2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SElam herkez iyi akşamlar kızlar
konturolden gelen arkadaslar hepiniz adına cok sevindim herkez güzel haberlerle gelmiş maşallah bebişinize
bende sizin fikrinize uydum arkadaslar odayı ucuk pembesine boyatıyorum şimdi evin halin gormeyın ama felakett off ya herşey güzelde temizlik yapması cok zor geliyor valla yaa :))

Oh oh maşallah Tuğbacım.... ne güzel bütün haberler gayet iyi... bebişin döner merak etme, benim de 29. hafta da tersti, 10 gün içinde döndü. Ben kızımla konuşmuştum, karnımı okşayıp, dön kızım hadi diye ve dönüşünü hissettim! Hissettiğimin akabindeki kontrolde gerçekten dönmüş olduğunu gördük. Endişelenmek için henüz erken...

Kız yavrum bunların hepsini senmi yapcan. Yok olmaz tek başına sakın hepsini sıkıştırma. Baari yavaş yavaş hergün birini yap. Yıpratma kendini doğuma gücün kuvvetin kalmaz bak datlım.

yaaa evet, ehpsini ben yapıcam ama çatlasam da bir günde yapmama imkan yok. Artık hergün parti parti bitiricem... Bugün de ütülerimi yaptım, çok az bişi kaldı, birazdan onları da bitirip, çantamı hazırlıcam inşallah!

Şimdi bakıyorum canım benim!

Canım masallah bebişinede sana bence doktor bosuna korkutmus senin senin haftadayken benimkide dönmüştü bence sen doktoruna diret ben normal istiyorum diye ve hep hayırlısı iste insallah normal olur ama sen kararlı oldugunu doktoruna hıssettır cunku ben hep normal ıstıyorum dıyyorum basından berı daha doktor bana sezeryanın s' sinden bile bahsetmedi

şekerlerim, dr. dan geldik iyiymiş küçük hanım 216 gr. almış 1 haftada 1806 gr olmuş. boyu da 42 cm. suyu yine bebeği sıkmayacak kadar az da değil çok da değil.
şimdi ablamlardayız birazdan annemlere gideceğiz pazara kadar ordayız, pazar günü de torbalıya gideceğiz kontrol var ya izmirde onun için. merak etmeyin beni, biliyosunuz annemlerde yok bilgisayar. kendinize iyi bakın, bebişlerede, Allaha emanet olun, öptümm göbişlerden :)

selam mart ayının güzel anne adaylarınaa,
uyudum kalktım yemeğimi yaptım, portakal,limon ve mandalina suyu sıktım içtim. sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu, ılık su+limon, açık çay+limon ile biraz rahatladım inşallah ilerlemeden çarçabuk atlarım. burnum tıkanmış başımda ağrıyor. hasta oldum maalesef be yaaa.

Eylemcim maşallah kızına canım, ne de güzel büyümüş, tosun olmuş... Suda da problem olmadığına çok sevindim. İzin kağıdını yazıyorum canım. Ancak pazara kadar geçerli ona göre. Eğer bizi habersiz bırakırsan pazartesi alırım ifadeni, ona göre.. Çok öpüyorum seni, fazla özletme! Sen de Allah'a emanet ol canım benim.

Herkese iyi akşamlar.Bugün kontrole gittim bebişimde ben de çok sağlıklıymışız.Hiçbir sorun yok dedi doktor.Nerden uydurmşlar bebeğin suyunun azaldığınıda dedi.Galiba artık başka doktora gidip sinirimi bozmasam iyi olacak :)))

Uyuyan güzel de kalkmış... Ohh ne güzel, dinlendin uykunu aldın... Ben yorgunluktan bittim vallahi. Bu ütüler canıma okudu. Hala da bitti deyip bir oh çekemedim. Damlacım geçmiş olsun. Gerekenleri yapmışsın zaten, umarım hafif bir şekilde atlatırsın. Burun tıkanıklığındna dolayı sıkıntılıysan kaynar su buharına havlu örtüp, buğu tedavisi yap biraz kendine. Burnun açılıp akınca, başın da rahatlar canım.

Gözün aydın, herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. Evet haklısın, birden fazla doktora gitmak akıl karıştırıyor. Sen hangisine güveniyorsan onunla devam et.

Şule şimdi Gökmen beyin haricinde 3 doktora gitmedin mi sen? 3 doktor da aynı şeyi söyledi demiştin. Sevindin sağlıklı olduğuna. Bana da bugün aynı şeyleri söyledi. Sağlıklı ya gerisini boşver yatmaya devam dedi..

