2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yoğun bir çalışma temposu içindeydim bugun leptopumuz oldu çok şükür.

güzel yorucu bi gündü bebeişte bende bi sorun yok şişmemizin dışında sizler nasılsınız....

benim bildiğim kadarıyla doğumda sonra diye biliyom ama emin değilim. ben müdür yardımcımıza sorarım yarın bi ara.

bu arada saol canım takviyeyle atlatcam inşallah.

bende hiç böyle bişey duymamıştım. bende müdürümle konuşayım yarın bildiklerimizi paylaşalım mutlaka

Damlacıgım daha once konusmustuk. Senın doktorun gayet ıyı.. Arkadasımda dogumunu onda yaptı. Karsıda olsam kesın senın doktoruna gıderdım yanı...

Bebişim bu kontrolde 1122 gr çıktı.Bie öncekinde 830 gr dı.Evet ben de öğretmenim.9 şubatta gel raporunu verelim dedi.:CüvCüv:

dr güzel haberlerle gelen arkadaşlar maşallahhhhhhhh.maşallahhhhhh.

inş kucağımıza da alacağız meleklerimizi.....korkmayın az kaldıı canlar....

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum koçiş çalışcak .... yarında kanımca çok yoğunum akşama anca girerim göbüşlerinizi ve sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum melerinize iii bakın....

kzılar bi san benim koçiş uydurdu......

babişşşşş... babişin yanında anniş.... annişte göbişşşşşş.... göbişteeeeeee bebiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş.............

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr.............

saol canim yok artik aramiyorum bisey saglikli benim bebisim hepimizinkide ins

Yaaa sımdı gecmısı okudum ama aklımda tutamadım... delikafadulden Kafam pek yerınde degıl herhalde..

Gercekten bugun cok doktor kontrolune gıden varmıs.. Gıden herkes guzel haberlerle gelmıs

Hasta olanlar hala hasta. Hatta hastalara yenı hastalarımız eklenmıs.. Dıkkat et Damlacıgım gecmıs olsun.

Denız hala utuyu bıtırememıs

HAFTANIN ÖNERİSİ
Özellikle kalabalık şehirlerde yaşayan annelerin en büyük endişelerinden biri hastaneye yetişemeden doğum yapmaktır. Bu, ilk gebeliğini yaşayan anne adayları için teorik olarak söz konusu olabilmekle beraber pratikte ender rastlanan bir durumdur. Gerçek doğum kasılmaları başlamasıyla birlikte rahimağzı açılmaya başlar ve "tam açık" yani yaklaşık 10 santimetre olana kadar 6-10 saatlik bir süre geçer. Daha sonra başlayan ıkınma evresi ise 0.5-2 saat arası sürer. Doğum yapacağınız hastaneye bu kadar uzak bir mesafede oturmuyorsanız doğum kasılmalarınız başladığında doktorunuzu haberdar edin, sakin bir şekilde hazırlıklarınızı yapın ve hastaneye kendinizi trafikte tehlikeye atmayacak şekilde ulaşın.

Eğer kasılmalarınız başlamasına rağmen hastaneye uzun süre gitmezseniz ve özellikle de daha önce çok sayıda doğum yapmış olmanıza rağmen evde oyalanırsanız arabada veya takside doğum yapmanız elbette mümkündür. Doğum doğal bir süreçtir ve doğadaki canlılar doğum eylemleri başlayınca herkesten uzak bir köşeye çekilerek doğum yaparlar. Yani doğa onları doğum yapacakları konusunda uyarır. Biz insanoğlunu da doğa bu alarm sisteminden mahrum etmez.

Doğum kasılmalarınızdan önce sularınız gelmiş olsa dahi çoğu durumda bu sizin "apartopar" hastaneye gitmeniz için bir neden teşkil etmez. Dakikalar içinde hastaneye ulaşılması gereken durumlar çok ender görülürler.

alintidir gebeliik.org

Denız hala utuyu bıtırememıs

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Hep sen bozuyon benim motivasyonumu.... :1no2: :dilcikar::dilcikar:
2-3 ağız beziyle, 2-3 çarşaf kaldı sadece taaaammmm mııı!!!! Çantamı da hazırlıcam, evimi de kazıya kazıya tamizlicem işteeee, sırf sana inaatttt!!!! kötükedihüsokötükedihüso

kızlar herkese i akşamlar.Bugün kontrolümüz vardı.Bebeklerimin kilosunu çok zorlanarak ölçtü dr um.ikisi 1400g bitanesi 1050 g.canım sıkıldı minnoşum minik kalmış yaasenağlama
şuanda 29+2 haftalığız ama kendimi doğuma çok yaklaşmış hissediyorum.İnşallah 35 36. haftaları görebilirim.1 gün uyursam 3-4 gün uyku yok.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.çok endişeliyim.

maşallah maşallah allah 3ünede uzun ömür versin....neden 3-4gün uyku yok?:asigim::1hug:

maşallah maşallah allah 3ünede uzun ömür versin....neden 3-4gün uyku yok?:asigim::1hug:

Çünkü hiçbir pozisyonda uyuyamıyorum.Sağa dönsem sağdaki bebek tekmeliyo, sola dönsem soldaki.Sırtüstü yatmayı deniyorum ama bu kez nefes alamıyorum.Bide uyuduğum zamanlarda tuvalete kalkmalarla da uyku falan kalmıyo.Sabaha kadar 7-8 defa çişe koşuyorum.Tuvaletin önüne yatak mı atsamdelikafadulden

Hasta olanlar hala hasta. Hatta hastalara yenı hastalarımız eklenmıs.. Dıkkat et Damlacıgım gecmıs olsun.

sağol meleğim. dikkat etmeye çalışıyorum ama bu aralar salgın var herhalde. öpüyorum canım benim

mehlikacım canım benim üzülme. büyüycek annesi sen böyle üzülürsen onlarda üzülür. uyku bizde azaldı ki sende azalması gayet normal canım sen bizden 3 kat daha fazla yük taşıyorsun. canım moralini bozma sağlıklı olsunlar önemli olan o. doktorda sorun olsa sana söylerdi zaten canım benim.

Canım üzülme lütfen senin ve bebişlerin için dua edicem bu akşam... Çoğul gebeliklerde oluyor böyle... Doğdukta sonra arayı kapatır o annesi, sen hiç meraklanma. Sağlıklılar ya çok şükür. Üzülme lütfen...:teselli:

iyi geceler kızlaarrrrrrrr öpüyorum hepinize rahat bir uyku ve ağrısız, sızısız bir gece diliyorum. bebecüklere eyce bakın. tatlı rüyalaaaaaaaaaarr.

hic uzulme mehlikacim masallah kilolari iyi kardesleri iyi bakarlar artik ona, oluyor ama boyle seyler cogul gebeliklerde bi tanesi pasif kalabiliyor toparlar annesi hic uzulme ogrencekler paylasmayi :1hug: cok iyi bakin kendinize :)

Ben de yatıyom kızlar, iyi geceler. İnşallah uyuyabilirim, kociş yalnız yattığı için üzülüyomuş. Bu gece yalnız bırakmayım bari onu... :)))
Şu kasılmalar da çok olmaya başladı ama inşalah uyumama izin verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…