bende gittim geldim kizlar..
arabayida teslim aldim anakucaginida..
sagolsun temsilcim ayarlamis..
cok sevindim..icim icime sigmadi bi anda.. :sm_cool:
Elif canim sen cereze bakma,o böyle ne yapalim döve döve seviyor sonra da sucu baskasina atiyor:icecream:yerimseniben ben alistim,daha dogrusu hepimiz alismadik milaelaelaelaelaenaniknanik
güle güle kulan canım eşantiyonlar beni de mutlu eder hel bi de bu bebiş için olunca daha da güzel oluyor kaydirigubbakcemile2
canım ben sordum doğum yapınca dedi ama ne kadar tam bilmiyormuş.tamam sorunca buraya da yaz.gerçi arada kaynar göremem mi bilemem.delikafadulden
kendine iyi bak....:1hug:
sağlığına bak nasıl olsa eşin yardım eder de yaparsınız tatlım benim tek olmak zor tabi allah yardımcın olsun.haklısın rebeca. hatta bazan yalnız olmak ii bile.bazan eşim işe giderken dışkapıyı da kapattırıyorm.Kimse gelmesin diye.Çünkü bazan kalkıp evi toparlamam akşamı buluyo.bırakıyorum herşeyi.Yeterki bebişler ii olsun.yapabildiğim kadar yapıyorum.
bizde iyiyiz canım. ya bu işe sinir olurum he bi hasret gideremez insan gelenden gidenden. offff. bende burdurda çalışırken arada istanbula gelirdim evime hoooop akşamında misafir demezlerdi hiç yahu bunlar bi hasret gidersinler eşiyle falan. kovalıycam he gelip misafirlerini.iyi aksamlar kizlar, birkac gundur giremiyorum annem geldi, hasret giderelim dedik ama gelenden gidenden oturup konusamadik bile daha dogru duzgun, bir sure sabah aksam misafir gelmeye devam edecek heralde, biz oglusumla cok iyiyiz, gecmisi okumaya calisicam az az inslh hepiniz iyisinizdir aklim sizde sizi seviyorum fistiklarim
cicileri güle güle kullanın tatlım. bugün daha iyiyim canım sağol.Merhaba kizlar,
Bugün dedigim gibi kizim icin alisverise ciktim ve güzel ciciler aldim kizima.
damlacim gecmis olsun canim..aman dikkat et kendine..a.s.
kızlar dun aksam kızımın odasının boyası bitti bakın bakalım begencekmisiniz ? :)/QUOTE]
heh evet bende böyle demek istemiştim güzel günlerde kullanın canım çok hoş olmuşşş.
benimkide bu aralar acayip derste bi bakıyom hop hop karnım zıplıyor. ritmik hareketler hıçkırık oluyor benim bildiğim. bende de var onlardan. ayy yerim ben onları yerimmmmmm.Günaydin kizlar ...
kizlar benim bebis sabaha kadar beni deldi desti sizinkilerde haraketlimi? vurdu, cimcirdi birde hickirigi vardi galiba prensesimin göbis birden hop diye sallaniyordum her on saniyede bir !
canım geçmiş olsun. burun kanamalarında sakın ola kafayı geri itmeyin boğulmaya sebep olabilir. kafanızı öne doğru eğiyorsunuz. burun deliklerinizi ellerinizle sıkıca kapatıp iki kaşınızın arasına buz, soğuk metal gibi. birşeyler koyuyorsunuz. soğuk birşey olmalı.sabah birden ajtı ve kesildi bayağı çoktu durdu 2 dk önce yine aktı dr arıyoruz ama cebi kapalı :S offfffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff
canım benim bebeğin sağlığı iyi olsunda sen kiloyu verirsin ters dönmüş demek minik kuş inşallah böyle kalırda normal yapabilirsin.Selam herkese. Sağlıkocağına gittim. Bebişgom dönmüş tepetaklak olmuş :dance:. Çok merak ediyodum. İnşallah böyle kalır.
Ama buket kendi rekorunu zorluyooooo 68 kilo olmuşum ben yaaa. Ben demiştim 20 kiloyla tamamlarım hamileliği diye. Saldım yine kendimi. Evet bugünden itibaren yine ekmeği kısıyorum.:asigim:
Şimdi geçmişi okuyayım.
canım bende 29+6 da gittim doktora boyu 39 cm kilosu 1700 gramdı. bence normal bebişlerimizin kilosu. ayrıca benim oğlum da ters dönmemişti. hem halt etmiş senin doktor nasıl dönmezmiş dönecekler dönmeliler. herkes daha erken döner dedi bana.selam kizlar.dün doktora gitmistik.hersey normalmis.1500 kilo 39 cm dedi doktor tam gününe göre gidiyo dedi ama sizce nasil az mi cok mu normal mi?ayrica bebek ters duruyo dönmezse sezeryan olursun dedi.benim tecrübelerime göre dönecegini sanmiyorum dedi.
merhaba aramıza h.g.merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende martta anne olacağım burdan sormak istiyorum medipolde doğum yapacağım ve hastanenin doğum öncesi ve sonrası sağladığı imkanları henüz konuşmadım orda doğum yapan arkadaşlar var ise doğum çantasında olması gerekenler konusunda daha çok neler lazım oluyor örneğin doğum öncesi hastane önlüğü veriyormu geceliğe gerek duyuluyormu çocuk için ekstra birşey istedilermi v.s
bu arada bahsettiğiniz konuyla ilgili şunu söyleyebilirim arkadaşım sezeryana girmeden önceki son kontrolünde bebeğin son anda döndüğü görüldüğü için normal doğum yaptı anlıyacağınız son ana kadar hiç belli olmuyor kısmet yani.hayırlısı için dua etmek lazım
bende gittim geldim kizlar..
arabayida teslim aldim anakucaginida..
sagolsun temsilcim ayarlamis..
cok sevindim..icim icime sigmadi bi anda.. :sm_cool:
güle güle kullanın canım. ayrıca işlerinize nazar değmesin.
adacyomm nasıl kiiiii:çok üzgünüm:
çerezim hayırlı olsun güle güle kullanın ana kucağınızıkaydirigubbakcemile3
sagol melegim..:1hug:şu anda iiiyim çerezcim güle güle kullan...
bakın size dayılarım ismi sayıyım belki biraz yardımcı olur ...
Celil
Bilge Kağan
Harzemşah
Kültigin
Melikşah
güle güle kullanın canım. ayrıca işlerinize nazar değmesin.
adacyomm nasıl kiiiii:çok üzgünüm:
denizle irtibata geçen var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?