bir iş gördüğüm yok... ((((((
Offffffffffffffffffffffff! nasıl bitecek yaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

biter anacim biter..daha zamaniz var..stress yok litfen kaydirigubbakcemile

Neyse ben kaçtım kızlar!!!! Akşam gelirim yine... Bari şu ütüyü bitirmeye çalışayım, kociş gelmeden... :))))

Kızlar doktordan geldik üst komşum yasin okutuyordu gelince oraya çıktım anca yazabiliyorum size...
Allaha şükür herşey normal...Ve en sevindiğim haber rahim ağzını kapatan plasenta artık olması gereken yerde buna çok sevindim çünkü bu sebepten dolayı sezeryan olabilirdim...
Biz bakaren uyuyodu cimcime evde canıma okur doktora gidince uyuyacağı tutuyo hanımefendinin hatta tam bakarken esnedi..Kızlar yaa yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm gözleri burnu ağzı ilk defa anne olacağımı bu kadar iyi hissettim sanki ultrasona dokunsam bebeğime dokunacaktım ne kadar güzel duygular bunlar yaa..Allahım herkese tattırsın inşallah...
Bu arada doktorada içim ısındı sanırım benim doktor artık gelemeyecek çünkü 1 ay sonra görüşürüz dedi..Birde şekerim sınırda çıkmıştı ya 100 gramlık yaptırmanı tavsiye ederim yaptırırsan sonucunu bi göreyim dedi...Kendi doktoruna gösterirsin demedi yani...
Kilomuz 1378 gram sanırım normal çünkü doktor herşey yolunda dedi..suyumda normalmiş akıntı ve kaşıntıdan bahsedince fitil verdi zaten alıştım artık mantar yüzünden her ay fitil kullanmaya....
Eleveiti bıraktırdığını söyledim diğer doktorun baya şaşırdı neden bıraktın bence kullanmaya devam et dedi bende başlayacağım tekrardan zaten içime hiç sinmemişti bırakırkende...
Ayaklarını aşağıda hissettiğimi sanki çıkıverecekmiş gibi olduğunu söylemiştim ultrasona girmeden önce bi bakalım demişti bakınca böyle hissettmen gayet normal çünkü şuanda ters duruyor dedi döneceğini tahmin ediyorum ama dönmezsede ilk gebelik sezeryan olur dedi döner dimi kızlar yaa...

walla seni alkisliyorum...masallah, masallah, masallah.....cok iyi bir örneksin canim
Sağol canım benim. Elimden geldiği kadar yürümeye çalışıyorum. Şansıma havalarda güzel gidiyor. Yoksa evde hantallaşmak istemiyorum. Doğumu kolaylaştırıyormuş,inşallah faydası olur.

Maaşallah tosuncuğuna. Ne kadarda tatlı tombiş çok şeker. Kaç kilo doğacak acaba.

Maaşallah gözünaydın gülüm. Kızının keyfi yerinde mışıl mışıl uyumuş.

Gözünaydın melekcim. Herşey güzel çıkmış sevindim. İnşallah sabredicek zamanını bekliycek kuzucuğun.

Kapılar, camlar ve petekler silinecek, tüm dolap içleri indirilip, silinip, geri düzenlenecek (mutfak, salon, yatak odası, oturma odası ve banyo), buzdolabı temizlenecek, perdeler yıkanacak... ((((((((((((((((
Kız yavrum bunların hepsini senmi yapcan. Yok olmaz tek başına sakın hepsini sıkıştırma. Baari yavaş yavaş hergün birini yap. Yıpratma kendini doğuma gücün kuvvetin kalmaz bak datlım.

Gözünaydın canım. Kuzucuğun iyi maaşallah. İnşallah döner daha zamanı var.. Benimkide 32. haftada daha dönmemişti. Şimdi ne alemde? Anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…