2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adocyo, fenci sağolun canlarım.Ama bi moralim bozuk ki anlatamam.Doğum yaklaştıkça insanın korkuları daha da artıyo.Sizlerde hamilesiniz ama yinede bilemessiniz ben ne zorluklarla karşılaştım bu haftalara gelene kadar.dişimi sıkmaya çalışıyorum, inşallah herşey yolunda gider.birazda yalnızlığı çok hissediyorum son günlerde.eşimden başka destek yok.29 haftalık oldum herişimi kendim görüyorum.Annem rahatsız bi kadın, kayınvalidem uzak bi memlekette ayrıca 5iz de douracak olsam onun için özel bi durum değil.zaten tek kızım.nolacam ben bilmiyorum.
aman neyse sizde hamilesiniz canınızı sıktım kızlar.hepimize Allahım kolaylık versin.Ben başından beri kendimi ve bebişlerimi Rabbime emanet ettim.Kötü durumlarla karşılaşmayız inşallah.İyiki sizler varsınıza.s.

mehlikacım walla ben de son iki haftaya kadar bütün işlere yetişmeye çalışıyodum ama baktım olmıycak ipin ucunu bıraktım.... hayırlısıyla bebeklerimizi bi kucaklayalım da yaparız inşallah.... ben de annemden uzaktayım kimsem yok yakınımda bana yardım edebilecek... eşim yardım ediyo biraz yapabildiği kadar... senin daha dikkatli olman lazım 3 kuzucuk var sende... daha dikkatli olmalıyız artık rabbim hepimize kolaylık versin canım...

haklısın rebeca. hatta bazan yalnız olmak ii bile.bazan eşim işe giderken dışkapıyı da kapattırıyorm.Kimse gelmesin diye.Çünkü bazan kalkıp evi toparlamam akşamı buluyo.bırakıyorum herşeyi.Yeterki bebişler ii olsun.yapabildiğim kadar yapıyorum.

iyi aksamlar kizlar, birkac gundur giremiyorum annem geldi, hasret giderelim dedik ama gelenden gidenden oturup konusamadik bile daha dogru duzgun, bir sure sabah aksam misafir gelmeye devam edecek heralde, biz oglusumla cok iyiyiz, gecmisi okumaya calisicam az az inslh hepiniz iyisinizdir aklim sizde sizi seviyorum fistiklarim

canım allah yardımcın olsun ama benim annem yakınımda 1 vesaitle 5 dakikada gidiliyor ama oda biyere kadar yine yanlızsın evini bırakıp bana koşamazki zaten hastalar istemekte bencillik olur bu bebeği doğurmaya ben karar verdiysem üstesindende ben gelmek zorundayım böyle düşün ve kendine moral ver canım

Merhaba kizlar,

yorucu bir günden yorucu bir merhaba oldu ama idare edin, her zaman enejik olacak degiliz yananiknanik

Bugün dedigim gibi kizim icin alisverise ciktim ve güzel ciciler aldim kizima. Fotograf makinamin ekrani kaydi, servise verdim eger olsaydi fotograflarini ceker sizinle paylasirdim,benneyaptımki güzel de olurdu aslinda ...eve geldigimde tam bir hurdaydim walla, bel agrisindan öldüm ya...Annem de kizdi bana kizim ben herseyi alacagim sen neden aliyorsun diye..saolsun ya, hepsini ayarlayacakmis benim icin...zaten anlayamiyorum ki neyi ne kadar almam gerekiyorkafamçokkarıştı ama bir bilse ben daha bir sonraki kisin alisverisini bile yapiyorum:jeyyar: walla burda indigi zaman cok iniyor fiyatlar,onun icin bir sonraki kisin alisverisini indirimlerden almak cok mantikli oluyor..neyse öyle iste..cok yoruldum. Birazdan da yatacam insallah..

bu arada kontrole giden sevgili arkadaslarim Zakkum,Mts,Melek, Hayatist ve mehlik´ya ve cocuklarina masallah demek istiyorm cok sükür ki iyi haberlerle dönmüssünüz kizlar..insallah sonuna kadar böyle gider ve kolay kolay dogurur saglikli bir sekilde evlatlarinizi kucaklarsiniz insallah...
mehlikacim, hep yalniziz canim..ama elbette senin icin cok daha zor olacaktir..Rabbim yardimcin olsn canim..icini serin tut, insallah Allah kolayligini verecektir sana...a.s.

damlacim gecmis olsun canim..aman dikkat et kendine..a.s.
ayrica bu nesil böyle canim, walla dogunca napcaz ben de hic bilmiyorum şakkıdı yerim ben onlari yer...hepsine masallah ayri ayri

nazancim tekrardan gözün aydin.. nasil olsa seninle 3 ay..cikarirsin insallah tadini bosver:1hug:

hadi kizlar ben kactim..kendinize iyi bakin...yarin görüsmek üzere...

günaydın kızlaarr... boğazım ağrıyoooosenağlama bir kelime konuşunca on beş kez öksürüyorum farenjit derdi işte... aman kendinize dikkat edin

günaydın kızlarrr geçmiş olsun rebeca bende dün çok kötüydüm bu sabah daha iyiyim ama dün yine 8-9 saat süren bi migren kirizim vardı nezlemin yanında

öykü canım öksürüyorum karnım ağrıyo korkuyoruuum hamile hamile çok zor hastalık çekmek... migren de daha kötüdür eminim...

evet öyle canım ya eşime dün dedim ilaç içmek bile ne büyük bi lüksmüş ama kıymetini bilmemişiz :) onlar sağlıkla doğsunlarda hepsini unutacağız inş

herkeze günaydın hayırlı cumalar ALLAH'ım bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah... Çalışanlara kolaygelsinn..

kızlar dun aksam kızımın odasının boyası bitti bakın bakalım begencekmisiniz ? :)

hasta olan arkadaşalr allah acil şifalar versin gerçekten hamilelikte hastalık çok zor allah yardımcınız olsun ama üşütmeye ve öksürüge en iyi gelen ıhlamur,bal,limon,karabiber bunları bolca tüketin çok iyi geliyor bende bunlar sayesinde düzeldim

Günaydin kizlar ...
gecmis olsun rebecacim !
alyasulin cnm cok güzel olmus prenseslere laik olmus iste

kizlar benim bebis sabaha kadar beni deldi desti sizinkilerde haraketlimi? vurdu, cimcirdi birde hickirigi vardi galiba prensesimin göbis birden hop diye sallaniyordum her on saniyede bir !

günaydın cnm saolasın begendıgnıne sevindim burdaki kızların renk secimi saolsunlar bana yardımcı oldular :)) o tekmeler bende var yogun bi şekilde acaip bi duygu yaa içimde biri yaşıyor ve seni tekmeliyor bazende hareketleri çok komik oluyor ben cok guluyorum kendı kendıme :))

Bende gülüyorum kendi kendime birde acaba brseymi var diye korkularda oluyor tabiki hani olurya Allah korusun iste ne bileyim.. böyle birden ürperiyorum... simdide tam göbek bagimin yaninda siskinlik var toplandi bir tarafa gine .. ama poposumu basimi bilmiyorum:)

günaydın kızlar
öykübebek ve rebeca geçmiş olsun dinlenmeye çalışın kızlar

alyasulin çok şirin olmuş kızının odası

sibsercim o göbişin on saniyede bir zıplamaları ben de var tekme gibi ama tam da anlam veremiyorum
bebişin hıçkırıklarımı onlar şimdi :1shok:

evet hickirik diye yaziyor internet sayfalarinda (almanca) bilmiyorum artik bende internetin yalancisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…