yumuk yumuk
hay masallah ruhecim..
allah nazarlardan saklasin
ay valla insanin dogurasi geliyor:asigim:
ANAAAAM tipe bak asik suratli sey 40 bin kere MASALLAH kiz bu cok yakisikli olcak ahanda soyluyorum. foto cok guzel sanki disarda cekilmis gibi.Allah kucaginda gormeyide nasip etsin.
kızlar iyi haberlerinize cokk sevindim.
ruhe haben ne guzel resim o yaa masallah minnosa
deilrtiyorsun milleti gene gozumden kacmiyor
nerelerdesin senklava:
dicem ama.. kayinvaliden sizde..
ara ara yokla be.. bana oklava sallamani seviyom ben senin..
deilrtiyorsun milleti gene gozumden kacmiyorklava:
uyumusuz karsilikli valla 2 saat,
hadi oncaz yoldan geldi bana ne olduysa sırnaşık şey
Selam arkadaşlar döndüm kontrolümden. herşey güzel valla. canım kızım yüzünü kapatmıştı ilk defa göstermedi. yani kordonlar buna izin vermedi
ayrıca yine uyuyodu, hadi aktif olsa bi şekilde ümitlenirdik. sağa yattım ,sola yattım, dr. dürttü çikolata yedirdiler, şekerli su içtim yok tembel kızım uyanmadı.
ets gayet iyiymiş. geçen aydan beri kızım 600 gr almış. 1750 gr, boyu da 40.5 cm olmuş. dr güzel gidiyo dedi. ben de 1 kilo almışım:)
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı öğleden sonra. Doktorum kan akışına suyuma ve bebeğe baktı herşey iyi dedi. Artık ciğer gelıstırıcı ıgne vurulmaya gerek dedı. Ama haftada 1 proluton ıgnesı yanı hormon ıgnesı erken dogmaması ıcın ve gunde 6 tane nıdılata devam..Nst de sancılarımda normal cıktı.
Bebısımın kılosu 2-2200 cıvarı dedı..Ne yanı 10 gundur kılo almamıs mı dedım.. Gayet ıyı dedı.. Bıraz orası kafama takıldı ama doktorum asıl bundan sonra kilo alır merak etme dedi. Artı önemli olan kilosu değil diye kızdı yine. Beni bu konuda takıntılı gördü sanırım.
Cocuk doktoru tavsıyesını aldık bugun..
Yıne vajınal olarak acılma varmı dıye baktı. Allahtan yok. Baskı var ama acılma yok gun gectıkce baskı artacakmıs.. Tekrar 10 gun sonra gıdecem
Kızlar ben de biraz mola verdim. Ütüler ne çok yaa! Aslında o kadar çok değil de, ufak ufak parçalar bitmiyor yaa!!! belim koptu, yorgunluktan feci şekilde de midem bulanıyoo.. bayılacak gibi hissediyom kendimi... Ben ne demiştim, ütüleri yapacak, valizi hazırlayacak hal kalırsa dolap içlerine mi başlayacaktım???? :roflol::roflol::roflol:
neler demişim ben yaaa! Mümkünü var mı, ürüler biterse ne mutlu!!! Ben diyim anacım size, bu gidile benim bu evin temizliği falan bitmez doğuma kadar. Evi bok götürürken doğurcam ben!!!! Ayy napıcam ben yaaa!!! haftasonu biraz kocişi de çalıştıraraktan mı halletsem işleri ne yapsam??? :sm_confused: Yapanlar nasıl yapıyo acep :sm_confused::uhm:
hemen ben dalayim cevap vermek icin..
ben nasil yapiyorum.. parca parca yapiyorum.. sabah evden cikarken derli-toplu oluyor.. aksam eve girince iki koca insan nasil dagitiyoruz bende anlamiyorum..
ama sabah yine topluyorum..
