gunaydın kızlar acil yardıma ihtiyacım var gecen gece sebepsiz yere 2 saat ağlamışımdırrr.
bu sabahta burnumdan kan boşaldı.. :S nedir bu şimdi
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı öğleden sonra. Doktorum kan akışına suyuma ve bebeğe baktı herşey iyi dedi. Artık ciğer gelıstırıcı ıgne vurulmaya gerek dedı. Ama haftada 1 proluton ıgnesı yanı hormon ıgnesı erken dogmaması ıcın ve gunde 6 tane nıdılata devam..Nst de sancılarımda normal cıktı.
Bebısımın kılosu 2-2200 cıvarı dedı..Ne yanı 10 gundur kılo almamıs mı dedım.. Gayet ıyı dedı.. Bıraz orası kafama takıldı ama doktorum asıl bundan sonra kilo alır merak etme dedi. Artı önemli olan kilosu değil diye kızdı yine. Beni bu konuda takıntılı gördü sanırım.
Cocuk doktoru tavsıyesını aldık bugun..
Yıne vajınal olarak acılma varmı dıye baktı. Allahtan yok. Baskı var ama acılma yok gun gectıkce baskı artacakmıs.. Tekrar 10 gun sonra gıdecem
Gecmısı okuyayım
Ay bu arada sabah 2 dk mothercare ugradım. Ogluma bır pantalon bır ayakkabı aldım cıktım. Baska bısı almadım esım anlamasın mothercare gıttıgımı dıye..Artı cok ayakta duramıyorum dıye..36 haftama gelsem gıtcez esımle..
ay kizlar benim belim gine beni maf etmeye devam ediyor off ben kactim hadi kendinize iyi bakin ve birden öyle hersey icin kendinizi telaslandirmayin SÖYLEYENE BAK haha ...
iki gündür pek uğrayamadım geçmiş yine acayip birikmiş
dün gece yine uykusuz bir geceydi sabah 7 ye kadar döndüm yatakta sonra pes ettim ve kalktım
yarın da doktor kontrolüm var şimdiden heyecan bastı zaman durdu sanki
bu gün bebişin kıyafetleri ütülenecek çantası hazırlanacak hafta sonu da kendi çantamı hazırlarım artık
ay bebek iyice kaburgalarımın altına dayandı nefes almakta o kadar zorlanıyorum ki
Saol papatyam normalde takmıyorum ama erken dogum rıskım oldugu ıcın bıraz kılo alırsa kuveze gırmez dıye dusunuyorum... doktorum guven bana yat bıras daha gırnez dedı Insallah bakalım..
Dilek odanın rengı guzel olmus.
şekercim ben zaten önceden de burunla ilgili sorunlar yaşadım .dr hatasından dolayı yurt dışından bi alet getirtmek zorunda kalmıştık.burnumdaki damar yerine ana damarı yakmış tı şrfzklava: ve o alette burnumda ölene kadar kadar kalacak şefaf bişi gözükmüyor içinde ...şimdi kanam olupta kesilmeyince panikledimmmm...yoksa soğuk kanlıyım tırsmam
günaydın kızlaarr... boğazım ağrıyoooosenağlama bir kelime konuşunca on beş kez öksürüyorum farenjit derdi işte... aman kendinize dikkat edin
herkeze günaydın hayırlı cumalar ALLAH'ım bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah... Çalışanlara kolaygelsinn..
kızlar dun aksam kızımın odasının boyası bitti bakın bakalım begencekmisiniz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?