merhabalar. kontrole giden ve güzel haberler alan anne adaylarını tebrik ediyor ve mutluluklarını paylaşıyorum..
bende allah nasip ederse pazartesi akşamı kontrole gidecceğim. şimdiden çok heyecanlıyım. ve çok merak ediorum uzun zamandır görmedim öyle çok özledim kii. eşime eve bi ultrason mu alsak diyorum özledikçe bakarım :)

maşallah tosununaa. bayıldım ya yumuk yumuk resimlerde eşimde ay ne tatlıı diyo. ne güzel herşey yolunda işte sende bi sorun arama tatlım. iyi düşüncez ki herşey iyi olsun. mcuk
al benim gibi biri daha bende acayip çıldrıcak gibi oluyorum ya. bu sıpalar var yadaha bizim karnımızda herşeyi biliyor. var ya yazndık biz yandııııkk. acaba karnımızdayken çok şımartmasak mı?
sana da kızına da maşallah canım ne güzel herşey yolunda. uykucu kıııııız bence size nazlanıyo uyumuyo da numara yapıyo nazlıı.
canım ne güzel haberlerle gelmişsin bebeğin sağlığı da iyi kilosunu dert etme az olsa sölerdi doktor. az kaldı sabır.a.s.
oh bir güzel haberde mtsden maşallah. benim doktor elevite sonuna kadar devam dedi. başka bişey vermiyor zaten elevitte var vermem diyo. benim oğlumda kafa yukarda ayakları tıpır tıpır aşağı vuruyo sıpaaa. döner döner bacım döndürürüz e dönmezse elimiz mahkum netcez garii.
önce bebişe maşallah canım benim. sende bol suyla su işini halledersin bitanem. ben seni rüyamda gördüm canım. uyumadan önce bebişin kıyafetlerine bakmıştım ondan etkilendim herhalde ama rüyamda sana adayadayı eylem diyodum hey allahım ne güldüm ya.

saol canım. sana da kolay gelsin ben 15 tatilde yapcam bunları zaten kendime gecelik falan da alcam. anacığımla gider alır eksiklerimi tamamlarım.

canım ikinizin de sağlıklı olmasına sevindim maşallaaah ikinize de. bence birkaç doktor kafa karıştırıyor.
bak bi olay anlatcam sana.
eşimin bir arkadaşı benim gittiğim doktora sait beye gidiyormuş doktor muayenede herşeyin normal olduğunu söylemiş. sonraki randevu 1 ay sonra demiş. bunlarda bu arada başka bir doktora gidelim demişler ve gitmişler diğer doktor çocuğunuz mongol gibi duruyor olmaması gereken bir çıkıntı var demiş bunlara göstermiş . e tabi bunların içine kurt düşmüş hemen sait beye telefon etmişler sait bey muayene etmiş ve demişki o kemik çıkıntısı ve ilerleyen zamanlarda kaybolacak bebek geliştikçe herşey normal demiş.bunlar inanmamış demiş isterseniz cerrahpaşaya gidin bir test daha yaptırın .bunlar gştmişler sonuçlar 15 günde çıkar demişler ve o kadar beklemek istemeyince özel bir yer önermişler 3 günde sonuç çıkar ama 750 milyon demişler 3 sene önce. sonra neyse zar aor 450ye anlaşmşlar. hormon testi amniyosentez ve ultrason görüntüleri sonucunda bebğin normal olduğu anlaşılmış hiçbir sorun yokmuş. anlıyacağın baştan beri aynı doktorun kontrolünde olmak daha iyi ama doktorun bilgili olmalı. ben bu konuda doktoruma çok güveniyorum ve bilgisine de çok inanıyorum. bu olayı duyunca da güvenim arttı.

şimdi iyi yeni haberlerini de okudum çok sevindim.bebeğin suyuyla ilgili.sanırım ben de gebeliğimin ilk zamanlarında dğişik doktorlara giderek kafa karıştırdım ve mutsuz oldum şimdi tek doktora gidiyorum.memnunum.maşallah 15 gün önce 1 kg olmuş çok iyi.biz 23+5ken gittiğimizde 620grdı.bu cumaretsi nasipse tekrar gideceğiz.
mide şikayetim vardı 4 gündür. bugün çok şükür biraz düzeldi.toplamda 8 kilo aldım.bugünkü ölçümde bebek kaç kilo çıktı.bebeğim şu3-5gündür hareketli bayağı.sevindiriyor beni.
sen de sanırım öğretmensin.sen izie ne zaman çıkacaksın?
kendine iyi bak....lülülülülülü:1hug:a.s.

heyyyy herkesler nereye kayboldu? kim bakalım misafirlerimiz gizli gözlerimiz. hadi sizde aramıza katılınnnn yok öyle gizli gizli durmak oralardaaa

h.g. kızlar muhtar az gittiydi de ben onun yerine vekalet ettim halkımızı çağırdım aramıza katılın diye:roflol::roflol::roflol:

çalışan anneler doğum yardımı diye devlet bize bir ücret ödüyor mu?benim okuldaki bir erkek hoca dedi ki:bir yardım varmış doğum öncesi izne ayrılırken 750tl doğumda da 750tlödüyormuş.o öğretmenin bir arkadaşını eşi bu yıl almış.dediki belirtmeyince vermiyorlarmış.
ben müdürüme sordum.hastaneden doğum kağıdı gelince 125 gibi bir ücret yatar dedi.siz bu konuda ne biliyorsunuz?teşekkürler...
böyle bir şey hakkında ne diyorsunuz mart anneleri...

Eylemcim gözünaydın canım.. Herşey iyi ne güzel. İzmir kontrolünde iyi geçer inşallah.

Geçmiş olsun öğretmenim..Takviyeye devam inşallah çabucak iyileşirsin.

Oh ooh maaşallah. İçin rahatlamış bak. Bencede canım boşuna kurcalama kafanı.

benim bildiğim kadarıyla doğumda sonra diye biliyom ama emin değilim. ben müdür yardımcımıza sorarım yarın bi ara.

bu arada saol canım takviyeyle atlatcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…