öyle dip bucak temizligine gelince..
ben sabahlari ise geldigim icin cikmadan hergün bi odanin camini siliyorum.. iki oda kaldi..
onlar bitsin.. kapilara el atcam...
bi perdeler kaliyor.. onlarda annemin ellerinden öpcekler insallah..
ha nede olsa ilk dogumum ya.. diyorumki zaten sancilar baslayinca dogum hemen baslamicak..evde biraz disimi sIkarim ben eger ev daginik olursa.. o bagiris icinde evi söyle gelisi güzel esime toplatir öyle yola koyulurum.. bakalim nasil olcek
Yaa günlük toplu olma kısmında sorun yok, hergün topluyom, çok da dağılmıyo. Haftalık çamaşır ve ütüde de sorun yok. Ben şunları yapmak istiyom doğumdan önce... Kapılar, camlar ve petekler silinecek, tüm dolap içleri indirilip, silinip, geri düzenlenecek (mutfak, salon, yatak odası, oturma odası ve banyo), buzdolabı temizlenecek, perdeler yıkanacak...((((((((((((((((
bugüne kadar bu listenin hangini yaptin??
oyyy.. hic bi fikrim yok.. böyle liste halinde olunca gözüm korktu..bunlarin hepsi bendede yapilcakda.. ben böyle anmiyorum..valla bak, böyle aninca cok geliyo insana
Hangini mi yaptım!!!! HİÇBİRİNİİİİİİ :roflol:
Daha doğrusu yaptıklarımı buraya yazmadım. Kızımın odasındaki dolabı boşaltıp yerleştirdim, bir de geçen gün banyonun duvarları dahil heryerini ovup, yıkadım. İşte biliyosun bi de bebeişin kıyafetleri yıkandı, ütülüyom şimdi. Kendi pijamalarım falan da yıkandı ütülendi hazırlar. Bunun dışında koca götümü gezdirmekten başka bir iş gördüğüm yok...((((((
Offffffffffffffffffffffff! nasıl bitecek yaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
kızlar iyi haberlerinize cokk sevindim.
ruhe haben ne guzel resim o yaa masallah minnosa
Ruhe habencim maşallah çatık kaşlı oğluşuna, baktım şimdi resimlere.. Çok şirin yumuk yumuk bayıldımm!!! rabbim nazarlardan saklasın!!!
Sağol canım benim. Elimden geldiği kadar yürümeye çalışıyorum. Şansıma havalarda güzel gidiyor. Yoksa evde hantallaşmak istemiyorum. Doğumu kolaylaştırıyormuş,inşallah faydası olur.walla seni alkisliyorum...masallah, masallah, masallah.....cok iyi bir örneksin canim
Maaşallah tosuncuğuna. Ne kadarda tatlı tombiş çok şeker. Kaç kilo doğacak acaba.hersey normalmis endise edicek bisey yok dedi doktor kilosuda 2690 gr mis masallah oglusuma boyunu bilmiyorum ama bacak uzunlugu 68,0 mm nasil hesaplaniyodu bu?? kafasi asagida bana batanda eliymis keretanin doktor renkli resim verdi inanamadim ya ilk defa görüyorum böyle renkli ama beyfendi koluyla gözlerini kapamis burnuyla agzi görünüyodu aksi aksi duruyodu sanki dedim al iste bana benzemeye baslamis bile:)) neyse kizlar ben simdilik kacayim öptüm hepinizi
Maaşallah gözünaydın gülüm. Kızının keyfi yerinde mışıl mışıl uyumuş.Selam arkadaşlar döndüm kontrolümden. herşey güzel valla. canım kızım yüzünü kapatmıştı ilk defa göstermedi. yani kordonlar buna izin vermedi
ayrıca yine uyuyodu, hadi aktif olsa bi şekilde ümitlenirdik. sağa yattım ,sola yattım, dr. dürttü çikolata yedirdiler, şekerli su içtim yok tembel kızım uyanmadı.
