Adacyocum naptın canım...
Kızlar ben ne zaman 8.aya geçecem
gü nay din larrrr herkese güzel annisler
gecmisi okumadm ins herkes cok iyidir
denizim çok geçmiş olsn bence ıhmal etme dr hemen ara cnm :))
Selam herkese. Sağlıkocağına gittim. Bebişgom dönmüş tepetaklak olmuş :dance:. Çok merak ediyodum. İnşallah böyle kalır.
Ama buket kendi rekorunu zorluyooooo 68 kilo olmuşum ben yaaa. Ben demiştim 20 kiloyla tamamlarım hamileliği diye. Saldım yine kendimi. Evet bugünden itibaren yine ekmeği kısıyorum.:asigim:
Şimdi geçmişi okuyayım.
Maaşallah bebişlerine. Endişelenme canım 3 taneler onlar küçük olması normal. O doğunca toplar kendini.,kızlar herkese i akşamlar.Bugün kontrolümüz vardı.Bebeklerimin kilosunu çok zorlanarak ölçtü dr um.ikisi 1400g bitanesi 1050 g.canım sıkıldı minnoşum minik kalmış yaa
şuanda 29+2 haftalığız ama kendimi doğuma çok yaklaşmış hissediyorum.İnşallah 35 36. haftaları görebilirim.1 gün uyursam 3-4 gün uyku yok.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.çok endişeliyim.
Çok şükür kavuşmuşsun annene. Gözünaydın canım. Misafirler sarmaların kokusuna gelmiştir cicimdelikafaduldeniyi aksamlar kizlar, birkac gundur giremiyorum annem geldi, hasret giderelim dedik ama gelenden gidenden oturup konusamadik bile daha dogru duzgun, bir sure sabah aksam misafir gelmeye devam edecek heralde, biz oglusumla cok iyiyiz, gecmisi okumaya calisicam az az inslh hepiniz iyisinizdir aklim sizde sizi seviyorum fistiklarim
Geçmişolsun canım. İnşallah çabuk atlatırsın.günaydın kızlaarr... boğazım ağrıyoooo bir kelime konuşunca on beş kez öksürüyorum farenjit derdi işte... aman kendinize dikkat edin
Çok güzel olmuş canım. Beğendim. Ellerinize sağlık.kızlar dun aksam kızımın odasının boyası bitti bakın bakalım begencekmisiniz ? :)
Geçmiş olsun canım. İhmal etme git hasyaneye bence.sabah birden ajtı ve kesildi bayağı çoktu durdu 2 dk önce yine aktı dr arıyoruz ama cebi kapalı :S offfffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff
Geçmiş olsun canım. Anlaşılan senin yalancı doğum sancıların başlamış. Doğuma hazırlanıyo senin rahim. Aman zamanında gelsinde.Kızlar yaaa benim şu kasılmalar artmaya başladı. Dün gece 2-3 kez oldu ve bir tanesi 2 dk. kadar sürdü. Karnım semsert oldu ve nefesim kesildi... Sonra da adet ağrısının çok daha ağırı şeklinde ağrılar başladı. Ara ara oluyor. Adetin ilk günü yaşanıla ağrılar gibi ve bacaklarım da uyuşuyor beraberinde... Sanki belimden aşağıya sopayla vurmuşlar, bütün etlerim çürümüş gibi çok yoğun bir ağrı... Ve aynı geçen gün birinizin dediği gibi ishal olmuşum da çok yoğun bağırsak hareketleri (ama bağırsaklarım değil) burkulmalar yaşıyorum. Hiç böyle şeyler yaşayan var mı? Sizce doktorumu aramalı mıyım? Nts ye girmem gerekir mi? Nolur bi fikir verin...
Sağol canım.Sevindim bebişin dönmesine... Amanınnnnn sen yoksa 48 kilo mu hamile kaldın?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?