2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam oğluşumun ismini koyduk ama yazılışında problem yaşıyoruz KAAN --KAĞAN SİZCE HANGİSİ OLSUN LÜTFEN YORUM YAPIN KIZLAR

ins canim versinler tabi dünyanin parasini veriyosunuz ana kucagi neki onlar icin

buki.. bi tasda iki kus dimi...
hep saglik ocagina gittin günlük yürüyüsünü yaptin.. hemde ögrenmek istedigini ögrendin geldin..
oglusun dönmüs.. hadi gözün aydin canim

kızlar bişey sorucam oğluşumun ismini koyduk ama yazılışında problem yaşıyoruz KAAN --KAĞAN SİZCE HANGİSİ OLSUN LÜTFEN YORUM YAPIN KIZLAR

Bence KAAN canım. Türkçe karakter içermemesi kolaylık olur. Hem artık daha çok bu şekilde yazılıyor bu isim... Naçizane fikrim....

Ben de KAAN istiyorum ama eşim illa KAĞAN diyo sinir oldum ya bi sizinde fikrini alayım dedim yorum yapanlara özel teşekkürler..........

Seni uyanık. Valla senin sırtın yere gelmez. Aferin. Vermezlerse söyle klava:

buki.. bi tasda iki kus dimi...
hep saglik ocagina gittin günlük yürüyüsünü yaptin.. hemde ögrenmek istedigini ögrendin geldin..
oglusun dönmüs.. hadi gözün aydin canim
Eh sayılır. Sağlıkocağına arabayla gittim ama sonra yürüyüşe çıktım. Dönüşte yağmur vardıı ama şemsiyeyi almıştım yanıma.

Bence KAAN canım. Türkçe karakter içermemesi kolaylık olur. Hem artık daha çok bu şekilde yazılıyor bu isim... Naçizane fikrim....
Aynen katılıyorum. Bildiklerimin çoğu kaan diye geçiyor.

selam kizlar.dün doktora gitmistik.hersey normalmis.1500 kilo 39 cm dedi doktor tam gününe göre gidiyo dedi ama sizce nasil az mi cok mu normal mi?ayrica bebek ters duruyo dönmezse sezeryan olursun dedi.benim tecrübelerime göre dönecegini sanmiyorum dedi.

hosgeldin sefalar getirdin canim..
masallah kizimiza
bakma sen doktora.. daha 29. haftadasin.. dünde yazmistim.. benim oglan kardesim doguma 2 hafta kala dönmüs.. hicbisey imkansiz degil yani..
:1hug:

Maşallah canım bebişine. gayet normal hiçmerak etme. Benim kızımda 29. haftada tersti, benim doktorumun tecrübeleri de öyle diyordu ama ertesi günü döndü kızım... Konuş bebişinle, okşa karnını, dön yavrum, dön ki seni daha rahat çıkarayım de. Anlıyolar bence.

cok güzel olmus güle güle kullanin.

evet öyle canım ya eşime dün dedim ilaç içmek bile ne büyük bi lüksmüş ama kıymetini bilmemişiz :) onlar sağlıkla doğsunlarda hepsini unutacağız inş
gecmis olsun canim.
gunaydın kızlar acil yardıma ihtiyacım var gecen gece sebepsiz yere 2 saat ağlamışımdırrr.
bu sabahta burnumdan kan boşaldı.. :S nedir bu şimdi

gecmis olsun eger cok oluyosa doktora gitsen canim.

hadi gözünaydin canim

bence kaan daha güzel.

hosgeldin sefalar getirdin canim..
masallah kizimiza
bakma sen doktora.. daha 29. haftadasin.. dünde yazmistim.. benim oglan kardesim doguma 2 hafta kala dönmüs.. hicbisey imkansiz degil yani..
:1hug:

tesekkür ederim canlarim.doktor dediki dönmesi icin bazi yöntemler var ama bana sorarsaniz ugrasmayalim eger bebek böyle duruyosa vardir bir bildigi dedi .hem sezeryani tavsiye ederim cünkü bebek icin en güvenlisi dedi.aslinda ben de sezeryan istiyodum ama bakalim ne olacak.

yine hastalarimiz varbenneyaptımki gecmis olsun arkadaslar, Allah acil sifalar versin size..

Yasemincim madem öyle bir hikayesi var aman dikkat et, ihmal etme canim. Gecmis olsun.

alsasulin, kizin odasi hayirli olsun canim...güzel günler yasasin insallah, misil misil uyusun:Saruboceq:

deniz, sen yine de dikkat et...ve cantani hazirlaaaa:mymeka:

nita, doktorun senin durumuna bir baksin, eger herhangi bir aksilik gözükmüyorsa , kimi doktorlara göre iliski herhalukarda sakincali kimi dokorlara göre ise bilakis dogumu kolaylastirici bir unsur...sen kendi acina ve durumuna göre karari ver, eger hersey yolundaysa..

walla arkadaslar az önce okudugum bir haberle nevrim döndü yine... bu ne ya, bu nasil bir dünyadayiz? Gazze´de yasananlara herkes seyirci...bizim dinimizde sivillerle olmaz savas...cok alcakca bir savas taktigi iziliyorlar..güclü olan her zaman ki gibi , güc gösterisi yapiyor...Allah korusun bizleri de...bildiginiz gibi Türkiye´nin bazi topraklari da onlarin "kutsal topraklari" icersine giriyor..dahasini da yazmak bile istemiyorum..Allah korusun hepimizi...onlar icin cokca dua edin kizlar..gercekten sadece müslüman olduklari icin cok agir bedeller ödüyorlar, ayni diger müslüman kardeslermiz gibi...Allah akibetimizi hayir ettinsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

cnm bende oglumun ismini ARDA KAAN vericem ins bence KAAN daha güzel tabi siz en iyisini bilirsiniz..desene bizimkiler adas oluyo

ya bu arada su hangi hafta hangi aya giriyor bana bi yazsaniza...cünkü her kafadan bir ses cikiyor bacilar...Kaan kocatepe´ye göre 32´den sonra 9 aya girilmis oluyor, yani 8 bitmis 9´a girmis oluyor..bu kadar kafa karisikligi neden, nasil oluyor bana biri anlatsin lütfen...

ayrica Kaan seklinde yazilmasi bence de daha kolay olacaktir..arkadaslara aynen katiliyorum...

ay canim senin yazdigini gözden kacirmisim...masallahh...

ayy hemen de ne kadar meraklilar ters döndürmeyip, cocugu sezaryana almaya...:mymeka: bir kere son ana kadar bile cocuk dönebilyormus canim, eger normal dogum istiyorsan sakin kafana takma yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…