bende bir saat sonra burdaki mercedes bayisine gidecegim..
sirketimize son 15 ayda 6 tane araba aldik mercedesden.. her arabaylada ufak hediyeler veriyorlar.. günes gözlügü,saat vs gibi..
bende bu sefer anakucagi verirmisiniz acaba olurmu dedim.. biraz mirin kirin etti satis temsilcim ama sonra %90 olur dedi.. bugün arabamiz gelmis.. onun yaninda anakucaginida almaya gitcem..
insallah verirler ya.. bide onu almak icin strese girmem en azindan.. bakalim..
kızlar bişey sorucam oğluşumun ismini koyduk ama yazılışında problem yaşıyoruz KAAN --KAĞAN SİZCE HANGİSİ OLSUN LÜTFEN YORUM YAPIN KIZLAR
ins canim versinler tabi dünyanin parasini veriyosunuz ana kucagi neki onlar icin
Bence KAAN canım. Türkçe karakter içermemesi kolaylık olur. Hem artık daha çok bu şekilde yazılıyor bu isim... Naçizane fikrim....
Seni uyanık. Valla senin sırtın yere gelmez. Aferin. Vermezlerse söylebende bir saat sonra burdaki mercedes bayisine gidecegim..
sirketimize son 15 ayda 6 tane araba aldik mercedesden.. her arabaylada ufak hediyeler veriyorlar.. günes gözlügü,saat vs gibi..
bende bu sefer anakucagi verirmisiniz acaba olurmu dedim.. biraz mirin kirin etti satis temsilcim ama sonra %90 olur dedi.. bugün arabamiz gelmis.. onun yaninda anakucaginida almaya gitcem..
insallah verirler ya.. bide onu almak icin strese girmem en azindan.. bakalim..
Eh sayılır. Sağlıkocağına arabayla gittim ama sonra yürüyüşe çıktım. Dönüşte yağmur vardıı ama şemsiyeyi almıştım yanıma.buki.. bi tasda iki kus dimi...
hep saglik ocagina gittin günlük yürüyüsünü yaptin.. hemde ögrenmek istedigini ögrendin geldin..
oglusun dönmüs.. hadi gözün aydin canim
Aynen katılıyorum. Bildiklerimin çoğu kaan diye geçiyor.Bence KAAN canım. Türkçe karakter içermemesi kolaylık olur. Hem artık daha çok bu şekilde yazılıyor bu isim... Naçizane fikrim....
selam kizlar.dün doktora gitmistik.hersey normalmis.1500 kilo 39 cm dedi doktor tam gününe göre gidiyo dedi ama sizce nasil az mi cok mu normal mi?ayrica bebek ters duruyo dönmezse sezeryan olursun dedi.benim tecrübelerime göre dönecegini sanmiyorum dedi.
selam kizlar.dün doktora gitmistik.hersey normalmis.1500 kilo 39 cm dedi doktor tam gününe göre gidiyo dedi ama sizce nasil az mi cok mu normal mi?ayrica bebek ters duruyo dönmezse sezeryan olursun dedi.benim tecrübelerime göre dönecegini sanmiyorum dedi.
herkeze günaydın hayırlı cumalar ALLAH'ım bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah... Çalışanlara kolaygelsinn..
kızlar dun aksam kızımın odasının boyası bitti bakın bakalım begencekmisiniz ? :)
gecmis olsun canim.evet öyle canım ya eşime dün dedim ilaç içmek bile ne büyük bi lüksmüş ama kıymetini bilmemişiz :) onlar sağlıkla doğsunlarda hepsini unutacağız inş
gunaydın kızlar acil yardıma ihtiyacım var gecen gece sebepsiz yere 2 saat ağlamışımdırrr.
bu sabahta burnumdan kan boşaldı.. :S nedir bu şimdi
Selam herkese. Sağlıkocağına gittim. Bebişgom dönmüş tepetaklak olmuş :dance:. Çok merak ediyodum. İnşallah böyle kalır.
Ama buket kendi rekorunu zorluyooooo 68 kilo olmuşum ben yaaa. Ben demiştim 20 kiloyla tamamlarım hamileliği diye. Saldım yine kendimi. Evet bugünden itibaren yine ekmeği kısıyorum.:asigim:
Şimdi geçmişi okuyayım.
kızlar bişey sorucam oğluşumun ismini koyduk ama yazılışında problem yaşıyoruz KAAN --KAĞAN SİZCE HANGİSİ OLSUN LÜTFEN YORUM YAPIN KIZLAR
Şehnaz avatarındaki bebiş kimdi?
Çok tatlı maaşallah.
hosgeldin sefalar getirdin canim..
masallah kizimiza
bakma sen doktora.. daha 29. haftadasin.. dünde yazmistim.. benim oglan kardesim doguma 2 hafta kala dönmüs.. hicbisey imkansiz degil yani.. :1hug:
Maşallah canım bebişine. gayet normal hiçmerak etme. Benim kızımda 29. haftada tersti, benim doktorumun tecrübeleri de öyle diyordu ama ertesi günü döndü kızım... Konuş bebişinle, okşa karnını, dön yavrum, dön ki seni daha rahat çıkarayım de. Anlıyolar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?