2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende martta anne olacağım burdan sormak istiyorum medipolde doğum yapacağım ve hastanenin doğum öncesi ve sonrası sağladığı imkanları henüz konuşmadım orda doğum yapan arkadaşlar var ise doğum çantasında olması gerekenler konusunda daha çok neler lazım oluyor örneğin doğum öncesi hastane önlüğü veriyormu geceliğe gerek duyuluyormu çocuk için ekstra birşey istedilermi v.s
bu arada bahsettiğiniz konuyla ilgili şunu söyleyebilirim arkadaşım sezeryana girmeden önceki son kontrolünde bebeğin son anda döndüğü görüldüğü için normal doğum yaptı anlıyacağınız son ana kadar hiç belli olmuyor kısmet yani.hayırlısı için dua etmek lazım

Kızlar ben hastaneye gidiyom, bu kasılmalar düzenli hale gelmeye başladı!!!!! Gittikçede sertleşiyor ve sıklaşıyor.

sagol canim.
canim bu doktor icin hava hos ister sezeryan ister normal cünkü dogumu simdiki gittigimiz dr yaptirmiyo.simdiki gittigimiz dr doguma kadar bakiyo.dogumu yaptiracak olan sectigimiz hastanedeki ebeler olacak.bakalim hayirlisi.

cok sükür canim..
ama bu aralar isler ne öldürür ne güldürür..
allah sonumuzu hayir etsin..
e elifim o kadar para aliyorlar, krediydi faizdi.. ne kadar kar ediyorlar allah bilir..
ayda yilda bi uyaniklik yapcaz oda olarsa tabi

Kızlar ben hastaneye gidiyom, bu kasılmalar düzenli hale gelmeye başladı!!!!! Gittikçede sertleşiyor ve sıklaşıyor.

denizim??
bizi habersiz birakma emi.. birimizden birine ulas..
insallah bisey yoktur canim
:Saruboceq:

denizzzz haber bekliyorz heee, bizi merak ettirme...

Elif canim sen cereze bakma,o böyle ne yapalim döve döve seviyor sonra da sucu baskasina atiyor:icecream:yerimseniben ben alistim,daha dogrusu hepimiz alismadik milaelaelaelaelaenaniknanik

senin kefinin yerinde olmasina sevindim...ben nedense cok bi keyifsizim..sanirim haber de bir ayri etkiledi beni senağlama

neyse canlar ben kactim...karnim acikti,birseyler yiyip disari cikacagim...kendinize iyi bakin..öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…