benim bildiğim kadarıyla doğumda sonra diye biliyom ama emin değilim. ben müdür yardımcımıza sorarım yarın bi ara.
bu arada saol canım takviyeyle atlatcam inşallah.
benim bildiğim kadarıyla doğumda sonra diye biliyom ama emin değilim. ben müdür yardımcımıza sorarım yarın bi ara.
bu arada saol canım takviyeyle atlatcam inşallah.
canım ikinizin de sağlıklı olmasına sevindim maşallaaah ikinize de. bence birkaç doktor kafa karıştırıyor.
bak bi olay anlatcam sana.
eşimin bir arkadaşı benim gittiğim doktora sait beye gidiyormuş doktor muayenede herşeyin normal olduğunu söylemiş. sonraki randevu 1 ay sonra demiş. bunlarda bu arada başka bir doktora gidelim demişler ve gitmişler diğer doktor çocuğunuz mongol gibi duruyor olmaması gereken bir çıkıntı var demiş bunlara göstermiş . e tabi bunların içine kurt düşmüş hemen sait beye telefon etmişler sait bey muayene etmiş ve demişki o kemik çıkıntısı ve ilerleyen zamanlarda kaybolacak bebek geliştikçe herşey normal demiş.bunlar inanmamış demiş isterseniz cerrahpaşaya gidin bir test daha yaptırın .bunlar gştmişler sonuçlar 15 günde çıkar demişler ve o kadar beklemek istemeyince özel bir yer önermişler 3 günde sonuç çıkar ama 750 milyon demişler 3 sene önce. sonra neyse zar aor 450ye anlaşmşlar. hormon testi amniyosentez ve ultrason görüntüleri sonucunda bebğin normal olduğu anlaşılmış hiçbir sorun yokmuş. anlıyacağın baştan beri aynı doktorun kontrolünde olmak daha iyi ama doktorun bilgili olmalı. ben bu konuda doktoruma çok güveniyorum ve bilgisine de çok inanıyorum. bu olayı duyunca da güvenim arttı.
şimdi iyi yeni haberlerini de okudum çok sevindim.bebeğin suyuyla ilgili.sanırım ben de gebeliğimin ilk zamanlarında dğişik doktorlara giderek kafa karıştırdım ve mutsuz oldum şimdi tek doktora gidiyorum.memnunum.maşallah 15 gün önce 1 kg olmuş çok iyi.biz 23+5ken gittiğimizde 620grdı.bu cumaretsi nasipse tekrar gideceğiz.
mide şikayetim vardı 4 gündür. bugün çok şükür biraz düzeldi.toplamda 8 kilo aldım.bugünkü ölçümde bebek kaç kilo çıktı.bebeğim şu3-5gündür hareketli bayağı.sevindiriyor beni.
sen de sanırım öğretmensin.sen izie ne zaman çıkacaksın?
kendine iyi bak....lülülülülülü:1hug:a.s.
maşallah tosununaa. bayıldım ya yumuk yumuk resimlerde eşimde ay ne tatlıı diyo. ne güzel herşey yolunda işte sende bi sorun arama tatlım. iyi düşüncez ki herşey iyi olsun. mcuk
al benim gibi biri daha bende acayip çıldrıcak gibi oluyorum ya. bu sıpalar var yadaha bizim karnımızda herşeyi biliyor. var ya yazndık biz yandııııkk. acaba karnımızdayken çok şımartmasak mı?
sana da kızına da maşallah canım ne güzel herşey yolunda. uykucu kıııııız bence size nazlanıyo uyumuyo da numara yapıyo nazlıı.
canım ne güzel haberlerle gelmişsin bebeğin sağlığı da iyi kilosunu dert etme az olsa sölerdi doktor. az kaldı sabır.a.s.
oh bir güzel haberde mtsden maşallah. benim doktor elevite sonuna kadar devam dedi. başka bişey vermiyor zaten elevitte var vermem diyo . benim oğlumda kafa yukarda ayakları tıpır tıpır aşağı vuruyo sıpaaa. döner döner bacım döndürürüz e dönmezse elimiz mahkum netcez garii.
önce bebişe maşallah canım benim. sende bol suyla su işini halledersin bitanem. ben seni rüyamda gördüm canım. uyumadan önce bebişin kıyafetlerine bakmıştım ondan etkilendim herhalde ama rüyamda sana adayadayı eylem diyodum hey allahım ne güldüm ya.
saol canım. sana da kolay gelsin ben 15 tatilde yapcam bunları zaten kendime gecelik falan da alcam. anacığımla gider alır eksiklerimi tamamlarım.
Denız hala utuyu bıtırememıs
kızlar herkese i akşamlar.Bugün kontrolümüz vardı.Bebeklerimin kilosunu çok zorlanarak ölçtü dr um.ikisi 1400g bitanesi 1050 g.canım sıkıldı minnoşum minik kalmış yaasenağlama
şuanda 29+2 haftalığız ama kendimi doğuma çok yaklaşmış hissediyorum.İnşallah 35 36. haftaları görebilirim.1 gün uyursam 3-4 gün uyku yok.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.çok endişeliyim.
maşallah maşallah allah 3ünede uzun ömür versin....neden 3-4gün uyku yok?:asigim::1hug:
Hasta olanlar hala hasta. Hatta hastalara yenı hastalarımız eklenmıs.. Dıkkat et Damlacıgım gecmıs olsun.
kızlar herkese i akşamlar.Bugün kontrolümüz vardı.Bebeklerimin kilosunu çok zorlanarak ölçtü dr um.ikisi 1400g bitanesi 1050 g.canım sıkıldı minnoşum minik kalmış yaasenağlama
şuanda 29+2 haftalığız ama kendimi doğuma çok yaklaşmış hissediyorum.İnşallah 35 36. haftaları görebilirim.1 gün uyursam 3-4 gün uyku yok.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?