ets gayet iyiymiş. geçen aydan beri kızım 600 gr almış. 1750 gr, boyu da 40.5 cm olmuş. dr güzel gidiyo dedi. ben de 1 kilo almışım:)
Bugün kontrolüm vardı öğleden sonra. Doktorum kan akışına suyuma ve bebeğe baktı herşey iyi dedi. Artık ciğer gelıstırıcı ıgne vurulmaya gerek dedı. Ama haftada 1 proluton ıgnesı yanı hormon ıgnesı erken dogmaması ıcın ve gunde 6 tane nıdılata devam..Nst de sancılarımda normal cıktı.
Bebısımın kılosu 2-2200 cıvarı dedı..Ne yanı 10 gundur kılo almamıs mı dedım.. Gayet ıyı dedı.. Bıraz orası kafama takıldı ama doktorum asıl bundan sonra kilo alır merak etme dedi. Artı önemli olan kilosu değil diye kızdı yine. Beni bu konuda takıntılı gördü sanırım.
Cocuk doktoru tavsıyesını aldık bugun..
Yıne vajınal olarak acılma varmı dıye baktı. Allahtan yok. Baskı var ama acılma yok gun gectıkce baskı artacakmıs.. Tekrar 10 gun sonra gıdecem
Kız yavrum bunların hepsini senmi yapcan. Yok olmaz tek başına sakın hepsini sıkıştırma. Baari yavaş yavaş hergün birini yap. Yıpratma kendini doğuma gücün kuvvetin kalmaz bak datlım.Kapılar, camlar ve petekler silinecek, tüm dolap içleri indirilip, silinip, geri düzenlenecek (mutfak, salon, yatak odası, oturma odası ve banyo), buzdolabı temizlenecek, perdeler yıkanacak...((((((((((((((((
Gözünaydın canım. Kuzucuğun iyi maaşallah. İnşallah döner daha zamanı var.. Benimkide 32. haftada daha dönmemişti. Şimdi ne alemde? Anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Kızlar doktordan geldik.Allaha şükür herşey normal...Ve en sevindiğim haber rahim ağzını kapatan plasenta artık olması gereken yerde buna çok sevindim çünkü bu sebepten dolayı sezeryan olabilirdim...
Biz bakaren uyuyodu cimcime evde canıma okur doktora gidince uyuyacağı tutuyo hanımefendinin hatta tam bakarken esnedi..Kızlar yaa yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm gözleri burnu ağzı ilk defa anne olacağımı bu kadar iyi hissettim sanki ultrasona dokunsam bebeğime dokunacaktım ne kadar güzel duygular bunlar yaa..Allahım herkese tattırsın inşallah...
Bu arada doktorada içim ısındı sanırım benim doktor artık gelemeyecek çünkü 1 ay sonra görüşürüz dedi..Birde şekerim sınırda çıkmıştı ya 100 gramlık yaptırmanı tavsiye ederim yaptırırsan sonucunu bi göreyim dedi...Kendi doktoruna gösterirsin demedi yani...
Kilomuz 1378 gram sanırım normal çünkü doktor herşey yolunda dedi..suyumda normalmiş akıntı ve kaşıntıdan bahsedince fitil verdi zaten alıştım artık mantar yüzünden her ay fitil kullanmaya....
Eleveiti bıraktırdığını söyledim diğer doktorun baya şaşırdı neden bıraktın bence kullanmaya devam et dedi bende başlayacağım tekrardan zaten içime hiç sinmemişti bırakırkende...
Ayaklarını aşağıda hissettiğimi sanki çıkıverecekmiş gibi olduğunu söylemiştim ultrasona girmeden önce bi bakalım demişti bakınca böyle hissettmen gayet normal çünkü şuanda ters duruyor dedi döneceğini tahmin ediyorum ama dönmezsede ilk gebelik sezeryan olur dedi döner dimi kızlar yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?