2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar acil yardıma ihtiyacım var gecen gece sebepsiz yere 2 saat ağlamışımdırrr.
bu sabahta burnumdan kan boşaldı.. :S nedir bu şimdi

cnm korkma arastirdim simdi normalmis burun kanamais heleki soguk havalarda burun kurudugu icin yapilmasi gerekenlerde söyle yaziyor(yarim yamalak cevireyim): burnunuzun kurumamasina dikkat edin, temizlerken bastirmayin ve cok su icin kurumayi önlüyormus böyleliklede kanamayi

kanadigi andada sunlar yapilmaliymis: oturun ve dört dakika boyunca kan gelen burun deligini bastirin sakin uzanmayin eger cok asiri dereceyse burun kanamalariniz doktorunuzla görüsünüz wuhahah anlatisimi yesinler

sabah birden ajtı ve kesildi bayağı çoktu durdu 2 dk önce yine aktı dr arıyoruz ama cebi kapalı :S offfffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff

ay kizlar benim belim gine beni maf etmeye devam ediyor off ben kactim hadi kendinize iyi bakin ve birden öyle hersey icin kendinizi telaslandirmayin SÖYLEYENE BAK haha ...

melekcim ne güzel açılma olmaması biraz rahatlamışsındır
bebişin kiosuna takılma bence de zaten doktorun dediği gibi bundan sonra haftada ortalama 200 gr alıyorlar

Selam kızlar günaydınlar...Nasılsınız bugün?
İstanbul da hava guneslı.. Evde olan hanımların yerınde olsam degerlendırırdım bugunu...

iki gündür pek uğrayamadım geçmiş yine acayip birikmiş
dün gece yine uykusuz bir geceydi sabah 7 ye kadar döndüm yatakta sonra pes ettim ve kalktım
yarın da doktor kontrolüm var şimdiden heyecan bastı zaman durdu sanki
bu gün bebişin kıyafetleri ütülenecek çantası hazırlanacak hafta sonu da kendi çantamı hazırlarım artık
ay bebek iyice kaburgalarımın altına dayandı nefes almakta o kadar zorlanıyorum ki

Saol papatyam normalde takmıyorum ama erken dogum rıskım oldugu ıcın bıraz kılo alırsa kuveze gırmez dıye dusunuyorum... doktorum guven bana yat bıras daha gırnez dedı Insallah bakalım..

Dilek odanın rengı guzel olmus.

ay kizlar benim belim gine beni maf etmeye devam ediyor off ben kactim hadi kendinize iyi bakin ve birden öyle hersey icin kendinizi telaslandirmayin SÖYLEYENE BAK haha ...

şekercim ben zaten önceden de burunla ilgili sorunlar yaşadım .dr hatasından dolayı yurt dışından bi alet getirtmek zorunda kalmıştık.burnumdaki damar yerine ana damarı yakmış tı şrfz klava: ve o alette burnumda ölene kadar kadar kalacak şefaf bişi gözükmüyor içinde ...şimdi kanam olupta kesilmeyince panikledimmmm...yoksa soğuk kanlıyım tırsmam

ohh ne guzel mınıgını goreceksın yarın.. guzel haberlerle gelırsn ınsallah.. Kaburga agrıları cok berbat bılırım

alyasulin
odan çok güzel olmuş güle güle kullanın ...

papatyang
güzel haberlerini bekliyoruz jnm..

ben çıkıyorum kızlar başım ağrıyo burnum hala devam ediyo dr muzun teli kapalı ... olmazsa hast gideriz artık...

Günaydın kızlarr bende sabah 8de tuvalete kalktım birdahada uyuyamadım..Aslında iyi oldu kocişede kahvaltı hazırladım nasiplendi yavrucak beraber kahvaltımızı ettik işe gönderdim onu evi derledim topladım ve her zamanki adresime geldim....

melekcim küvöze sadece düşük kilolu bebekleri koymuyorlar ki benim kızım 34. haftada 2700 gr doğmuştu ama solunum problemi vardı 1 hafta kaldı küvözde
ablamın kızı 36+6 da doğdu 2200 doğmuştu küvöze girmedi
sen sakin olmaya çalış canım 2 hafta daha sabrederse bebiş zaten allahın izniyle bi sorun çıkmaz iyi düşün iyi olsun

lavinyacım kanama devam ediyorsa hastaneye bi git istersen canım belki doktorun ameliyatta olabilir başka bi doktor fikir verir en azından

Günaydın herkese!!!
günaydın kızlaarr... boğazım ağrıyoooosenağlama bir kelime konuşunca on beş kez öksürüyorum farenjit derdi işte... aman kendinize dikkat edin

Rebecacım, acil şifalar diliyorum sana, çok geçmiş olsun.

Bence çok güzel olmuş. Kızın da iyi günlerde kullansın inşallah.

Kızlar yaaa benim şu kasılmalar artmaya başladı. Dün gece 2-3 kez oldu ve bir tanesi 2 dk. kadar sürdü. Karnım semsert oldu ve nefesim kesildi... Sonra da adet ağrısının çok daha ağırı şeklinde ağrılar başladı. Ara ara oluyor. Adetin ilk günü yaşanıla ağrılar gibi ve bacaklarım da uyuşuyor beraberinde... Sanki belimden aşağıya sopayla vurmuşlar, bütün etlerim çürümüş gibi çok yoğun bir ağrı... Ve aynı geçen gün birinizin dediği gibi ishal olmuşum da çok yoğun bağırsak hareketleri (ama bağırsaklarım değil) burkulmalar yaşıyorum. Hiç böyle şeyler yaşayan var mı? Sizce doktorumu aramalı mıyım? Nts ye girmem gerekir mi? Nolur bi fikir verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…