2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim bence sen doktorunu ara bi yaa için rahat etsin...

denizcim eğer bi terslik olduğunu düşünüyorsan doktoru ara, benim ilk kızımda 30 lu haftalarda sancılarım başlamıştı sancılar sırasında rahim aşağı doğru çekilyiormuş gibi baskı oluyordu bir de anlattıklarına ek olarak
ama en belirgin olanı adet sancısı gibi olması

slm arkadaslar benim sorum biraz özel olucak,eşlerinizle birlikte olmayı bıraktınızmı yada ne zaman bırakçaksınız?doktorunuz bir şey dedimi bu konuyla ilgili,benim daha 1,5 haftam var kontrole gitmeme aklıma taklıdı size sorayım dedim.

Denizim saatte 4 ve üzerindeki sancılar doğum sancısı olabilirmiş. Onun dışında rahat ol demişti doktorum.. Ama içinde kalmasın yine de bir ara bence..Aramaktan zarar gelmez..2 dakıkanı almaz..Icın rahatlasın en azından..

Adacyocum naptın canım...

İnternetten biraz okudum, doğum sancısı olabilmesi için düzenli olması ve sık tekrarlaması gerekiyor. Benimkiler düzenli olmadığı için biraz beklemede kalayım diyorum. Sıklaşırsa veya bir düzen içinde olmaya başlarsa hemen hastaneye gidicem. Doktorumun verdiği nts kağıdım da var nasılsa, ne zaman istesem girerim.. Sağol sorduğun için...

Yaa benimde dışarı çıkıp selenime alışveriş yapasım var ama para yok yaa(((((((((

Selam herkese. Sağlıkocağına gittim. Bebişgom dönmüş tepetaklak olmuş :dance:. Çok merak ediyodum. İnşallah böyle kalır.
Ama buket kendi rekorunu zorluyooooo 68 kilo olmuşum ben yaaa. Ben demiştim 20 kiloyla tamamlarım hamileliği diye. Saldım yine kendimi. Evet bugünden itibaren yine ekmeği kısıyorum.:asigim:

Şimdi geçmişi okuyayım.

gü nay din larrrr herkese güzel annisler
gecmisi okumadm ins herkes cok iyidir

Günaydın güzellikk!!!!
denizim çok geçmiş olsn bence ıhmal etme dr hemen ara cnm :))

Canım çok sağol. Gün içindeki gidişata göre gidicem hastaneye...

Sevindim bebişin dönmesine... Amanınnnnn sen yoksa 48 kilo mu hamile kaldın?delikafadulden

hepinizin cumasi mübarek olsun güzel anne adaylari..:1hug:

MTScim masallah kizina canim.. cok sükür herseyi iyimis hanimefendinin
Adayadayi sizede masallah canim bi kac gün yokmussun.. geldiginde güzel haberler aliriz yine insallah senden.. iyi bak kendine ve kizimiza..
hayatist sende güzel haberlerle gelmissin canim.. doktor degistirmek riskli is.. ilk doktorun, yada seni uzun zamandan beri taniyan doktorun sende olan biten herseyi daha iyi degerlendirebiliyor.. ne kadar cok fikir alirsan o kadar cok kafadanses cikiyor..
mehlikacim sizede 3 kere ayri ayri masallah canim.. allah nazarlardan saklasin.. hic üzülme..takma kilo konusuna kafani.. onlar aralarinda yine esit paylasirlar.. cok sükür iyiler ya.. sunun surasinda ne kaldi zaten.. buraya kadar geldik.. insallah senden bi resim görcez.. üzerinde tatlimi tatli, sirinmi sirin, sagliklimi saglikli 3 tane melekle
:asigim:

bende bir saat sonra burdaki mercedes bayisine gidecegim..
sirketimize son 15 ayda 6 tane araba aldik mercedesden.. her arabaylada ufak hediyeler veriyorlar.. günes gözlügü,saat vs gibi..
bende bu sefer anakucagi verirmisiniz acaba olurmu dedim.. biraz mirin kirin etti satis temsilcim ama sonra %90 olur dedi.. bugün arabamiz gelmis.. onun yaninda anakucaginida almaya gitcem..
insallah verirler ya.. bide onu almak icin strese girmem en azindan.. bakalim..

Maaşallah bebişlerine. Endişelenme canım 3 taneler onlar küçük olması normal. O doğunca toplar kendini.,

Çok şükür kavuşmuşsun annene. Gözünaydın canım. Misafirler sarmaların kokusuna gelmiştir cicimdelikafadulden
Şaka bir yana hogeldin faslı elbet biter sende bol bol hasret giderirsin anneciğinle.

günaydın kızlaarr... boğazım ağrıyoooo bir kelime konuşunca on beş kez öksürüyorum farenjit derdi işte... aman kendinize dikkat edin
Geçmişolsun canım. İnşallah çabuk atlatırsın.

kızlar dun aksam kızımın odasının boyası bitti bakın bakalım begencekmisiniz ? :)

Çok güzel olmuş canım. Beğendim. Ellerinize sağlık.

sabah birden ajtı ve kesildi bayağı çoktu durdu 2 dk önce yine aktı dr arıyoruz ama cebi kapalı :S offfffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff
Geçmiş olsun canım. İhmal etme git hasyaneye bence.

Geçmiş olsun canım. Anlaşılan senin yalancı doğum sancıların başlamış. Doğuma hazırlanıyo senin rahim. Aman zamanında gelsinde.

Sevindim bebişin dönmesine... Amanınnnnn sen yoksa 48 kilo mu hamile kaldın?delikafadulden
Sağol canım.
Ben 52 ile başladım hamileliğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…