2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende gittim geldim kizlar..
arabayida teslim aldim anakucaginida..
sagolsun temsilcim ayarlamis..
cok sevindim..icim icime sigmadi bi anda..
:sm_cool:

bende gittim geldim kizlar..
arabayida teslim aldim anakucaginida..
sagolsun temsilcim ayarlamis..
cok sevindim..icim icime sigmadi bi anda..
:sm_cool:

güle güle kulan canım eşantiyonlar beni de mutlu eder hel bi de bu bebiş için olunca daha da güzel oluyor kaydirigubbakcemile2

Elif canim sen cereze bakma,o böyle ne yapalim döve döve seviyor sonra da sucu baskasina atiyor:icecream:yerimseniben ben alistim,daha dogrusu hepimiz alismadik milaelaelaelaelaenaniknanik

insan sevdini yerden yere vururmus..sevildini bil..sengözlerimebaksanab
aman anlicak olan kim

selam kızçeler :)))

ben çalıştım yine ancak oturdum ya bişe sorcam benim karnım ağrıyo hem de çok niye acaba bebişim oynuyo ama akıntım da var biraz üşüttüm herhalde ondandır di mi bi tuvalte gittim o zaman rahatladıydım biraz şimdi yine ağrıyor ((

burada neler oldu bana özet geçmek isteyen var mı????

desteklerinden ötürü herkeze teşk ederim.hamilelikten dolayı oluyomuş.

Gebelik sırasında burun kanaması, burun tıkanıklığı ve sinus iltihabı sıklıkla yaşanan sorunlardandır. Bu belirtiler, hormonal değişiklikler ve dolaşan kan miktarının artışı sonucu damarlar üzerine artan basıncın etkisiyle ortaya çıkar. Burunda tıkanıklık, şişmiş sinüsler baş ağrısına sebep olabilir. Ağır burun kanamaları olması halinde, başınızı öne doğru eğin ve kanama durana kadar burun kanatlarına yanlardan baskı uygulayın. Başınızı yüksekte tutarak uyumanız burun tıkanıklığında rahatlatıcı olabilir. Burundaki mukoza zarına vazelin uygulamanız kuruluğu ve kanamayı önlemede yardımcı olabilir. mışşş...

şu anda iiiyim çerezcim güle güle kullan...

bakın size dayılarım ismi sayıyım belki biraz yardımcı olur ...

Celil
Bilge Kağan
Harzemşah
Kültigin
Melikşah

Deniz e ne oldu yawff ne kasılması biri bana anlatsın çatlayacam???

çerezim hayırlı olsun güle güle kullanın ana kucağınızıkaydirigubbakcemile3

Ben de iyiyim çok şükür sesim yine değişik grip yüzünden ama en azından artık kafamı kaldırıp gezebiliyorum.Denizden haber alınca yazmayı unutmayın...

tamam sorunca buraya da yaz.gerçi arada kaynar göremem mi bilemem.delikafadulden
kendine iyi bak....:1hug:
canım ben sordum doğum yapınca dedi ama ne kadar tam bilmiyormuş.

sağlığına bak nasıl olsa eşin yardım eder de yaparsınız tatlım benim tek olmak zor tabi allah yardımcın olsun.
bizde iyiyiz canım. ya bu işe sinir olurum he bi hasret gideremez insan gelenden gidenden. offff. bende burdurda çalışırken arada istanbula gelirdim evime hoooop akşamında misafir demezlerdi hiç yahu bunlar bi hasret gidersinler eşiyle falan. kovalıycam he gelip misafirlerini.
Merhaba kizlar,
Bugün dedigim gibi kizim icin alisverise ciktim ve güzel ciciler aldim kizima.
damlacim gecmis olsun canim..aman dikkat et kendine..a.s.
cicileri güle güle kullanın tatlım. bugün daha iyiyim canım sağol.

çerezim hayırlı olsun güle güle kullanın ana kucağınızıkaydirigubbakcemile3

merci anacum kaydirigubbakcemile2

şu anda iiiyim çerezcim güle güle kullan...

bakın size dayılarım ismi sayıyım belki biraz yardımcı olur ...

Celil
Bilge Kağan
Harzemşah
Kültigin
Melikşah
sagol melegim..:1hug:
kiz ne cok dayin var masallah

güle güle kullanın canım. ayrıca işlerinize nazar değmesin.

adacyomm nasıl kiiiii:çok üzgünüm:

saguuuuuuuuuuuuuul
benimde aklim denizde.. insallah bosuna telaslanmisizdir
:Saruboceq:

selamlar herkese geçmişi okudum cevaplarımı yazdım. açlık şekerimi geçen perşembe ölçtüm açlık78 yemekten 1 saat sonra 139 idi. ama çok hareket etmedim yemekten sonra. bugün açlık 76 tokluk bakalım kaç çıkacak. doktorum normal dedi inatla şekerime ama dikkat etmenin faydalı olduğunu söyledi. babam ve annem şeker hastası olduğu için onların şeker ölçme cihazlarından birini ben aldım ölçüyom arada pek bir sorun yok bebe de normal gidiyo. bence de normal gidiyor şekerim ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

doğacım bence kağan daha hoş sanki bu kaan kelimesinin asıl yazılışı kağanmış gibi geliyor bana. kızma ama bende sanırım eşine katılıp kağan diycem.
Türk Dil Kurumunun imla kılavuzuna baktım ben kaan diye bişey yok aslı kağan ve anlamı:
Hanların bağlı olduğu devlet başkanı, hakan, imparator.

sabah biraz sancısı vardı öğleden sonra hastaneye gitmiş sanırm
ama bu kadar zamanda gelmesi gerekirdi
inşallah ters bir şey yoktur

doğacım lütfen banada kızma ama kaan ın hiç bi anlamını bende bulamadım yazılışı KAĞAN ... jnm ayrıca KAĞAN DA çok güzel bir isim ...ama benim sonra oğlum olursa Kültigin
koycam çok seviyorum o ismi hem dayımın ısmı hem kimsede yok ..rahmetli dedemde maşallah ne güzel isimler koymuş dayılarıma....

buketim saol cnm
hekat canım cok sevindim bebiş iyiymiş masallah bu arda tşk ederim begendıgınızıe sevindim
tebbessüm22 canım saolasın güzel dileklerin için yarın odası gelçek kızımın yerleştirir yerleştirmez hemen fotosunu koyup yorummlarınızı alcam:))
dogacım bencede kaan güzel isim yaşılısıda okunusuda güzel ismiyle yaşasın inşallah amin.

kızlar bu arada ben temizlik yapıyorum sabahdan beri ama bitmedi işim yaa daha ütü ve lavoba duruyor off yemekte yapcam ama bende enerji kalmadı valal kansız oldugum içinde sürekli başım donuyor kızlar yaa...

Slm kızlar! noldu böye Adacyo ya? İnşallah herşey yolundadır.Artık bu haftalardan sonra dr a gidenin yolu nasıl merakla beleniyo.İyi haberlerle döner inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…